Намерете ни в

Годишен моден Тароскоп на LUCY Fashion

25.12 2023

ОВЕН - Двойка Пентакли

Тази карта обикновено символизира търсенето на баланс и по-специално изборът между 2 опции в живота. Боята на Пентаклите се свързва с материалните проблеми, затова не подценявайте нуждата от вземането на разумни решения по отношение на финансите си и инвестирайте разумно. Стремете се към повече равновесие във всяка сфера на живота, но не се учудвайте, ако през новата 2024 година често ви се налага да избирате между различни стилове или се колебаете кой е вашият. Елементът, който се свързва с Двойка Пентакли е Земя, така че през следващите 12 месеца се придържайте към по-класическите кройки и заложете на модели, които ви карат да се чувствате здраво стъпили на земята. Най-подходящите за вас цветове през 2024 година ще са червено и оранжево, както и всички други ярки нюанси, които ще отговарят на пламенната ви енергия.

ТЕЛЕЦ - Деветка Жезли

Картата на умората. Тя ще бележи новата 2024 година за представителите на зодия Телец, за да им светне червената лампа, че е време да поставят нещата на пауза и да си вземат заслужена почивка. Светът няма да свърши, ако не сте вие тези, които отговарят за разрешаването на всички проблеми на хората около вас. Намерете повече време за себе си, да релаксирате пълноценно и да презареждате енергията си. Ще ви се наложи да попаднете извън зоната си на комфорт, затова заложете на удобство в облеклото си. Време е да предприемете стъпки в посока на по-изчистен и семпъл гардероб, в който е важно внимателно да подбирате всяка дреха и да приемате откриването й като удоволствие, а не цел. Цветовете, които ще са подходящи за вас през 2024 година са тези, които не предизвикват внимание и дават почивка на очите - бяло, сиво и всеки друг блед нюанс.

БЛИЗНАЦИ - Обесеният

Това е една от най-трудните карти в колодата, но ако някой може да я понесе, това несъмнено са Близнаците. През 2024 светът на тези представители на зодиака буквално ще се обърне надолу с главата, ще трябва да преминат през доста хаотичен период, но това е поредният урок, който съдбата им е подготвила. Поговорката “Каквото не ни убива ни прави по-силни” не винаги е вярна, но в този случай наистина ще направи Близнаците по-устойчиви и мъдри. Обесеният често се пада в моменти, в които ни подсказва, че е време да сменим перспективата. Ако погледнем на света от друга гледна точка, ще можем да видим нови хоризонти и да пренапишем историята си. Това важи с пълна сила и за стила на Близнаците през новата 2024 година. Експериментирайте повече и си позволявайте да пробвате модели, които никога не бихте грабнали от закачалката. По отношение на цветовете се вдъхновете от всички нюанси на синьото и зеленото - те ще ви носят спокойствие и ще ви превеждат лесно през всяка ситуация.

РАК - Рицар Пентакли

2024 година ще бъде белязана от много работа за Раците. Ще са много усърдни, отговорни и натоварени, което ще повлияе неминуемо и на стила им на обличане. Повече костюми и готови сетове в гардероба ще им спестят време да мислят какво да облекат и ще им даде удобството да изглеждат винаги добре и стилна на работното си място. Заетостта на Раците ще се отрази на всички други аспекти от живота им - ще имат по-малко време за приятелите и хобитата си, както и за половинката, която няма да е много щастлива от този факт. Каквото и да се случва обаче, на Раците ще може да се разчита по всяко време на новата година, което ще ги превърне в надеждни партньори както в личен план, така и на професионалната сцена. В крайна сметка трудът ви няма да остане незабелязан и в края на годината ще можете да се поздравите с плодовете на успеха си. Добър ход ще е Раците да заложат на цветове като зелено, кафяво, оранжево - земни тонове, които свързваме с пролетта - сезонът, който Рицар Пентакли управлява.

ЛЪВ - Шестица Жезли

Не е изненадващо, че това е картата, която се падна за зодия Лъв. Тя се свързва с успехът, победа и триумфът и на кого повече биха отивали те, отколкото на царя на зодиака. Постиженията през новата 2024 година няма да закъснеят за Лъвовете, а ако трябва да сме още по-конкретни - те ще бъдат в сферата на общественото признание. Ще попаднете под светлините на прожекторите и това ще ви даде нова енергия, с която да преминете през следващите 12 месеца. Едно предупреждение - не се главозамайвайте, защото успехът има и своята тъмна страна и лесно може да ви погълне, ако прекалено много си повярвате. Боята на Жезлите е свързана със стремежите и желанията, така че постигането на един връх няма да е достатъчен за Лъвовете и те ще искат още и още. Това може да се отрази и на шопинг навиците ви - внимавайте да не прекалите с покупките, търсете повече качество, отколкото количество за гардероба си. На Лъвовете много ще им отиват кралски цветове като лилаво, червено и златно, за да заблестят с пълния си потенциал.

ДЕВА - Десетка Пентакли

Това е философска карта, която насочва вниманието ни както към миналото, така и към бъдещето. А пред Девите през 2024 година ще стои предизвикателството как да свържат тези две неща в настоящия момент. Десетка Пентакли често се тълкува като богатство, което сме получили в наследство, като това може да се приеме както буквално, така й в преносен смисъл. В светлината на предстоящата 2024 година, тази карта ни сигнализира, че Девите ги очаква добро материално положение, но трябва да са отговорни към това, което ще получат и да помислят как могат да го развиват, за да оставят още по-голямо богатство на тези след себе си. В живота на Девите през 2024 година решаваща роля ще имат по-възрастните от тях хора, които ще бъдат авторитарните фигури за тях. По отношение на усещането си за мода ще се придържате към правилото, че всичко ново е добре забравено старо и ще търсите в стила си препратки към изминали периоди, които са актуални и днес. Няма да сбъркате с цветове като жълто, зелено и червено. Ще ви придават класа и в същото време ще препращат към стремежа ви да правите смели комбинации.

ВЕЗНИ - Паж Жезли

Нови и вълнуващи неща очакват Везните през 2024 година. Всеки ден ще бъде ново приключение за тях, ще ги залеят силни вълнения и емоции. Това е година, в която ще се посветите на желанието си да развивате определени знания, за някои не е изключено да направят и рязък професионален завой. Най-важно е обаче, с каквото и да се захванете да имате мотивацията и постоянството да го завършите, а не да се откажете в средата на пътя. Тази карта е знак и за повишено внимание към управлението на емоциите ви - няма да е трудно да получите внезапни изблици на гняв, желание за надмощие или загуба на самоконтрол. Това е в следствие на голямата енергия и ентусиазъм, с които ще ви зареди 2024 година и с които ще преследвате и своите модни превъплащения. Няма да се страхувате да опитвате нови неща в тази сфера, както и да правите смели комбинации във външния си вид. Розовото е символ на позитивния поглед към живота и ще се прелее и в дрехите, които е хубаво да носите през новата година. Нюанси на пастелно синьо също ще освежат гардероба ви.

СКОРПИОН - Тройка Мечове

През 2024 година Скорпионите ще са изправени пред нелеката задача да лекуват раните, които получиха в края на изминалата година. Разбито сърце, загуба на важен за вас човек или голям провал - всеки от скорпионите ще трябва да се изправи пред своята болка и да намери начин да я преодолее. Не бързайте, дайте си време и преминете през процеса, защото това е най-сигурният начин една рана да заздравее. Това, че сте наранени ще личи и в начина ви на обличане - ще предпочитате по-широките дрехи, в които сякаш искате да се скриете от света. Свободни кройки, издължени силуети - в тях ще се чувствате най-сигурни. Не забравяйте обаче, че когато дойде правилният момент отново да живеете истински, ще трябва да покажете това и на света, затова бъдете готови и за по-съществена трансформация в гардероба си във втората половина на 2024 година. Донякъде логична на символиката на Тройка Мечове, черният цвят ще бъде предпочитан от много от Скорпионите. Сиво и тъмно синьо също ще са подходящи за емоционалното състояние на тези представители на зодиака.

СТРЕЛЕЦ - Петица Жезли

Трудна година за представителите на тази зодия, но не и безнадеждна. Петицата в картите Таро е символ на трудностите, а боята на Пентаклите се свързва с практическите ни притеснения. Животът ви няма да бъде в най-големия си подем през тази година, но всяка трудност ще ви напомня, че всичко е временно и просто трябва да преминете през нея, за да дойдат по-добрите времена за вас. Намерете свое убежище - това може да е място, занимание или дори специален за вас човек, който ще ви донесе като подарък 2024 година. Ще бъдете в отбранителна позиция и това ще личи и в стила ви - ще искате дрехите ви да не привличат много внимание, но да всяват респект в хората срещу вас. Елегантни с нотка на удобство - такива ще се ключовите ви покупки за гардероба и няма да съжалявате за нито една от тях.

Цветовете, които ще ви носят спокойствие и сигурност са зелено, кафяво и бяло. В комбинация също ще работят добре и лесно ще се съчетават.

КОЗИРОГ - Колелото на съдбата

Странна година предстои за представителите на тази зодия. Картата казва ясно, че нещата са извън вашия контрол - ще попаднете в обстоятелства, на които не може да повлияете особено и конците на живота ви ще бъдат дърпани от по-висши сили. Може да имате късмет и нещата да се развият много добре за вас, а може и да се объркат тотално и вие ще сте безсилни да спрете бурята. Научете се да пускате контрола, може би това ще е най-ценният ви урок от новата 2024 година. В стилово отношение обаче няма да сте от хората, които пренебрегват външния си вид или оставят на някой друг да решава как да изглеждат. Ще сте наясно какво ви отива, какво искате да постигнете с облеклото си и ще вярвате, че всяка дреха, която добавяте в гардероба си ще ви носи късмет. Хазартната комбинация от черно и червено ще ви стои перфектно и ще завърти в правила посока рулетката на късмета ви през новата година.

ВОДОЛЕЙ - Шестица Мечове

2024 ще бъде година, в която Водолеите ще оставят зад гърба си не малко неща и бавно, но последователно ще поемат пътя на личностното си израстване. Сега е перфектен момент да промените перспективата си и да приемете и осмислите в живота си неща, на които преди не сте обръщали внимание. През новата година ще научите много - и в личен, и в професионален план. Информацията ще ви тласка напред и ще ви накара да загърбите много от страховете си, които ще осъзнаете, че са били напълно неоснователни. Повече самоувереност и самочувствие ще ви накарат да се оглеждате все по-често одобрително в огледалото и да търсите начин да подчертаете и с дрехите си, че се чувствате добре в кожата си. Роклите ще засилят женствеността ви, а те може да бъде силно оръжие, стига да съумеете да я използвате правилно. Розово, бяло и сиво - тези цветове ще ви донесат спокойствие и лекота в ежедневието, а с правилния силует ще накарат всеки да се обръща след вас.

РИБИ - Осмица Жезли

Промяната е неизбежна през новата 2024 година. Този карта е символ на скоростната промяна и предизвикателството пред Рибите ще бъде да успеят да следват ритъма й. Осмица Жезли е също символ и на свободата и движението, затова новата година ще донесе на тези представители на зодиака много възможности за пътувания или израстване в кариерата. За да си гарантират успех трябва много добре да знаете накъде отивате, коя е правилната ви посока на движение и каква е крайната ви цел. В противен случай лесно може да изпуснете юздите и животът да ви завърти в безмилостната си центрофуга. Свободните кройки и леките материи ще ви помогнат да се движите по правилния начин и да имате гъвкавост, затова заложете на тях в гардероба си.

Зеления и синия цвят ще доминират за вас през 2024 година и ще ви носят усещане за израстване. От земята към небето - това ще бъде и вашата посока, следвайте я и по отношение на стила си и надграждайте - няколко пласта дрехи ще бъдат запазената ви марка.

 

 

Сподели: