Намерете ни в

5 задължителни аутфита за морето

16.06 2022

Рокля за плаж

Разбира се, че не възможно да носиш само една плажна рокля, но със сигурност имаш любима. Обзалагаме се, че тя е от материя, която няма нужда от ютия и може да се облече, веднага след като се извади от куфара. Задължително е роклята за плаж да е без ръкав или с много малък такъв, за да позволи на раменете да хванат загар или покажат секси татус.

Плажна рокля с дължина до коленете не е плажна, а вариант на ежедневна. Идеалната рокля за плаж е или много къса, за да разкрие красотата на краката или много дълга, за да може сладострастно да се вдигне, ако вълните плискат.

 

Аутфита на туриста

Лятото е време за вълнуващи екскурзии и изучване на нови места. Освен обувките, които е задължително да са по-скоро удобни, отколкото красиви, облеклото за разходка и „обикаляне“ също е в графата „супер важно“. Видът на туриста винаги е странен и ще се съгласите, че не е лесно да се комбинира стил и удобство. LUCY, разбира се, предлага тази комбинация, допълнена с цветовете на сезона в еластични, дишащи материи, подходящи за жестоки горещини. Поставяме удивителна след предупреждението: гащеризонът не е подходящ за туристически обиколки, при които дълго си на крак. Удачен вариант е къс или дълъг панталон, комбиниран с тишърт, който винаги може да се смени при нужда от свеж аутфит.  

 

Когато си звездата на следобедния коктейл

Идеалният летен коктейл събира в себе си аромата на екзотичните плодове, ярките цветове на изгрева и залеза, емоцията на горещите вечери, ефирността на морската пяна,  нетърпението на вълните и звука на онова cin cin, след което следва страстна целувка… Е, същото е и с тоалета за следобедния коктейл.

 

Зашеметяваща за вечерта

Около 99% от вечерните тоалети са в черен цвят. Тази максима обаче се разбива през лятото, когато по принцип вечерните тоалети се обличат само за да се свалят след няколко часа за нощно къпане. Ярки цветове и смели щампи, пищни кройки и  волани, неочаквани обрати на подгъва, асиметрия в дължините и ориент в усещането- всичко това се обича с топлите вечери. И въобще не е неприлично да се носи на бос крак-напротив-добавя щипка еротика и смелост в погледа.

 

Твоят акцент в откритите клубове

 Минимализмът на клубната мода властва и на морския бряг. Дори и да се изпуснат дължините, горната част на аутфита задължително трябва да е мини. С една дума: роклята трябва да прикрива необходимото, но да показва важното. Wow-ефектът се осигурява с пайети, пера, перли, лъскави акценти, които изглеждат още по-притегателно под прожекторите на нощния клуб. Внимание заслужават фините презрамки, които биха могли да се „предадат“ при по-смели движения на дансинга. В такива случаи fashion експертите съветват винаги да се има под ръка елегантно болеро или сако, което да послужи като импровизиран топ.

 

И ако все още се колебаеш какъв да бъде твоя идеален плажен аутфит, виж няколко идеи от LUCY :

 

Сподели: