Намерете ни в

Замяна и връщане

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Слоганът на LUCY Fashion е „Обичаме да ви обличаме“ и ние се стараем да го доказваме във всеки един момент… Дори и в случаите, когато е необходимо да върнете или замените закупен LUCY артикул. Ето как може да се случи това: 


УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА:

1. Винаги имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в случай, че тя не отговаря на очакванията Ви. Срокът, редът и условията за това, са описани в Общите условия, които са обявени на интернет сайта www.Lucy.bg. 

2. Всяко връщане или замяна, трябва да е придружено с попълнен формуляр, но ако срещнете затруднения, може да се свържете с нашия екип, като изберете най-удобния за Вас начин: тел. 0887 538 346 или e-mail: office05.lucybg@gmail.com

3. Пратките се връщат само по куриер на адрес:  SPEEDY - гр. Димитровград, ул. “Гоце Делчев“ № 62, за “Луци-2005“ ЕООД, 0877050563.

4. Всички разходи за връщане и замяна на стоката/стоките са за сметка на потребителя, освен ако между него и търговеца не е уговорено друго или тези разходи по закон не следва да бъдат заплащани от потребителя.


ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА СЕ ПРИЕМАТ САМО ПРАТКИ, ЗА КОИТО Е СПАЗЕНО:  

5. Екипът на LUCY Fashion е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната или заменена, като потребителят посочи съответните причини.

6. Пратката да е в търговски вид – чиста и в оригинална опаковка, с всички налични етикети; да не е употребявана/носена или обработвана с препарати, както и да е запазена нейната цялост, включително по отношение на опаковка и допълнителни елементи към нея.

7. Стоката/стоките за връщане или замяна да е с всички получени документи и комплименти.

8. Към пратката за връщане или замяна да е добавена и товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

9. LUCY Fashion си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на горните условия, както и на посочените такива в Общите условия.


НЕПОДХОДЯЩ РАЗМЕР И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:

10. Необходимо е да влезете в профила си и изберете съответната поръчка и продукта/продуктите, които желаете да върнете. За всеки продукт може да посочите различна причина и да оставите коментар. Това става чрез бутона “ПОИСКАЙ ВРЪЩАНЕ”, който се намира горе в дясно, когато се влезе в конкретна поръчка.

 1. В случай, че желаете да смените избрания модел с друг размер е необходимо в поле „Напишете коментар тук“ да бъде описан размера, който желаете да получите.

  ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ
   
 2. В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул, независимо по каква причина, отново трябва да попълнете поле „Напишете коментар тук“ с Вашата Банкова сметка. Сметката, по която ще се възстановява сума за върнат артикул, трябва да бъде на лицето, което е направило поръчката! Възстановяването на сумата става в двуседмичен срок след получаване на върнатата стока и проверката за съответствие с изискванията посочени тук и Общите условия на Lucy.bg.

  ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА ОТКАЗ

11. Всички статуси на Вашите поръчки може да следите във Вашия профил.

12. Всички върнати пратки се обработват от Екипа на LUCY Fashion във възможно най-кратки срокове. Нашите консултанти ще Ви информират за статуса на върнатата от Вас пратка.

13. За потребители, които не са регистрирани на сайта www.Lucy.bg се прилагат в допълнение Общите условия, които са обявени от търговеца.


РАЗХОДИТЕ ПО ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА/СТОКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА LUCY FASHION, КОГАТО

 1. При получаване от клиента, пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; 
 2. Продуктите са доставени или фактурирани погрешно; 
 3. Продуктите имат фабрични дефекти;
 4. В случаите, когато изпратената и получена от потребителя стока/стоки, не съответства на поръчаната/ните от него чрез сайта;
 5. В предвидените от закона случаи.
Сподели: