Намерете ни в

FUN FASHION с Деси Бакърджиева

17.08 2020

 

За няколко часа Деси Бакърджиева излезе от обичайното си амплоа и този път влезе в ролята на модел на LUCY Fashion. Истината е, че фотосесията с нея премина много забавно и това си проличава в снимките! Обещаваме ви, че никога не сте виждали Деси толкова усмихната и тооолкова секси!

 

Деси отдели време и да отговори на няколко въпроса специално за дамите, които обичат LUCY:
LUCY Fashion: С какво асоциираш LUCY?
Деси Бакърджиева: Аз съм от хората, които обичат страната си и подкрепям българското. Запознах се с марката преди около шест години и определено мога да кажа, че съм я допуснала в ежедневието си и на снимачната площадка. Забелязала съм, че LUCY не прави компромис с качеството на изработка, тъкан, кройка и модел. И още нещо - LUCY има голямо разнообразие и приемливи цени, които позволяват на всяка жена да има стилен гардероб съчетан с удобство и качество на материите.

Image

LUCY Fashion: Ще допуснеш ли Lucy до твоя „женски“ ден – без ангажименти и работни проблеми. Какво правиш, когато не си на работа и имаш време да се поглезиш?
Деси Бакърджиева: В последните години графикът ми е изключително натоварен и почти нямам свободно време. Рядко излизам в почивка и имам възможност да се поглезя.

Image

LUCY Fashion: Как изглежда Деси Бакърджиева в ежедневието и какво предпочита за стилните, светски вечери? Има ли дреха, която никога не би облякла?
Деси Бакърджиева: В ежедневието си се обличам спортно-елегантно, поради важното обстоятелство, че съм в непрекъснато движение. За по-официалните събития винаги се придържам към дрескода, а относно дрехата която никога не бих облякла… трудно е да се каже, защото в моята професия се налага да влизам в най-различни роли - съответно да обличам всякакви дрехи от различни епохи и стилове.

Image

LUCY Fashion: Ако трябва да носиш униформа, каква би била тя?
Деси Бакърджиева: Засега съм се спряла на лекарския екип :) – предполагам заради сериала «Откраднат живот», в който участвам от няколко години.

Image

LUCY Fashion: Кой е твоят любим аксесоар, с който винаги се харесваш или, който ти носи късмет?
Деси Бакърджиева: Предполагам като повечето дами обичам чантите, всъщност всякакви чанти, шапки, шалове, колани, което само по себе си говори, че харесвам аксесоарите и определено нямам любим. Не съм от хората, които се привързват към предмети ли дрехи.
LUCY Fashion: А замисляла ли си се как би изглеждала, ако вместо жена беше мъж?
Деси Бакърджиева: (смее се) Определено не, но пък винаги ми се е искало да изиграя мъжка роля.
LUCY Fashion: Деси, какво е твоето житейско мото или мисъл, която ти помага в трудни моменти?
Деси Бакърджиева: Постигай върха, но не се възгордявай, не падай духом и вярвай в собствените си възможности!

Image

 

Сподели: