Намерете ни в

Доставка и плащане

Доставка

В www.lucy.bg превръщаме онлайн пазаруването в истинска шопинг терапия! 

Всяка пратка пристига до Вас опакована с отношение от екипа на LUCY Fashion и внимателно доставена от партньорите ни от куриерска фирма SPEEDY или ECONT. 

Пратката ще Ви зарадва на посочения от Вас адрес, като винаги предлагаме опция „преглед“ и „тест“. Съветваме Ви да се възползвате от нея, защото така може да пробвате тоалетите още преди заплащането им. 

И като стигнахме до плащане- то се извършва чрез пощенски паричен превод, което е плащане при получаване на очаквания пакет от LUCY Fashion! Увлечени от еуфорията по новата придобивка не забравяйте, че Вашата товарителница “паричен превод”, издадена от куриерска фирма Speedy или Econt е със статут на касов бон! Пазете я, за да имате възможност за евентуална замяна или връщане на артикул. Имате и още една възможност- онлайн плащане (с кредитна или дебитна карта), на един клик разстояние от любимата Ви модна находка.

Към цената на всяка пратка, се калкулира и цена на доставка. Можете да поръчате LUCY с:

  • Доставка до адрес със Speedy — 8 лв.
  • Доставка до офис на Speedy — 6 лв.
  • Доставка до адрес с Econt — 8 лв.
  • Доставка до офис на Econt — 6 лв.

Мили дами, когато пълните кошницата, не пропускайте, че:

  • за всички поръчки на стойност над 400 лв.,  доставката е безплатна!

Ако избирате тоалет, съобразен със специална дата или повод, е добре да знаете, че всички поръчки, получени в сайта ни до 16:00 часа, се обработват и изпращат в 98% от случаите на същия ден. Поръчки след посоченият час се обработват на следващият ден. Стандартно доставката се извършва от 1 до 5 работни дни.

Съобразяваме се с wellness режима и обработваме в понеделник поръчките направени в събота и в неделя. 

Сподели: