Намерете ни в

Addicted – колекция есен 2021 на LUCY Fashion

22.10 2021

LUCY Fashion връща: симетрията на карето и високомерната елегантност на панталона с висока талия; сексапилът на късата пола и притегателната агресия на кожения панталон. LUCY слага висок ток под класически черен деним и комбинира с въздействаща блуза с принт. Дръзва да облече дамите в малка черна рокля за коктейл, но и да очертае извивките в рокля с ¾ ръкав, освободена с плисе в долната част… Всичко това и още нещо, във всички размери и варианти, откривате в Addicted - новата колекция на LUCY Fashion, с която българският моден бранд стартира есента на 2021 г. 

Новата колекция на LUCY Fashion променя модните стереотипи. LUCY колекцията е необходимата добавка за актуалния есенен гардероб на щастливата жена. Addicted предлага тоалет за всеки повод и случай: за бизнес среща, за празник, за кръщене, за офис ежедневие или просто, защото „искам мъжът ми да ме харесва“. (За последното напомняме за късите панталони в каре, които стоят зашеметяващо, облечени с черни чизми- няма мъж, който да устои на такава жена.) 

Дори да сте дама с характер, абонирана за класически панталон с бяла риза, сме сигурни, че ще си „паднете“ по кежуал денима с ръб на LUCY Fashion, миксиран с ефектната блуза в модерен, градски принт. Не е необходимо да се спира дъха с допълнителен, досаден колан, защото закопчалката на панталона от LUCY е толкова ефектна, че не си заслужава нещо да я прикрива. 

И защото е есен и лятото ни липсва, новата колекция на LUCY Fashion се заиграва с дължините. За рокли, поли и дори панталони- вдигаме ги над коляното и подреждаме: до късата пола с вдигната талия- вталена къса рокля; до късите панталони- къса рокля в черно, с обло деколте и до студените есенни дни- горещи модни решения. 

Няма какво да се лъжем- все още не са измислени мерки, които да ограничат една жена да притежава това, което желае! А всяка жена желае да бъде обичана и добре обличана! 

LUCY Fashion - ОБИЧАМЕ ДА ВИ ОБЛИЧАМЕ!  

Ние знаем твоята голяма тайна. Ти си пристрастена! Към модата, към добрия вкус, към перфектната визия и към всичко, което излъчва твоето отношение към света.

Колекция ADDICTED е за теб. За момичето, което иска ВСИЧКО!

Пристрастяващо очарователна и неустоимо привлекателна... Ела в света на комфорта и елегантността, където правилата определяш само ти

 

Разгледай колекцията

Сподели: