Намерете ни в

Кои са главните герои в новата колекция на LUCY

18.08 2020

 

 

 

Предлагаме намигваме към разчупените бизнес дами, които ще се почувстват сериозно и секси в едно, с летния топ без ръкави и еластичен, памучен панталон. Сетът е с пищна горна част и вталяващи силуета райета, а материята на панталона гарантира комфорт през целия ден.

В никакъв случай не изключваме и другите комбинации, подходящи както за делови срещи, така и за елегантно ежедневие, които може да разгледате и коментирате в нашите социални мрежи.

Но да се върнем на главните ни герои. Шестото ни фешън чувство подсказва, че всяка дама може да избере своята голяма лятна любов сред моделите рокли на SPLENDID и неустоимите гащеризони. След наложената почивка пристига един дълго очакван сезон, в който сме сигурни, че тържествата, официалните поводи или забавните партита ще са на висота. Защо да не блеснете в уникална визия, показваща вашата индивидуалност и едновременно с това, отговаряща на последните модни тенденции?!
LUCY събира емоцията на горещите дни в сатениран жакард, коприна, памук, шифон и любимата ни италианска дантела. Моделите са създадени така, че осигуряват удобство с еластична подплата и да извайват силуета в елегантна кройка. За да не е скучно, на места добавихме пайети, точки (които всеки обича), а някои от тоалетите наградихме с кокетна панделка, романтични волани и секси паднали ръкави. Официална къса рокля, разкошна дълга рокля, уникален топ или елегантен панталон - 25 разкошни модела - и ще пожелаете всеки един от тях!

SPLENDID е поднесена в цветните акценти на безгрижното лято и е създадена с безбрежна любов. Защото ние сме LUCY Fashion и обичаме да ви обличаме!

Сподели: