Мега игра на LUCY

Нова игра с награда - 5 години с LUCY!

====================
ТАЗИ ИГРА ПРИКЛЮЧИ!
Победител е @mperchemlieva
Очаквайте скоро новите изненади на LUCY и не забравяйте да ни следите в социалните мрежи!
====================


Последвай @lucyfashionhouse в Instagram и коментирай "участвам" под постинга ни от 02.05.2019, за да се включиш в единствената по рода си до момента игра на LUCY Fashion – 5 ГОДИНИ С LUCY! Победителят ще има уникалната възможност да получава като подарък по една любима дреха от ВСЯКА нова колекция на LUCY  - за следващите 5 ГОДИНИ !!! Ненадмината възможност за всяка дама винаги да се откроява със стил, блясък и безупречен вкус!

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ИГРАТА

Ако все още нямаш акаунт в Instagram, сега е идеалният момент да си направиш. После последвай @lucyfashionhouse и коментирай „Участвам“ под постинга ни от 02.05.2019. Това е!

Сега просто изчакай края на играта и стискай палци точно ТИ да си победител! И да – разгледай актуалните ни предложения за сезона в сайта или ако си фен на Facebook -  последвай ни и там!

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Играта продължава от 02.05.2019 до 31.05.2019
 2. Право на участие имат всички български граждани над 18 години. Играта не е обвързана с покупка.
 3. Всеки участник в играта трябва да е последовател на акаунта на LUCY в Instagram ( @lucyfashionhouse ) и да е заявил желанието си за участие в играта под постинга на LUCY от 02.05.2019 с "участвам" или с други думи, които показват изричното му желанието за участие в играта. След заявено участие в играта от участник, LUCY приема, че този участник се е запознал и е приел правилата за участие, описани тук.
 4. Победителят трябва да може да докаже самоличността си. В случай, че по независещи от LUCY причини, не можем да се свържем с победителя или победителят не отговаря на условията посочени тук, след 3 дни ще бъде обявен нов победител и наградата ще бъде предоставена на него.
 5. Победителят ще бъде избран на случаен принцип в присъствието на нотариус на 3 юни 2019. Победителят ще бъде обявен на страницата на LUCY в Instagram, на страницата на LUCY във Facebook, както и тук, в нашия сайт.
 6. Победителят ще получи карта, на която е посочена наградата.
 7. Победителят дава своето съгласие неговото лично и фамилно име, както и името на неговия Instagram акаунт и профилната му снимка да бъдат оповестени/публикувани от LUCY във връзка с играта.
 8. Победителят получава правото да получи безплатно по един тоалет от всяка следваща колекция на LUCY по свой избор. Под „тоалет“ да се разбира един артикул – например панталон, гащеризон, сако, яке, палто, топ, риза, блуза, жилетка, пола, рокля или комплект (сет от горна и долна част или сако и пола, сако и рокля, сако и панталон, когато са обявени като комплект или сет в сайта).
 9. Тоалетът не може да бъде заменян с паричната си стойност. Ако липсва желания от победителя размер на тоалета, той има право да си избере друг артикул от същата колекция.
 10. Наградата ще бъде получавана в избран от победителя магазин от веригата на LUCY.
 11. Срокът от 5 години обхваща всички нови колекции на LUCY, пуснати в периода 1 юни 2019 – 31 май 2024 година.
 12. Всички лични данни, които участниците предоставят във връзка с играта, ще бъдат използвани само и единствено за целите на играта. Достъп до предоставени лични данни във връзка с играта може да бъдат предоставени на рекламни партньори на LUCY във връзка с провеждането на играта и предоставяне на наградата (за повече информация моля вижте Политика на поверителност https://lucy.bg/poveritelnost.html )

ВИЖ КОЙ СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМАТА НАГРАДА ОТ ПРЕДИШНАТА ИГРА НА LUCY

Почитателките на LUCY са не само най-добре облечените дами в България, а и имат шанса да спечелят някоя от страхотните награди в игрите, които брандът организира за своите последователи в социалните мрежи Instagram и Facebook! Виж кой спечели играта ни в Instagram, посветена на празника на любовта през месец февруари и се наслади на романтичен уикенд за двама в изискан хотел в Банско.

Виж >>

logo2x.png

©2018 Луци 2000 ЕООД. Всички права запазени!

Политика за бисквитки