LUCY FASHION облече AURORA

По-малко от месец след официалната си промоция, последният хит на DJ Fabrizio Parisi&WahTony feat Belonoga е основна тема за разговор в музикалните среди. Парчето веднага достигна челните места на родни класации и окупира първите 20 на Shazam. 

Във впечатляващото видео моделът Ани Иванова е облечена в дрехи на Lucy Fashion, като сетовете са специално избрани от креативния екип на фирмата, за да отговорят на основната тема в проекта - красотата на България и българките. 

AURORA дава начало и на съвместния лейбъл на Fabrizio Parisi и WahTonyHybrid Sound Records. „Идеята е да правим авторска, качествена музика и AURORA е първата стъпка към осъществяването й“- споделя WahTony. 

Както в Sunbeams, така и в AURORA въздействащите етно вокали са на Гергана Димитрова - Белонога. Космическото усещане е допълнено от майсторството на Костадин Генчев (кавал), под аранжимента на Fabrizio Parisi и WahTony. Музиката е дело на Алекс Нушев, Гергана Димитрова, Fabrizio Parisi и WahTony, а качественият саунд е изкован в студиото на Music Clinic Records. 

За видеото двамата продуценти се доверяват на режисьора Мартин Петров ( One More Frame), който  отвежда камерата към фантастични природна гледка, в зората на новия ден.

 

Ето какво беше избрано за видеото:

Яке с лого LUCY

Топ, част от комплект 

Цена: 95лв., Размер: S,M,L,XL, Код: 7289

Колекция SUMMER IN STYLE 2018

Рокля с паднал ръкав и набор на кръста

Цена: 82лв., Размер: S,M,L,XL, Код: 34668

Колекция FASHION ICON 2018

   

logo2x.png

©2018 Луци 2000 ЕООД. Всички права запазени!

Политика за бисквитки