LUCY откри 55тия си магазин в Paradise Center

Истински фурор предизвика откриването на най-новия магазин от веригата Lucy Fashion. Българската модна марка, популярна с качеството и разнообразието на своите модели, отвори новия си обект на ниво -1 в Paradise center. Партито по случай официалното събитие беше със специален реверанс към дамите. Всяка от тях получи индивидуален подарък и възможност да пробва най-новата колекция Jealous 2018. 

Популярни дами разгледаха първи новата колекция Jealous 2018


Сред ценителките на Lucy Fashion бяха светската лъвица Ива Екимова, актрисата Деси Моралес, новата коментаторка от „На кафе“ Ева Веселинова, очарователната Мария Новева от „Хипнотик“, чаровницата с ангелски глас Християна Лоизу, която дойде в компанията на Боби от Star Reporters, намеквайки, че между тях има нещо повече от приятелство, DIA - момичето, превърнало етното в мода, моделът Ана Иванова, най-забавните радиоводещи: Елена и Цвети от „Шоуто на блондинките“ по Radio Fresh!, фешън журналисти, постоянни клиенти и страстни почитатели на модата.

Събитието стартира с ексклузивен сет на DJ Fabrizio Parisi, който беше специален гост на партито и неподражаемо раздвижи гостите с най-новия хит в проект с WahTony feat Belonoga, AURORA.

От сп. "Хайлайф" не пропуснаха да отразят събитието, а звездните отзиви са повече от чудесни:

DIA, Bulgaria On Air: Страхотни, страхотни! ❤ Благодаря за красивите модели!
Деси Моралес: Супер готини дрешки;) колко и трябва на една жена :)))) ???
Ива Екомова: Благодаря за красивите модели!
logo2x.png

©2018 Луци 2000 ЕООД. Всички права запазени!

Политика за бисквитки