Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за август

29.07 2024
Хороскоп на LUCY за август

ОВЕН

Август ще бъде месец на лични и професионални пробиви за Овните. Марс, вашият управляващ планета ще ви даде допълнителна енергия и мотивация. Внимавайте с импулсивността и обмислете добре решенията си. В любовния живот са възможни нови вълнуващи запознанства. Темата на месеца е личностно развитие и кариера.

ТЕЛЕЦ

Телците ще се насладят на повече спокойствие и хармония през август. Венера, вашата управляваща планета ще благоприятства романтичните и финансови дела. Възможно е да се върнат стари приятелства или връзки. Бъдете внимателни с разходите. Темата на месеца е стабилност и връзки.

БЛИЗНАЦИ

Август ще донесе на Близнаците нови възможности за общуване и учене. Меркурий, вашият управляващ планета ще ви помогне да се справите успешно с нови проекти и идеи. Пазете се от разпиляване и се фокусирайте върху приоритетите си. Възможни са кратки пътувания. Темата на месеца е комуникация и обучение.

РАК

Раците ще се съсредоточат върху дома и семейството през август. Луната ще повлияе на емоциите ви, затова е важно да поддържате баланс между личния и професионалния живот. Възможни са промени в жилището или семейството. Подкрепете близките си. Темата на месеца е дом и семейство.

ЛЪВ

Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието този месец. Слънцето, вашата управляваща планета ще ви даде увереност и харизма. Използвайте този период за реализация на творчески проекти и за укрепване на личните си връзки. Внимавайте с егото си. Темата на месеца е себеизразяване и творчество.

ДЕВА

Август ще бъде време за самоанализ и почивка за Девите. Меркурий ще ви насърчи да преразгледате приоритетите си и да се фокусирате върху здравето си. Възможни са нови възможности за работа, но не пренебрегвайте почивката. Обърнете внимание на детайлите. Темата на месеца е здраве и самоанализ.

ВЕЗНИ

Везните ще се наслаждават на социални контакти и нови приятелства през август. Венера ще благоприятства любовния ви живот и ще ви даде възможности за нови запознанства. Работете върху баланса между личния и социалния живот. Възможни са групови проекти. Темата на месеца е социални връзки и приятелства.

СКОРПИОН

Скорпионите ще се съсредоточат върху кариерата и амбициите си този месец. Марс ще ви даде енергия за постигане на целите ви, но внимавайте да не прекалявате с натиска върху себе си и околните. Възможни са професионални успехи и признание. Подкрепете колегите си. Темата на месеца е кариера и амбиции.

СТРЕЛЕЦ

Август ще бъде месец на нови хоризонти и разширяване на знанията за Стрелците. Юпитер ще ви насърчи да пътувате и да учите нови неща. Възможни са международни връзки и контакти. Бъдете отворени за нови култури и идеи. Темата на месеца е приключения и знания.

КОЗИРОГ

Козирозите ще се съсредоточат върху финансовите въпроси и личните трансформации през август. Плутон ще ви подкрепи в усилията ви да постигнете финансова стабилност. Възможни са наследства или инвестиции. Работете върху личните си страхове и ограничения. Темата на месеца е финанси и трансформации.

ВОДОЛЕЙ

Август ще бъде месец на партньорства и сътрудничество за Водолеите. Сатурн ще ви насърчи да работите върху отношенията си и да укрепите връзките с важни за вас хора. Възможни са нови съвместни проекти. Бъдете готови за компромиси. Темата на месеца е партньорства и сътрудничество.

РИБИ

Рибите ще се съсредоточат върху здравето и ежедневието си през август. Нептун ще ви насърчи да обърнете внимание на духовното си състояние и да се погрижите за физическото си здраве. Възможни са промени в работната среда. Работете върху рутината си. Темата на месеца е здраве и ежедневие.

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: