Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за април

02.04 2024
Хороскоп на LUCY за април

ОВЕН

Април по принцип е месецът на Овен. Ще бъдат слушани, очаква ги буря на любовния фронт, ще имат успех буквално във всичко: каквото и да направят е в техен плюс, дори в покупката на недвижими имоти. И ако отдавна обмислят преместване, може би няма да има по-подходящ момент от април тази година. Освен това ще могат лесно да отговарят и да решават ситуации и въпроси, свързани с лидерството и интелектуалната дейност. Действайте, скъпи Овни, това е вашето време! Не изпускайте момента.

ТЕЛЕЦ

По-добре е Телците да не правят резки движения през април. Вместо това да започнат да изграждат солидна основа: очаква ги труден период, който ще направи забележими промени в обичайния премерен ритъм на живот. Имайте предвид, че понякога промените са много нужни. Очакват ви интересни открития и любопитни разкрития, но в същото време някои от приятелите ви ще напуснат завинаги вашия кръг. Но това отново не е случайно, ще разберете след време защо.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците април ще е подходящо време да правят планове за бъдещето. В същото време този месец ще бъде толкова наситен със събития, че можете да загубите в един момент фокуса, но и главата ви ще бъде в пълен хаос. Близнаци очакват ви нови запознанства, а новото ви обкръжение може да премине в близко  приятелство. Ръководството най-накрая ще спре да потъпква вашите планове и идеи, и ще ви даде картбланш за тяхното изпълнение. Очаква ви свобода не само в работата, но и в личния живот. Вярно е, че от такъв бурен поток от събития Близнаците ще искат да се скрият в уютна почивка.

РАК

За Раците проблемите с работата и кариерата ще избледнеят и ще минат на заден план, оставяйки напред подредбата на личния им живот. През април ви очакват нови запознанства, сред които може и да бъде любовта на живота ви, най-важното е да я забележите навреме. Освен това април е идеален за творческо развитие и нови начала. Но интересното е, че за Раците е по-добре да не се отдалечават от дома през този месец, в противен случай ви очакват големи неприятности. Все пак си знаете, че домът ви е най–важното нещо в живота. Отдайте заслужено внимание на всички.

ЛЪВ

Лъвовете ще пътуват много и надалеч през април. Наред с дългите пътища ви очакват някои трудности, с които обаче ще се справите успешно. И когато ги преодолеете, пред вас ще се отвори прав и широк път към успеха с вълнуващи и удовлетворяващи работни проекти, перспективи за кариера и нови възможности в личния живот. Април е месец на сбъднатите ви мечти и силна реализация във всички направления. Времето работи за вас.

ДЕВА

Април няма да попречи на Девите да се възползват от подкрепата на близките си. Само приятели и роднини ще ви осигурят точно това рамо, което ще ви помогне да не се отклоните от правилно планирания път към крива и хлъзгава пътека. Събитията през април ще бъдат толкова странни, че всяка помощ може да бъде полезна. Понякога може да дойде отдалече. Не се отказвайте от него. И се опитайте да не влизате в конфликти. Бъдете внимателни към семейството и партньорите си (и особено към опонентите си). Вие знаете как и по какъв начин.

ВЕЗНИ

Везните също трябва да са подготвени за големи промени. Представителите на тази зодия могат да преразгледат приятелския си кръг и да преоценят ценностите си. След като обстоятелствата ви се променят, заедно с възгледите ви за живота, вашите колеги ще играят голяма роля в бъдещите ви планове. През втората половина на месеца наблегнете на семейството и децата. Има голяма вероятност да изпаднете в ситуация на губещ, така че се опитайте да се контролирате, не се карайте с близките си, подкрепяйте ги във всеки малък детайл.

СКОРПИОН

Скорпионите ще се сблъскат с промени на няколко фронта едновременно: в личния живот и в професионалната си дейност. Освен това, промените могат да бъдат драматични. Служебен роман също е възможен в работата, но за да не развалите отношенията си с колегите, бъдете внимателни в привързаностите си. Вие обичате контрола и изпадате в безизходица, когато го загубите. А в този месец това положение ще бъде често явление. Не използвайте манипулация, колкото и да ви се иска, сега не е точният момент.

СТРЕЛЕЦ

За Стрелците не само семейната им идилия може да рухне в един момент – застрашени са и работата и отношенията им с приятели. За да избегнете непоправимото, опитайте се да се въздържате от необмислени действия. Особено през първата половина на месеца. По-добре е да прекарате това време в планове за бъдещето. В дългосрочен план това ще доведе до успех. Тези, които отдавна искат да реализират своята дългочакана мечта, могат да получат добри новини. Април, мили стрелци. ще работи за вас. Възползвайте и вземайте неговите дарове.

КОЗИРОГ

За Козирозите промените в бизнеса и в отношенията ще бъдат позитивни. Развитието на други пък тепърва ще започне. Може би дори неочаквани такива, но изключително желани и положителни. Основното нещо, което трябва да запомнете, е да се отпуснете навреме, а когато се изисква работа и действие - да се мобилизирате. Да, възможно е да загубите малко пари, но пък ще получите нещо по-нематериално. Не всичко в живота се измерва в пари, най–ценните неща в живота ни нямат финансова  стойност. 

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите април е свързан най-вече с жилищни въпроси. Не е изключено закупуване на недвижим имот или преместване. Но бъдете внимателни и прецизни, сега не е най-точният момента за такива големи инвестиции  и покупки. Изчакайте да приключи ретроградния Меркурий и действайте смело. През първата половина на месеца може да попаднете на измамни ситуации и не толкова добронамерени приятели и близки, затова имайте едно наум. Всичко, което през този месец касае семейството и неговите въпроси, ще е важно за вас.

РИБИ

Риби, вместо да се стремите при всяка възможност да правите пари, по-добре обърнете внимание на психо–емоционалното си здраве. През втората половина на април ще имате много време да наблегнете на финансовата част от живота и да постигнете нужния успех. Началото на месеца е по-добре да се възползвате от всяка възможност, която ви се предоставя, за да постигнете успех в личните отношения, любовта и творчеството. Цялото внимание на другите ще бъде насочено към вас, така че се опитайте да не го прецакате. Всичко е във вашите ръце и вие сте на ход.

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: