Намерете ни в

LUCY Fashion облече AURORA

17.07 2020

По-малко от месец след официалната си промоция, последният хит на DJ Fabrizio Parisi&WahTony feat Belonoga е основна тема за разговор в музикалните среди. Парчето веднага достигна челните места на родни класации и окупира първите 20 на Shazam.

Във впечатляващото видео моделът Ани Иванова е облечена в дрехи на Lucy Fashion, като сетовете са специално избрани от креативния екип на фирмата, за да отговорят на основната тема в проекта - красотата на България и българките.

AURORA дава начало и на съвместния лейбъл на Fabrizio Parisi и WahTony, Hybrid Sound Records. „Идеята е да правим авторска, качествена музика и AURORA е първата стъпка към осъществяването й“- споделя WahTony.


Както в Sunbeams, така и в AURORA въздействащите етно вокали са на Гергана Димитрова - Белонога. Космическото усещане е допълнено от майсторството на Костадин Генчев (кавал), под аранжимента на Fabrizio Parisi и WahTony. Музиката е дело на Алекс Нушев, Гергана Димитрова, Fabrizio Parisi и WahTony, а качественият саунд е изкован в студиото на Music Clinic Records.

За видеото двамата продуценти се доверяват на режисьора Мартин Петров ( One More Frame), който отвежда камерата към фантастични природна гледка, в зората на новия ден.

 

Тоалети, които участваха във видеото..

Сподели: