Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за август

09.08 2022

Екипът на LUCY Fashion покани известния астролог Ивелина Рускова, за да разкрие тайните на звездите за дамите от всяка една зодия. Вижте какво да очаквате през август и следете всеки понеделник кратките ни седмични астропрогнози в story в LUCY Instagram.

Овен

Хороскопът показва, че през август  ще навлезете в период на съдбовни промени. Първоначално ще ви се струва, че всичко все още може да бъде отложено, но в действителност не е така. От това доколко сте подготвена психически и физически ще зависи с какво ще влезете в новия етап от живота си. Ако съдим по хороскопа ви, ще имате подкрепа от Вселената. Бъдете благодарна за всякакви съвети и не ги пренебрегвайте.

Август е времето, когато ще трябва да помислите как да увеличите доходите си или да не ги загубите. Трябва да включите максимално селективността си. Ръцете ви ще са вързани и очите ви ще бъдат затворени. Не забравяйте, че по природа сте боец жена. Фокусирайте се върху вътрешните чувства.

Телец

През август ще ви бъде по-лесно, отколкото през предходния месец, но ще имате нужда от преразглеждане на нуждите. Седнете тихо, помислете. Запишете всичко, което искате, и след това задраскайте от списъка това, което не е вашето желание. Изключете главата си, включете тялото и чувствата си. Физическите ви  нужди са първични, не са толкова много, колкото изглеждат. Съдейки по хороскопа ви, когато животът ви се уреди, тогава всичко останало ще ви навакса.

Някои трудности обаче ще продължат,  както и финансовите проблеми свързани с тях. Работата ще ви помогне, колкото и банално да звучи. Поемете допълнителни смени, проекти или работа на непълно работно време: по-добре е отколкото да седите и да размишлявате върху живота си. В същото време ще развиете контакти, които ще са ви полезни в бъдеще.

Близнаци

В началото на август месец ще бъдете добре. Ще продължите да живеете с енергията на юли, но още през втората половина на месеца някой от  плановете ви ще започнат да се провалят. Не обвинявайте други хора или обстоятелства. Просто е дошло времето, когато не е нужно да харчите енергия за това, което сте намислили. Разсейвайте се от други неща и най-доброто от всичко просто се отпуснете. Хороскопът ви съветва да излезете на почивка в края на месеца, тъй като ще почувствате срив.

Пазете се от интриги в работата. Хороскопът показва, че колегите няма да са много приятелски настроени към вас.Но има причини за това поведение. Вероятно не сте забелязали, че сте пресекли пътя на някого или вече сте забравили за това. Но това ще ви бъде напомнено. Хороскопът предупреждава, че това допълнително ще ядоса недоброжелателите. Като цяло, колкото по-скромна сте сега, толкова по-сигурни са успехите ви .

Рак

Вероятно ви е време да излезете в почивка, защото нещата няма да се решат толкова бързо и просто, колкото ви се иска. Хороскопът ви  показва, че през август  може да затънете в някои стари проблеми. Отпуснете се, отпуснете се!!!

За вас не е време за пробиви.  Ще се изненадате, че някои от проблемите ви  ще изчезнат от само себе си. Това също се случва, стават чудеса в света.

Късметът е изцяло на ваша страна все пак. Погрижете се и за имиджа си. Сега можете да актуализирате гардероба си и  и да наблегнете на някои козметични процедури. През втората половина на месеца, съдейки по хороскопа, ви очакват интересни срещи. Може да са нови колеги, клиенти или бизнес партньори.

Лъв

Хороскопът показва, че през август нещата ще вървят по най-добрия начин за вас. На този фон е време да започнете да планирате финансите си. Обмислете бюджетните моменти, но  го направете по нетрадиционен начин. Според хороскопа ще имате шанс да попълните портфейла си по необичаен начин. Въпреки това, започвайки смели и някъде дори приключенски проекти, консултирайте се с тези, които вече са извървели този път. В противен случай съществува риск да си навлечете неприятности поради липса на опит.

Може да настъпи период, в който рискувате да станете заложник на нуждите на семейството си. Особено на някои от капризните му членове. Вашата среда ще разчита на вашата доброта и участие. И има защо. Няма да оставите близките си  обидени от живота. Въпреки това, не забравяйте, че за някои от вас през този месец е вашият рожден ден. Помнете, че това е магическо време. 

Дева

Хороскопът показва, че във вас зрее бунтарски дух, скъпи дами от зодия Дева. Вие знаете по-добре какво да правите и как да го правите и се опитайте да го докажете отново. Знаете по-добре от всеки друг, че понякога е възможно и необходимо да се нарушават някои закони, но е опасно. Затова напрегнете цялото си въображение и се опитайте да разрешите проблемите, без да надхвърляте правилата и реда. Това  ще е по -  трудно, поради това рискът от конфликти ще се увеличи, но в последните дни на август борбата ще ви се стори безсмислена. Запазете енергията си за нещо приятно.

През август основното оръжие за вас  са умът и словото. Със сигурност сте в състояние да измислите много нови идеи и планове. Трябва да убедите някой друг в това, за да ви се даде възможност да осъществите плана си. Като цяло, подгответе ораторски речи с всички аргументи и доказателствена база. Вложете в тях опит, знания, умение, душа и енергия.

Везни

Хороскопът показва, че през август 2022 г. ще ви бъде малко по-лесно. Особено през второто полувреме. Известна помощ ще дойде от някой щедър човек  около вас. Според хороскопа би било добре сега да отидете на почивка. На работа не може да се случи нищо епично, с изключение на всички рутинни процеси и случаи, които нямат край. Помислете за психическото си и физическото здраве. В последните дни на месеца се пазете от стреса.

Първата част на август  ще бъде белязана от някой дребни проблеми в семейната и финансовата сфера, но по-нататък през месеца ще бъде по-лесно и по-забавно. Ще намерите хармоничен изход за всяка ситуация. Не забравяйте собствените си интереси.

Скорпион

Хороскопът показва, че през целия август  към вас ще идва информация от доста съмнителен характер. Проверете източниците и какво ви носят. Основното нещо е да не се опитвате да реагирате бурно и веднага. Съдейки по хороскопа, някой си играе своите игри и иска да ви провокира към импулсивни действия и решения в негов интерес. Като цяло сега не е време за важни решения и внезапни жестове.

Може на моменти да ви бъде трудничко този месец. Ще има много  различни събития, всичките ще са различни. Радостта и тъгата могат да се редуват буквално през ден. Някой от вас през втората половина на август ще стъпват върху нечий интерес. Има риск някой да постави под въпрос компетентността ви. Естествено, това няма да ви хареса и можете да влезете в открит конфликт.

 Стрелец

Хороскопът говори , че през август много от вас ще успеят като по чудо в това, което отдавна са замислили и за което отдавна сте мечтали. Сега вие сте генераторът на събития и много добре можете да привлечете към себе си каквото пожелаете. Само помнете поговорката: страхувайте се от желанията си, те са склонни да се сбъдват. Желанията трябва да бъдат правилно формулирани, навременността на тяхното изпълнение също е важна. Хороскопът съветва да помислите предварително как августовският „списък с желания“ ще се отрази на живота и на хората около вас. Забавлявайте се както вие си знаете и умеете, бъдете оптимистка винаги за всичко вдъхвайте вяра и надежда навсякъде.

Вие дами сте ментори и наставници на вашите приятелки и те прибягват до вас в трудни ситуации за подкрепа и помощ .

Козирог

На фона на събитията, които  ще ви се случват през август, ще  можете драстично да направите големи промени, макар че не обичате резките такива. Подобна промяна значително ще усложни отношенията ви с някои партньори. Няма значение дали са служебни или лични. Препоръчва се да очаквате редица провокации и резки действия от тяхна страна. Ако връзката е наистина ценна за вас, ще трябва да бъдете търпеливи и да преминете някои тестове.

Август  като цяло е добър работен месец. Но само докато не планирате да пътувате. Тук вероятно ще възникнат някой  изненади от нищото. Възможно е да има затруднения с документацията. Вероятно принудително потапяне в работата и отчуждаване от семейството ви също са възможни .

Водолей

Водолеите  от женски пол през август  ще имат трудна среща с някой свои  амбиции. По някои въпроси  ще започнете да се противопоставяет на собствените си интереси- въпреки че за Водолея това е нормална ситуация. Могат да ви се случат мистериозни истории от съдбовен характер. Следвайте табелите. Сега животът наистина може да се промени драстично. В края на месеца е възможно да се появят значими хора в живота ви.

Август може да  добави поява и на недоброжелатели. Те използват всичко, което сте направили и казали преди, срещу вас. Пазете силата си, не влизайте във войни и раздори, които ще отнемат много енергия. Освен това следете финансите. Не се хващайте за лукса точно сега. Август ще бъде по-лек за тези представители на зодията, които смирено приемат ситуацията.

Риби

През август ще искате драстично да промените живота си поради невъзможността да търпите някого или нещо. Не са изключени резки движения. Това обаче няма да доведе до резултатите, които сте си представяли. Последствията от подобни действия могат да бъдат обратни на очакванията ви. Не се отпускайте! Няма да ви бъдат дадени повече изпитания, отколкото можете да понесете. Запомнете това!

Първата половина на август се очертава да бъде успешна. Включително и в материално отношение. Може би ще получите сума, която ще бъде добра помощ. Но не бързайте да източвате доходи, защото втората част от месеца ще бъде по-напрегната. Може  да се повторят сценарии от миналото. Бъди внимателна! Не попадайте в стари капани.

Сподели: