Намерете ни в

Деси Моралес - момичета, бъдете нежни със своите мъже

17.07 2020

Една от най-трудните задачи за всеки журналист е да опише актрисата Деси Моралес с една дума. Тя е усмивка, талант, най-добра приятелка, фатална жена, вещица („така ги обичам тези отрицателни роли“), фея, майка, танцуваща, обичаща и разтворила ръцете си, за да прегърне целия свят… Гледали сме я в много от рекламите по телевизията, като в някои от тях участват и нейните син и дъщеря. Деси успя да предаде неповторим чар на палавата журналистка Чилева от сериала „Четвърта власт“ и да предизвика откровени аплодисменти в представлението „Пропукване“ и „Диагноза артист“. Lucy Fashion се впуска в сладък разговор с блондинката.

Lucy: Деси, ти изцяло се побираш в определението „сладка блондинка“. Как успяваш винаги да си толкова позитивна и сърдечна?
Деси Моралес: Благодаря ти от сърце. Ами ти най-добре знаеш отговора за позитивизма - от любовта е. Когато носиш толкова много любов в себе си, имаш нужда да я даваш на близките си и на хората изобщо, а каквото даваш, това получаваш, нали?! Вярата също може би играе роля - вяра в доброто.

Lucy: В сериала „Четвърта власт“ си журналистка, облечена елегантно, в постановката „Диагноза артист“ си с доста фриволен стил. Какъв е твоят стил в живота?
Деси Моралес: В живота определено харесвам удобните дрехи. Спортни. Харесвам много и дрехите, които предлага Lucy Fashion.

Lucy: Какво е най-хубавото нещо в твоята професия?
Деси Моралес: Най-хубавото нещо в моята професия e, че това не е професия. Това е свобода, сбъдната мечта, страст, себеизразяване... Много са хубавите неща, но като че ли свободата е най-силно изразена. Толкова много неща можеш да кажеш чрез нея.

Lucy: Нека да си поговорим за мъже: какъв трябва според теб да е истинският мъж и възможно ли е той да оцелее в днешното еманципирано време?
Деси Моралес: Истинският мъж за мен е… истински мъж. Силен и нежен, принципен, всеотдаен, грижовен, но това са качества... Най-важното всъщност е усещането как жената се чувства до него, до своя истински мъж.

Lucy: А какъв е съветът ти към жените, за да впечатлят такива мъже?
Деси Моралес: Нежността ! Много жени забравиха за нея като че ли... А тя е нашата основа и сила.

Сподели: