Намерете ни в

Доставка и плащане

Доставка

В www.lucy.bg превръщаме онлайн пазаруването в истинска шопинг терапия! 

Всяка пратка пристига до Вас опакована с отношение от екипа на LUCY Fashion и внимателно доставена от партньорите ни от куриерска фирма SPEEDY. 

Пратката ще Ви зарадва на посочения от Вас адрес, като винаги предлагаме опция „преглед“ и „тест“. Съветваме Ви да се възползвате от нея, защото така може да пробвате тоалетите още преди заплащането им. 

И като стигнахме до плащане- то се извършва чрез пощенски паричен превод, което е плащане при получаване на очаквания пакет от LUCY Fashion! Увлечени от еуфорията по новата придобивка не забравяйте, че Вашата товарителница “паричен превод”, издадена от куриерска фирма Speedy е със статут на касов бон! Пазете я, за да имате възможност за евентуална замяна или връщане на артикул. Имате и още една възможност- онлайн плащане (с кредитна или дебитна карта), на един клик разтояние от любимата Ви модна находка.

Към цената на всяка пратка се калкулира и цена на доставка. Можете да поръчате LUCY пакетът да бъде доставен до удобен за Вас адрес (6лв) или да го получите от офис на SPEEDY във вашия град (5лв.). 

Мили дами, когато пълните кошницата, не пропускайте, че за всички поръчки на стойност над 400 лв  доставката е безплатна!

Ако избирате тоалет, съобразен със специална дата или повод, е добре да знаете, че всички поръчки, получени в сайта ни до 16:00 часа, се обработват и изпращат в 98% от случаите на същия ден. Поръчки след посоченият час се обработват на следващият ден. Стандартно доставката се извършва от 1 до 5 работни дни.

Съобразяваме се с wellness режима и обработваме в понеделник поръчките направени в събота и в неделя. 

Сподели: