Намерете ни в

Джуджи - широката усмивка на българския шоубизнес

17.07 2020

Деляна Маринова-Джуджи, специално за Lucy Fashion

Настроението на Джуджи е заразно. Няма човек, който да устои на гръмкия й смях или да остане безразличен към непоправимия й оптимизъм. А знаете ли как Джуджи пазарува дрехи - влиза в магазина, хвърля бърз поглед и с елегантна ръка посочва: това, това и това. Купува, без да мери, защото се познава много добре и като всяка истинска жена знае какво й отива, как й стои и къде ще го носи.

LUCY: Джуджи, малко жени успяват да бъдат така разпознаваеми. Определено никой не може да обърка стила ти. Как го постигаш?
Деляна Маринова: Харесва ми спортно-елегантният стил. Леко екстравагантен :) . Пасва на темперамента ми, на дейностите, с които се занимавам. Когато се чувстваш добре в дрехите, това ти позволява да изразиш по-добре и себе си.

LUCY: Неведнъж си казвала, че телевизията е голямата ти любов. Какво ти дава и какво ти отнема тя?
Деляна Маринова: Да! Телевизията е голямата ми любов! Толкова много обичам работата си, че съвсем спокойно мога да кажа – телевизията само ми дава; съвсем мъничко е това, което ми е отнела и то е част от свободното ми време и от времето ми за пътуване. Но когато обичаш това, което правиш, това, което ти е отнето, почти не ти прави впечатление.

LUCY: Ако човек разгледа профила ти във фейсбук, ще види, че обичаш да пътуваш. Имаш ли си любима дестинация, а и любими дрехи или вещи, които винаги вземаш със себе си?
Деляна Маринова: Да, много обичам да пътувам. Любимата ми дестинация е Кейп Таун, Южна Африка. А любимата ми държава, в която винаги ми е много приятно да се връщам, е Италия. Кръстосала съм цяла Италия надлъж и нашир и никога не ми омръзва да се връщам там. Обикновено, когато пътувам, се опитвам да не вземам със себе си целия си гардероб, но ми е доста трудно да се науча да вземам само най-необходимото. Избирам си дрехи и обувки, с които да ми е удобно, но и да бъдат елегантни, така че да мога да се чувствам добре на различните места, които посещавам.

LUCY: Как подбираш аксесоарите към облеклото си?
Деляна Маринова: Обичам едрите и екстравагантни бижута. Имам огромни количества от тях и никога не ми е трудно да избера нещо подходящо. Много обичам и шаловете, даже имаше един период, в който ги колекционирах.

LUCY: Наближава месецът с най-много и хубави празници. Имаш ли вече тоалет за специалните вечери, или пазаруваш в последния момент?
Деляна Маринова: Не, още не съм мислила за тоалетите по празниците. Има време :) .

LUCY: Какви подаръци обичаш да правиш и да получаваш?
Деляна Маринова: Хахахах… скъпи, разбира се! :)

LUCY: И сега нека се върнем към нашите любими „джуджини“. Какво съдържа емисията „Джуджи нюз“ тези дни? Твоят личен Топ 3 на събитията около нас.
Деляна Маринова: С нетърпение очаквам да започне „Киномания 2018“ – има няколко филма, които очаквам с нетърпение; гледах постановката на Диана Добрева – „Бащата“, в Народния театър. Владо Пенев прави феноменална роля, изключителен е, горещо препоръчвам това представление; и разбира се, дългоочакваната новина за всички фенове на „Спайс гърлс“, че се събират отново за голям концерт.

 

На заглавната снимка / най-отгоре/:
Диляна Маринова носи топ със звездички от LUCY, 59.00, арт№ 60490
и дънки LUCY , 75.00, арт.№2649

Сподели: