Намерете ни в

Замяна и връщане

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Слоганът на LUCY Fashion е „Обичаме да ви обличаме“ и ние се стараем да го доказваме във всеки един момент… Дори и в случаите, когато е необходимо да върнете или замените закупен LUCY артикул. Ето как може да се случи това: 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА:

1. Винаги имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в случай, че тя не отговаря на очакванията Ви. Срокът, редът и условията за това, са описани в Общите условия, които са обявени на интернет сайта www.lucy.bg. 

2. Всяко връщане или замяна, трябва да е придружено с попълнен формуляр, но ако срещнете затруднения, може да се свържете с нашия екип, като изберете най-удобния за Вас начин: тел. 0887 538 346 или e-mail: online@lucy.bg

3. Пратките се връщат само по куриер на адрес:  SPEEDY - гр. Димитровград, бул. “Раковски” № 94, офис 424 или ECONT – гр. Димитровград, офис в кв. „Раковски“, ул. „Гоце Делчев“ № 2, за “Луци-2005“ ЕООД, 0877050563.

4. Всички разходи за връщане и замяна на стоката/стоките са за сметка на потребителя, освен ако между него и търговеца не е уговорено друго или тези разходи по закон не следва да бъдат заплащани от потребителя.

ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА СЕ ПРИЕМАТ САМО ПРАТКИ, ЗА КОИТО Е СПАЗЕНО:  

5. Екипът на LUCY Fashion е уведомен писмено, че пратката ще бъде върната или заменена, като потребителят посочи съответните причини.

6. Пратката да е в търговски вид – чиста и в оригинална опаковка, с всички налични етикети; да не е употребявана/носена или обработвана с препарати, както и да е запазена нейната цялост, включително по отношение на опаковка и допълнителни елементи към нея.

7. Стоката/стоките за връщане или замяна да е с всички получени документи и комплименти.

8. Към пратката за връщане или замяна да е добавена и товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

9. LUCY Fashion си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на горните условия, както и на посочените такива в Общите условия.

НЕПОДХОДЯЩ РАЗМЕР И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:

10. Необходимо е да влезете в профила си и изберете съответната поръчка и продукта/продуктите, които желаете да върнете. За всеки продукт може да посочите различна причина и да оставите коментар. Това става чрез бутона “ПОИСКАЙ ВРЪЩАНЕ”, който се намира горе в дясно, когато се влезе в конкретна поръчка.

  1. В случай, че желаете да смените избрания модел с друг размер е необходимо в поле „Напишете коментар тук“ да бъде описан размера, който желаете да получите.
  2. В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул, независимо по каква причина, отново трябва да попълнете поле „Напишете коментар тук“ с Вашата Банкова сметка. Сметката, по която ще се възстановява сума за върнат артикул, трябва да бъде на лицето, което е направило поръчката! Възстановяването на сумата става в двуседмичен срок след получаване на върнатата стока и проверката за съответствие с изискванията посочени тук и Общите условия на www.lucy.bg

11. Всички статуси на Вашите поръчки може да следите във Вашия профил.

12. Всички върнати пратки се обработват от Екипа на LUCY Fashion във възможно най-кратки срокове. Нашите консултанти ще Ви информират за статуса на върнатата от Вас пратка.

13. За потребители, които не са регистрирани на сайта www.lucy.bg се прилагат в допълнение Общите условия, които са обявени от търговеца.

РАЗХОДИТЕ ПО ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА/СТОКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА LUCY FASHION, КОГАТО

  1. При получаване от клиента, пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; 
  2. Продуктите са доставени или фактурирани погрешно; 
  3. Продуктите имат фабрични дефекти;
  4. В случаите, когато изпратената и получена от потребителя стока/стоки, не съответства на поръчаната/ните от него чрез сайта;
  5. В предвидените от закона случаи.

 

Изтегли формуляр за замяна и връщане

Изтегли формуляр за отказ

Сподели: