Събития и Новини

Какво ново ...

Previous Next

Когато красотата и спортът вървят ръка за ръка...

Модна къща LUCY имаше удоволствието да бъде спонсор на завършилия първи международен турнир Златна купа “Локомотив“ и Приз “Илиана Раева“. Той беше организиран от СКХГ “Локомотив“ - София и лично от председателя на клуба - златното момиче Катрин Велкова. В тренировъчната зала на “Арена Армеец“ се събраха над 550 гимнастички от различни възрастови групи от чужди и български клубове и направиха истински красив празник на художествената гимнастика. Видяхме състезателки от Русия, Холандия, Казахстан, Босна и Херцеговина, Белгия, Ирландия и други страни.

Александра Пископеску от Румъния, треньорка на Алис Мария Давид - победителката в международното класиране, спечели приза “Илиана Раева“, който й бе връчен лично от президента на българската федерация, чието име носи той. Призът на името на Раева е учреден по личното решение на Катрин Велкова: 

 “Благодаря на председателя на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева за съгласието й да учредя приз на нейно име. Тя е състезател от златното поколение гимнастички, оставили дълбока диря в съзнанието и сърцата на поколенията. Както и треньорът, върнал вярата, силата и успехите в българската художествена гимнастика през последните години. Тя ме изгради като състезател и личност, предаде ми своите знания и умения, които на свой ред аз предавам на моите гимнастички. Радвам се, че бях част от нейния златен ансамбъл“

 заяви главната организаторка на надпреварата. 

 Михаела Маевска, Ренета Камберова и Цветелина Найденова бяха официални гости на надпреварата. Те бяха облечени от модна къща LUCY и уважиха съотборничката си, с която станаха световни шампионки в Монпелие през 2011 година.   

 "Благодаря на всички спонсори, които помагат за турнира, така те помагат на нашите деца. Освен на модна къща LUCY, още на Данон, Ром Петрол, минерална вода Пирин, както и на бутик за цветя NV Flowers”,

каза Катрин Велкова.

logo2x.png

©2018 Луци 2000 ЕООД. Всички права запазени!

Политика за бисквитки