Намерете ни в

3 стъпки, за да си тренди през лятото

30.07 2022

Стъпка 1

Комфортът е правило №1, когато обмисляш нови модни находки. Избери по-широки модели и еластични материи за следващия тоалет през горещите дни. Лекотата и нежната ефирност са не само модна тенденция за топлите месеци на 2022 г, но и необходимост. Все пак най-важното е да се чувстваш удобно в кожата си, докато си красива в LUCY аутфита си!

Стъпка 2

След дългия период на изолация жадуваш за ярки емоции и приключения! Какъв по-добър израз на тези пориви от топ цветовете на сезона – тропическо зелено, искрящо розово и манго нюанса на оранжевото?

Разбира се, изборът за тренди облекло не се ограничава до тези три опции. Вдъхновение и жажда за забавление би могла да откриеш и в различните оттенъци на любимото синьо. С него мигновено долавяш морски бриз в косите си и усещането на русалка.

Импровизациите в цветовите гами това лято запазват и специално място за все така модерния телесен цвят. Nude винаги пристига на помощ, ако не усещаш жажда да си твърде ярка в горещия ден, но да бъдеш очарователното пясъчно момиче.

Стъпка 3

В ежедневието се срещаш с редица хора, всеки от които притежава свой чар и характер. Това те кара да се замислиш за собственото си място под звездите. Коя си всъщност и каква е твоята роля на модната карта?

Дали си по-скоро дръзка, отколкото смирена. Дали си неспокойна личност, или балансирана душа. Дали разчиташ на хармонията или се подаваш на импулса във въображението… Без съмнение всеки иска да покаже своята индивидуалост и стил.

Аксесоарите са тази вярна приятелка  на аутфита, която винаги е насреща, за да го разчупи и достави ярко себеизразяване. Това лято можеш спокойно да разчиташ на големите закръглени обеци, които умело балансират стилните очила с широка рамка.

Дамите, които не са фен на „бурите в косите им“, винаги може да посегнат към плетената плажна шапка, тип „парижка капела“,  с която няма шанс да не оберат погледите.

Сподели: