Намерете ни в

За нас

НАЧАЛОТО
Клише е да се казва, че всяко начало е трудно, но LUCY действително стартира своята дейност не с магическа пръчка, а по трудния начин- с много и постоянна работа. Израснала от малка семейна фирма, до глобалния бранд- лидер в дамската мода, марката реализира „ефектът на Пепеляшка“ и прави прецедент за бизнеса в България.

Във финансово трудната и икономически кризисна 1998 г., Гергана Йорданова започва да шие панталони и да ги предлага на малък щанд. Качеството, кройката, елегантния стил и различния поглед на нейните модели бързо набират популярност и тя получава все повече запитвания и за други части от облеклото. Не след дълго пристига и първата изкушаваща оферта от голям магазин за дрехи, което вместо очаквана радост и гарантирана печалба поставя сериозен въпрос пред семейството на Гергана.

ПЪРВИ СТЪПКИ В БИЗНЕСА
Да изпълниш мечтата на друг или да сбъднеш своята?! Почитателите на Lucy сигурно предусещат отговора и разбират защо Гергана отказва сигурна
печалба и постоянни поръчки, оставяйки в анонимност - пред възможността да събере сили и екип, да излезе с името си и да създаде собствена модна марка. Много малко време е необходимо, за окончателното решение и така възниква LUCY Fashion.
Модната история продължава с влизането на Виолета Борисова, дъщерята на Гергана, в бизнеса и така LUCY намира своя главен дизайнер и колоритен вдъхновител. Виолета продължава елегантната линия- запазена марка на бранда, но и внася ексцентричен чар и собствен почерк към моделите. Нейният стил й донесе приза „Бизнес дама на годината“ в категория „Налагане на собствена марка“ при единодушно гласуване на журито.

 

 

 

РОКЛЯТА - ДИАМАНТЪТ В КОРОНАТА НА LUCY

Дори вече да е ретро, омаляла, избеляла, всяка дама пази в гардероба си поне една любима рокля.
LUCY Fashion много добре усеща тази вечна любов между роклята и жената и във всяка своя колекция предлага няколко варианта на „Нейно Величество“. Радваме се, че нашите клиентки очакват новите модели като любим моден ритуал и споделят, че с рокля от LUCY си винаги забележима, с дързък силует, женствена и стилна.

 

ОБИЧАМЕ ДА ВИ ОБЛИЧАМЕ

7 колекции годишно; лимитирани селекции; най-популярните лица от шоу бизнеса като модели на LUCY; изкушаващи награди в социалните мрежи; вълнуваш моден блог; над 55 магазина в цялата страна; компетентен персонал, вложил внимание и емоция в обслужването; съчетание от материи, кройки, размери, смели решения и неочаквани модни авантюри; винаги в тренда, не забравяйки стилната класика… Всичко това е за вас, защото ние сме LUCY Fashion и обичаме да ви обличаме!

ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ И ПОВОД

С LUCY сезонът „няма какво да облека“ никога не настъпва. В предложенията си към всяка колекция брандът е помислил и за удобство в ежедневието, и за елегантност в спорта, и за романтизма на уикенда, и за строгия, но женствен стил в офиса. LUCY отделя специално внимание на онези мигове, които оставят траен отпечатък в спомените и семейния албум. При нас може да откриете магия от така наречените официални тоалети, с ефекта „тази вечер аз съм хубава“.

 

Произведено в България

Нашите дрехи са ушити в България и са предназначени изключително за вас - българските момичета и жени, които обожават различния стил и искат да купуват качествени продукти, произведени в България.
 

Създадено с любов

Нашето вдъхновение идва не само от световните модни подиуми, но най-вече от вас, момичета!
Обичаме да ви обличаме!

 

С око за детайла

Всяка материя и дреха минава стриктен качествен контрол. Защото качеството е на първо място!

 

 

Сподели: