Намерете ни в

Ева Веселинова - усещане за жена!

17.07 2020

 

 

Интервю с фурията на сутрешния тв блок!

 

„Блестяща“, „страхотна“, „забавна“, „неповторима“ - това са само част от определенията, които може да бъдат прочетени за Ева Веселинова в социалните мрежи. Но хубавите думи по неин адрес сякаш не попадат в пощенската кутия на сърцето й. Ева ги посреща със скромна, но искрена усмивка, оставя ги да минат, все едно не се отнасят за нея и се старае да поддържа истинското си „аз“ без измамата на светския блясък.


LUCY: Как минава един ден на Ева Веселинова?
Ева Веселинова: Делничните ми дни минават предимно в работа. Ставам в 06:00 часа. До 12.00 часа съм в студиото на „На кафе”. След това снимам и правя разследвания за „Господари на ефира” до 20.00 часа. Лека вечеря с приятели или посещение на някое събитие е това, което отбелязва края на моя ден. Събота и неделя обичам да пътувам.

LUCY: Има ли моменти, в които искаш тотално да промениш живота си и защо?
Ева Веселинова: О, аз обичам промените. Винаги съм отворена за нови неща, които да ме вдъхновяват и мотивират. Не харесвам монотонността и влизането в релси. До този момент съм променяла живота си тотално поне два пъти. Ако ми се прииска, ще го направя отново.

LUCY: На какви критерии трябва да отговаря мъжът, желаещ да спечели сърцето ти?
Ева Веселинова: Да е добър човек на първо място! Да е усмихнат, енергичен, интелигентен и креативен. Най-важното е да ме зарежда енергийно и да ме вдъхновява.

 

LUCY: Какъв е твоят перфектен уикенд?
Ева Веселинова: Перфектният ми уикенд е на плажа, a зимата в планината! Важното е да съм далеч от София. Пътешествията са най-любимото ми занимание.

LUCY: Какво те ръководи при избора ти на дрехи?
Ева Веселинова: Усещането ми за жена! Не съм човек, който се влияе толкова много от модата. Според мен най-важното е да се чувстваме женствени и красиви в дрехите, които обличаме. Не всички дрехи могат да ти осигурят това. Когато видя някой, който е облечен нелепо и ми кажат, че все пак това е модерно, просто си умирам от смях.

LUCY: Имаш ли си любими аксесоари или интересна история свързана с любимото ти бижу или аксесоар?
Ева Веселинова: Не, нямам любими аксесоари. Предпочитам роклите и имам няколко гардероба с тях. Роклята е любимата ми дреха!

LUCY: Коя е тайната, заради която изглеждаш винаги в перфектна форма?
Ева Веселинова: Наслаждавам се на всеки един момент от живота! Понякога е много трудно, но красотата е навсякъде около нас. Ние само трябва да имаме очи и сърце за нея. Пътувам много! Разчитам винаги на себе си, нямам очаквания от нищо и от никого! Не правя компромиси със себе си и се придържам към християнските ценности. Всичко това ми носи душевен мир и спокойствие, които се отразяват и на външния ми вид.

LUCY: Какво би казала на жените, които искат да приличат на теб?
Ева Веселинова: Бих казала, че мъдрият човек винаги прилича на себе си, а душата му е осъзната и светеща!!! Усмихвайте се, бъдете добри и различни. Всеки дава на другия това, което носи в сърцето си! Затова пълнете съществуването си с Любов – четете, пътувайте, откривайте нещо ново за себе си всеки ден и се наслаждавайте на живота!

   

 

 

Сподели: