Намерете ни в

Една година, облечена в обич, с блестящите колекции на LUCY

28.12 2022

Преди да заключим още една успешна година зад гърба си, ние-екипът на LUCY Fashion винаги правим нещо много важно. Нещо, без което не може да продължим напред и сме длъжни да го сторим точно сега, в последните дни на декември, когато думите имат магични свойства.

LUCY Fashion ви казва БЛАГОДАРЯ!

  • За безупречния вкус
  • За критичното око
  • За верния избор
  • За това, че предпочитате LUCY в най-личните моменти и празнични мигове
  • За самочувствието, с което носите LUCY и магията, която вдъхвате на всеки наш специално изработен тоалет.

Вие сте нашите звезди, заради които създаваме всяка една колекция!

А през 2022-ра година LUCY Fashion изгради осем различни линии и подари осем различни варианта на това „да си най-красива“.

Стартирахме модния сезон с CASUAL/22. Избрахме годишното начало да е удобно и подходящо за повече от един повод. Практична до степен да е идеална за всеки вид обувки и функционална, заради участието на любимия деним в нея, Casual/22 даде сигурна заявка, че ще срещнем някои от бестселърите на годината, в спортно-елегантния стил.

 

 

Продължихме 2022-ра година с MUST HAVE- ранната пролетна линия за чаровни авантюристки. Олекотихме материите, но запазихме елегантното излъчване, за да бъде MUST HAVE наистина задължителна и за офиса, и за ежедневието. С богатия избор от сака и якета и възможността да се избират модели за различни миксове, тази колекция се превърна в неизчерпаем източник на нови варианти, които да обличаме… с обич към себе си!   

 

В екипа на LUCY винаги се вълнуваме преди да пуснем колекцията си в началото на април. Тогава времето се събужда, „облича“ се в своите пролени краски, а ние очакваме най-гордите родители и най-красивите абитуриентки. Нямаме търпение да споделим в социалните си мрежи вашите щастливи снимки с нашите тоалети и винаги даваме сърце, когато ни правите съпричастни на най-личните си празници.

Тази година нарекохме пролетната си празнична колекция PARTY IDEAS и събрахме в нея визуалната пищност и изискания стил на всяка модерна принцеса.

 

 

 

Всъщност истинското предизвикателство за всеки един гардероб е да се подготви за лятото. Това е сезонът, в който по-малкото е повече и освен материята трябва да съобразиш дължините, цветовете и деколтето. Понякога излизаш сутрин, препускаш през задачите, за да се върнеш късно вечерта, след лудо парти и всичко това да е изживяно с един, мултифункционален тоалет. Толкова запомнящ се, за да си неотразима и толкова любим, за да го облечеш пак- на това е способен само модел от BOLD & BEAUTIFUL   

 

Намираме се в началото на лятото. Сезонът, който крие сладки авантюри и много предизвикателства. Лятото обича когато дрехите са ефирни, свободни, но едновременно с това-красиви и съблазнителни.

Качеството на материите е един от важните акценти на LUCY за лятната колекция SUMMER HEAVEN. Разчупени кройки, погалили тялото с нишки от памук и лен; свежи цветове; ефирни иновативни форми и комбинации-това събра SUMMER HEAVEN-централната лятна колекция на LUCY.

 

Колкото и незабравимо да е едно лято, то завършва с настъпването на септември. Емблематичен момент за всяка една жена е изборът на гардероб за есента, когато заедно с времето се сменя и стилът на обличане. С TIME TO CHANGE дадохме старт на онази промяна, която превръща плажната русалка в изкусителна бизнес дама и връща елегантния кежуал стайлинг в ежедневието. За такива случаи никога не забравяме непреходния деним, пречупен през нестандартния поглед на LUCY.  

 

Студените месеци изкушават с комбинацията между плат и кожа. Играта в цветовете подава допълнителна топлина и сякаш говори, че може да задържим лятото за по-дълго. QUEEN OF WINTER нашепва, че във всяка своя зимна колекция LUCY добавя щипка очарование и нежно очакване към най-светлите празници. Дори във времето, когато дрехите са за да топлят, а не да се забелязват, LUCY запазва перфектната си елегантна линия за зашеметяващ ефект.

 

Годината преминава през различните месеци, всеки със своите моменти и преживявания, заслужаващи специално отношение към облеклото. Но едва ли има по-силни мигове от тези на Рождество и тези, които споделяме с любимите хора при сбогуване със старата и посрещане на новата година. Точно за тях и всички зимни празници LUCY създаде „черешката“ в снежния лайфстайл- колекцията SANTA’S SECRET. Разкошът на финалната селекция на LUCY е емблематичен, а лимитираните модели са символ на неповторимост.

Сподели: