Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за април

01.04 2023

ОВЕН

В началото на април звездите не съветват Овните да пилеят енергията и потенциала си за дреболии. По-добре да изчакат до втората половина на месеца. Тогава вече ще получат много по добри резултати, и дори могат да започнат нови проекти.

Овните ги очаква признание и сполука, но не трябва да забравят за семействата си. Нека прекарват повече време с любимите си хора.

През април представителите на зодията могат да имат неприятни моменти, да станат жертва на клюки и недоброжелатели. Но ако не хабят енергията си за ответни атаки, ще могат да повишат репутацията си.

ТЕЛЕЦ

Дълго ли сте отлагали започването на нов бизнес и запознанства? Април е моментът да ги започнете. Възможно е те да ви донесат успех. Но дори и да не сте отложили нищо, все пак бъдете готови за важни промени особено в кариерата. Най-важното е,да не се отказвате от новото.

Единствената пречка, която може да се появи на пътя на Телците през април, са самите те. Ако ви се струва, че целта е непостижима, просто намерете друг път към нея, път който няма да ви отведе в задънена улица.

Освен това някои от Телците може да получат финансови средства, а други да имат проблеми със закона.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците през този месец много ще се колебаят, плановете им ще се променят със скоростта на светлината. Главното в този цикъл е да си определят приоритетите. Намерете точния бизнес и успехът ви е гарантиран.

Основното им оръжие през април е да бъдат бавни, спокойни и със самочувствие. В по-изгодна позиция ще бъдат тези, които ще стигнат до целта по заобиколен път.

В личен план Близнаците ще бъдат игриви и ще флиртуват. Популярността им сред противоположния пол ще се засилва, но трябва да се контролират.

РАК

Раците ще имат романтична афера през април. А тези, които са семейни, знайте, че времето е подходящо за зачеване на дете. Възможен е успех в кариерата или повишение в работата. Но върховете ще трябва да се покоряват с усилие, а не с пасивност.

 Ако пред вас стои въпроса за избор или смяна на професия, животът ще го реши вместо вас. Безсмислено е да се съпротивлявате, но усилията които трябва да положите са огромни. Трябва да се погрижите повече за настроението и душевния си комфорт, да поработите върху мотивацията и чувството за отговорност.

ЛЪВ

Чака ви един много неспокоен и противоречив период. От една страна ще имате много възможности, а от друга ще се появят ограничения, така че няма да е лесно да балансирате.

В началото месеца ще трябва да се съсредоточите върху материалните въпроси. Рискът от загуба, съчетан с предстоящите разходи, ще създаде усещане за дискомфорт. Решаването на финансови проблеми ще отнеме време.

През второто десетдневие има вероятност от критични грешки и неправилни решения. Запазете спокойствие. Само свежата глава и трезвият поглед върху нещата ще помогнат за излизане от трудна ситуация.

Възможни са усложнения и в личен план. Свикнали сте да обръщате внимание на себе си и напълно сте забравили за близките. Тяхното недоволство ще достигне критична точка и ще ви връхлети като буря. Не се опитвайте да решите всичко наведнъж: освободете няколко дни и си дайте почивка. Мислите ще си дойдат на мястото и нещата ще започнат да се подобряват.

ДЕВА

Хороскопът обещава на Девите блестящи перспективи. Дали обаче ще можете да се възползвате, зависи от вас. Този месец ще получите знания буквално от нищото. Но ще е необходима практика, за да ги реализирате, така че не я пренебрегвайте.

Звездите обещават кариерно израстване, което може да завърти главите на някои представители на знака. Помнете, че успехът е преходен и се опитайте да поддържате добри отношения с тези, които по волята на съдбата са се оказали по ниско в йерархията от вас.

През средата на април може би ще ви се наложи да преосмислите любовните си отношения. Дори може да започнате страстен роман, който да не завърши добре. Затова трезво преценете рисковете - това ще ви спести репутация и нерви.

През втората половина на месеца при Девите е възможно обостряне на хронични заболявания, и дори обикновените сезонни инфекции могат протекат по тежко от обикновено. 

ВЕЗНИ

Поводи за съмнения за бъдещето винаги ще има, но сега е време да действате. И ако сте изправени пред труден избор, доверете се на интуицията си. Ситуацията може да изглежда безнадеждна, но трябва да се върви не само напред, но и нагоре. Не трябва да се ограничавате от хоризонта.

Ще имате достатъчно сила и енергия, а в точното време попътен вятър ще помогне за да ви се получи. Важното е да не спирате и да не се отказвате, а да правите това, което трябва. Резултатът ще дойде по-късно, или може да не дойде. Но това вече няма да има значение.

СКОРПИОН

Скорпионите не трябва да очакват изненади през април. Плавно ще навлязат в месеца и също толкова плавно ще го завършат. В семейството- тишина, гладкост и пълно взаимно разбирателство. Всичко е по план. И без интриги, без злобни критици, без клюки. Април е добър за обучения, за усъвършенстване на уменията. Въпреки, че нямате особено желание за това. Повечето представители на знака ще са удовлетворени от живота. А тези които имат по високи цели, ще имат възможност да ги постигнат. Нещата ще се случват от само себе си, нищо, че изглеждат на моменти неуправляеми.

СТРЕЛЕЦ

За Стрелците началото на пролетта ще бъде време за дома и семейството. Основните събития ще са свързани с тях. Свободните представители на знака ще имат шанса да се обвържат със семейни връзки, а съюзът обещава да бъде силен. Семейните Стрелци ще прекарват много време с „далечни любими хора“. Това ще им помогне за укрепване на отношенията и ще поправи отдавна изгубени семейни връзки.

Средата на април е изпълнен с множество ежедневни проблеми. Съществени сътресения не се очертават, но отлагани във времето проблемни въпроси и несъответствия ще ви изнервят доста. Опитайте се да подредите нещата около себе си, ако не искате да рискувате бъдещи по сериознни ситуации.

В края на месеца Стрелците най-накрая ще усетят влиянието на положителните пролетни енергии. Нови приятели и интересни събития буквално ще преобразят живота ви. Но докато се забавлявате, не бива да забравите за бизнеса или работата си.

Промяната на имиджа в този момент значително ще ви повиши самочувствието и ще ви помогне да възстановите вътрешната си хармония.

КОЗИРОГ

Чака ви период на безпрецедентна активност. Ще ви се наложи да положите усилия не като за двама, а за четирима. Тази тенденция ще обхване не само работа, нo и домашните ангажименти.

Тихите и незабележими Козирози ще трябва да се превърнат както в лидери, така и в изпълнители.. едновременно. Да носят пълна отговорност за извършеното, да бъдат в центъра на непрекъснато променящ се информационен поток. Само така може да си гарантират заслужен успех.

През април Козирозите ще изградят много полезни контакти на най-високо ниво. В бъдеще това ще се отрази положително на кариерата. Чувствайте се свободни да използвате идеите на други хора: това значително ще разшири вашите възможности. В средата на месеца подлагайте на проверка всичко, което чувате: информацията, получена от непознати източници, може да се окаже невярна.

В любовния план не се очакват големи промени. Но много Козирози ще могат да погледнат на нещата от живота по различен начин. Това ще доведе до глобална ревизия на ценностите, включително семейните.

ВОДОЛЕЙ

Активните и настоятелни действия през този период няма да помогнат особено за развитието ви, както и разрешаването на ситуациите в които попадате. Най много да потушат инерцията. Затова политиката ви на максимална ненамеса ще бъде най-ползотворна и ефективна.

През втората половина на месеца, според знаците, нещата около вас ще започнат да се променят в положителна посока. Негативните аспекти, които неминуемо ще се появят в процеса на работа ще отстъпят на прагматизма и разума. Така че Водолеи, не бива да прибързвате и да се опитвате със сила да разрешавате възникналите ситуации. Имайте търпение.

РИБИ

Препоръчва се на Рибите през април да са по лежерни, и плавни като рибките. По-малко говорене, писане и публикуване. Като цяло е по-добре да внимавате с каквото се занимавате, особено ако това е обработка на информация.

Като цяло представителите на зодията са готови да се бунтуват срещу всичко което им пречи или ги дразни. Това го правят не защото имат някаква крайна цел, а защото са объркани и загубили временно ориентация в обществото. Тази тревожност и напрегнатост на която са подложени ги превръща в жертва на обстоятелствата

Ето защо запазете спокойствие, вслушвайте се по често в интуицията си. Тя ще ви изведе от най-трудните и объркани ситуации. Ако се опитвате да търсите логика в случващото се около вас, ще се натъкнете на неразбиране и конфликти.
 

Ивелина Рускова, астролог

 

Сподели: