Събития и Новини

Какво ново ...

Previous Next

LUCY партнира на ЕАФФ за трета поредна година

За трета поредна година, Модна къща „LUCY“ е един от основните партньори на Европейската Асоциация на Фолклорните Фестивали – ЕАФФ.

 Около 15 000 участници – танцови, певчески, музикални колективи и индивидуални изпълнители от България, Русия, Румъния, Иран, Индия, Индонезия, Грузия, Хърватска, Украйна, Латвия, Литва, Полша, Словакия, и др. показаха силата, красотатата, хармонията и въздействието на народното творчество и фолклорни изкуства.

 

"С настоящото писмо изказвам огромната си благодарност към Вас, като управител, на Модна къща LUCY, за отговорното сътрудничество и подкрепа на толкова мащабни и значими национални и международни фолклорни инициатививи, както и към Вашите колеги от магазините на компанията във Велико Търново за ведрото отношение и показания професионализъм при подбора на тоалетите. 

(...)

Сътрудничеството с Модна къща LUCY издига още повече имиджа на фестивалите и шампионатите от веригата на ЕАФФ, провеждани в България, а в същото време тоалетите на LUCY, представени от водещите, показват и утвърждават професионализма и на компанията Ви. Убеден съм, че ползата от партньорството е взаимна и вярвам, че и за в бъдеще ще продължим да работим заедно в същия творчески дух, показвайки красота, стил и елегантност.

 

Още веднъж благодарим!

Пожелавам Ви здраве, радост и много творчески успехи.

Продължавайте да обличате с обич!

 

Президент на Европейска асоциация на фолклорните фестивали – ЕАФФ

Калоян Николов"

logo2x.png

©2018 Луци 2000 ЕООД. Всички права запазени!

Политика за бисквитки