Намерете ни в

LUCY облече Шоуто на блондинките

17.07 2020

Красиви, елегантни и неповторими бяха Цвети и Елена, Блондинките на Radio Fresh! в дрехите на Lucy Fashion. В „Нощта на Блондинките“ двете водещи избраха любимата си модна марка и обраха аплодисментите от сцената и комплиментите на публиката.
На бляскавата церемония в столичния клуб :РM, Цвети и Елена връчиха уникалния приз „Захарна Блондинка“ на четирима от най-популярните мъже в България. Освен с фешън настроение и звездно присъствие, ексклузивното парти бе изпълнено с много магия емоция, забавление, смях и музика, а „Блондински Оскар“ получиха:

Боби Ваклинов: Всички го познават като раздаващ Златни скунксове. Но пред слушателите на Radio Fresh! той показва друго свое амплоа - това на рапър. Той е новата звезда в „Шоуто на Блондинките“ и всеки петък забавлява в рубриката си „Боби Ваклинов в рими“.

DJ Fabrizio Parisi: С българо-италианска кръв във вените си, той успя да направи българската народна музика актуална и да накара хиляди да танцуват в ритъма на Sunbeams и Aurora.

Режисьорът Илиян Джевелеков: Той знае как се прави филмов хит. Разбира, че днес всичко се случва в интернет и създава LOVE.NET! И така стига до „Вездесъщият“ момент да стане българското предложение за номинация за „Оскар“ 2019.

Влади Ампов - Графа: Като „вълк единак“ той се опитва да бъде „невидим“... А дано, ама надали!... Жените мечтаят да чуят от него: Давам всичко за теб, а мъжете предпочитат позата „дим да ме няма“. Влади Ампов - Графа- тотален любимец на блондинките.

Специални гости на събитието бяха Калин, Жорони и Венсан - стенд ъп комедиантите от „Нема к‘во“, които направиха вечерта истински атрактивна, доказвайки, че смехът е здраве и трябва да го поемаме в големи дози.
Усещането за магия внесоха професионалните магьосници Дани Белев и Венсан, които съчетават по неподражаем начин илюзията и хумора.
Следвайки своето мото „винаги хитовете днес“, Radio Fresh! покани Михаела Филева и DJ Fabrizio Parisi като музикални гости на вечерта.

Сподели: