Намерете ни в

3 тоалета, които никога не излизат от мода

18.08 2020

 

Когато пролетта чука на прозореца, а изолацията още е в сила, какво друго остава освен да изгониш мъжа и детето в другата стая и да се заемеш със свещенодействието „подреждане на гардероба“ . Това е мисия колкото приятна, толкова и предизвикателна, която често завършва с неуспех. Гардеробът остава пълен - дрехите все така в безпорядък.
Lucy съветва: вместо да губите време, разделете тоалетите на четири основни групи: ще нося отново; ще подаря на приятелка; демоде и… такива, които винаги са на мода.

Ето кои влизат в последната категория, която е със задължително място в гардероба и стила на всяка модерната жена:

Кожено яке.
Историята му се губи назад във времето, но се смята, че основен „виновник“ за тренда е Марлон Брандо. Във филма си „Дивият“ той е толкова неустоим в своето кожено яке, че няма жена, която да не иска да го свали от раменете му и… да го сложи на своите.

Яке от колекция Spring 2020, 124лв

Image

Бялата тениска с трики елемент.
„Винаги съм смятал бялата тениска за алфата и омегата на модната азбука“ - казва Джорджо Армани и я превръща в своя запазена марка.
Бялата тениска се превръща в универсална дреха, която може да се носи както в спортно-елегантното всекидневие, така и на „тежки“ събития. При това бялата тениска, когато е с нестандартен елемент, служи като визитка. Смешна или секси картинка, сериозен или забавен надпис, цветен принт или елегантен елемент - всичко това показва индивидуалност и загатва за черти на характера.

Малката черна рокля.
О, да! Коко Шанел я създава през 1926 г., а Lucy Fashion добавя своя bling-bling вариант през 2020 г. До появата на тази непреходна класика черният цвят се свързва с траур и трагедии. След като „малката черна рокля“ влиза в голямата игра, всичко се променя! Силуетът на жената става фатално-привличащ и тя се превръща от мила домакиня във фатална дама, която не приема „не“ за отговор.

Сподели: