Намерете ни в

5 причини да носиш рокля през зимата и да си безумно секси

29.11 2021

Рокля през студените дни?! Това е невъзможно! Но не и когато искаш да останеш обаятелна, елегантна и да се почувстваш истинска жена. Ето кои са 5-те причини на LUCY, с които ще те убедим, че роклята може да бъде топ тоалет и през зимата.

1. Винаги може да направиш интересен микс

Ако държиш да си с рокля, но все пак времето е невъзможно студено, винаги може да обуеш панталон под роклята. Съчетанието на семпъл деним с нежен флорален мотив или рокля с ресни, със сигурност ще обърне погледите към теб. Миксирането на стилове предизвиква интерес и те прави подготвена за всяка една ситуация - дори за тази, когато искаш да правиш големи крачки, но да останеш все така нежна. С рокля върху панталона - всяко препятствие изглежда лесно преодолимо.  

2. Яке или палто - избери и двете, когато си с рокля

Роклята е универсалната дамска дреха без аналог. Тя издължава фигурата и придава онези сластни извивки на женското тяло, които биха подлудили всеки мъж. А за да се добави и необходимия градски ефект, LUCY казва - дай на роклята етажност! Обличайки над нея късо яке или палто до коленете, силуетът придобива интересна структура и възможност за развитие в различни стилове - от спортен през ежедневно-елегантен, до бизнес стил.

3. Изфукай се с новите си обувки

Трудно е да вдигаш крачол всеки път, когато искаш да се похвалиш с новите си обувки. Мисията става почти невъзможна, когато си с панталон или деним в slim вариант. Нещата обаче далеч не са такива, ако комбинираш новите си зимни обувки с качествена рокля в топла материя (от LUCY-обичаме да ви обличаме). Тогава ефектът е двоен: всички може да се насладят на новата ти покупка, която току-що си обула и не е необходимо постоянно да вдигаш крак, за да я покажеш. В рокля, с подходяща дължина, уникалните ти обувки просто се виждат.

4. Рокля може да се носи и без аксесоари

Стига да имаш интересен принт, вълнуваща материя, или нетрадиционна кройка, една рокля може да стои въздействащо и без да я окичиш с аксесоари. Сама по себе си, тази дамска дреха е бижу и не са необходими допълнителни стимули, за да стои блестящо. Единственото условие е да бъде облечена от жена със самочувствие.

5. Каквото и да говорим - роклята е фетиш

Няма друга дреха, която да прелъстява само с едно потрепване на материята върху бедрата. В крайна сметка роклята е за събличане, но преди това да се случи, тя заслужава да бъде разходена и да сгрее погледите дори през зимата. Да, роклята ще си остане кралицата в гардероба, но нейното място не е на закачалката, а облечена върху женското тяло.

LUCY Fashion: обичаме да ви обличаме!

Сподели: