Намерете ни в

4 начина да си модерна градска мацка

27.01 2022

Вдъхновяваме се от всекидневието, което неумолимо се завръща, и предлагаме няколко варианта за зашеметяваща визия в градска среда. Избери своя стил и открий точния модел в новата LUCY колекция „Casual/22“.

Комбинацията с деним е винаги актуална:

Никога не забравяй, че каквото и да сложиш отгоре, ако отдолу е подходящият панталон от деним, винаги ще си в тренда. Тази комбинация е непобедима, или както казва Даян Вриланд, фешън легенда и главен редактор на американския VOGUE през 60-те: „След гондолите джинсите са най-прекрасното нещо на този свят“… Подходящия аутфит за компанията на гондолиер ще ви покажем в лятната си колекция, а сега спокойно се впускаме в индиговото очарование на „Casual/22“!

Fashion съвет: Вземи си размер отгоре и нагъни крачолите. Комбинирай със сникърси и овладей деня!

Сетът от трико не е само за уикенда:

Пандемията ни научи да се наслаждаваме на всеки миг и да не губим време в незначителни движения и дрехи, които не ни радват. Запитани какво предпочитат: удобен тоалет или уникално красива, но неудобна дреха, 90 от 100 жени отговарят, че комфортът за тях е на първо място. Компромисът с визията се решава с разкошните LUCY сетове - гордост на „Casual/22“. Многофункционалните кройки са надградени с разкошна визия, която се движи по ръба на спортния стил и прекрачва границата на елегантността.

Fashion съвет: LUCY сетовете са еднакво ефектни и във всекидневна среда, и в офис среща. Комбинирай със спортна раница или бизнес чанта, за да придадеш  адекватното усещане за избрания Casual сет.

Черната рокля е най-добрата ти приятелка

Трудно ще се намери жена, която няма черна рокля в гардероба си. Подобно на рубиненото червило и кадифения клъч черната рокля е синоним на елегантност, стил и онази сладка порочност, така притегателна за всеки мъж. Всъщност загадъчният символизъм в този аутфит е кодиран още в неговото създаване от вездесъщата Коко Шанел. Когато през 20-те години на миналия век умира любовникът й, Коко не може да се облече в класическо черно, тъй като не е негова законна съпруга. Шанел почита паметта му, като създава строг и лаконичен тоалет в траурен нюанс. Така се появява твоята най-добра приятелка: малката черна рокля, която оттогава до днес минава през различни трансформации, но винаги остава актуална.

Fashion съвет: Един, но класически: черната рокля се обича страстно с ред бели перли на шията.

Коженото сако за романтички и бунтарки

Повече от универсално и винаги оригинално, коженото сако е неизменна част от базовия гардероб. Една от малкото дрехи, които, колкото повече носиш, толкова по-удобни стават и толкова по-красиво изглеждат. Специфично при якето от кожа е, че е като магнит за темперамента: на романтичката придава сексапилна агресия, а на бунтарката - свенлива нежност.

Fashion съвет: Комбинирай с поло за студените дни или допълни с кроп топ, ако пролетта вдигне температурите, но все пак не искаш да се отказваш от любимото си черно кожено сако.

Сподели: