Намерете ни в

Фешън идеи за специални моменти с LUCY Fashion и BG Radio

15.04 2022

Парти моментите предстоят и LUCY Fashion има страхотни идеи за тях. Нека да открием заедно fashion сезона с: любимите песни, любимите хора, любимите звезди и любимия водещ, при това… на любимото място- магазинът на LUCY Fashion в Paradise Mall.

 

Само на 20-ти и 21-ри април уникалният fashion spot на LUCY в Paradise Mall ще бъде домакин на „Любими песни за любими хора“ с Наско. На място ви очакват много изненади, подаръци, неустоими модни изкушения, страхотна музика и среща с едни от най-популярните звезди на България.

Не пропускайте шанса да усетите LUCY емоцията на живо и да изберете своето fashion настроение за новия моден сезон.

 

LUCY Fashion е премиум бранд за дамска мода. Марката излиза със 7 колекции годишно, произведени в България. Уверете се в качеството на моделите и усещането на материите във всичките 55 LUCY магазина в цялата страна или в онлайн магазина на LUCY Fashion. Винаги в тренда, но не забравяйки и стилната класика LUCY често изненадва своите фенове с лимитирани селекции, за които може да разберете повече във вълнуващия моден блог на марката. Дайте ни таг и сърце и в нашите социални мрежи във FB и Instagram , а ние ви обещаваме още много подаръци и неочаквани модни авантюри.

Всичко това е за вас, защото ние сме LUCY Fashion и обичаме да ви обличаме!

И не забравяйте: 20-ти и 21-ри април,  пред магазина на LUCY Fashion в Paradise Mall- „Любими песни за любими хора“ на живо, заедно с Наско, много български звезди и страхотни подаръци от LUCY Fashion.


Включи се и във Facebook събитието!

Сподели: