Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за декември

04.12 2023
Хороскоп на LUCY за декември

ОВЕН

Представителите на този знак ги очакват много промени в кариерата, в творчеството, в начина им на себеизразяване. Ще имат желание за получаване на нови знания и информация. Страхотна възможност за пътуване и опознаване на света ще ви даде декември. Има вероятност да бъдете изправени пред труден избор, основното е да претеглите всичко и да не се поддавате на спонтанни емоции, които да ви закопаят.

ТЕЛЕЦ

Ще трябва да поработите много, ще се появят и допълнителни източници на доходи. Месецът обещава да бъде благоприятен във финансово отношение. В суматохата с някой бизнес приятели, познати и роднини ще изискват вашето внимание - намерете време за тях, но не забравяйте за себе си, за своите интереси и хобита. Грижете се за психическото и физическото си здраве, не се преуморявайте. Не всичко е работа, а и вие знаете все пак как да се веселите и да почивате.

БЛИЗНАЦИ

За тези, които чакат нови запознанства и искат да подобрят личния си живот: това е вашият месец. Любовта и връзките ще са на първо място. Ще имате много енергия, основното е да я насочите в градивна посока. Ще настъпят промени в работата: може да ви предложат повишение или ще се появи възможност за нова допълнителна работа. Това е страхотно време да се свържете с близки и приятели, но не забравяйте за семейството–това е мястото, където ще намерите комфорт и стабилност.

РАК

Продуктивен и проспериращ месец. Промените ще засегнат всички области на живота: условията на работа ще се подобрят, можете да срещнете сродна душа в любовна връзка или някой от миналото ще получи втори шанс. Не забравяйте да се грижите за здравето си, да намалите стреса върху тялото си и да се разхождате по-често на чист въздух. До края на месеца е важно да определите целта си в живота. И не забравяйте да се насладите на празниците.

ЛЪВ

Декември ще ви донесе много сили и ентусиазъм. Ще имате  възможност да рискувате и да опитате нещо ново, не се страхувайте впускайте се. Ще има много нови събития и покани, които за вас ще донесат само дивиденти. За да постигнете целите си, все пак  трябва да положите усилия. Всеки ще изисква вашето внимание, така че поддържайте баланс между работа и почивка, но вие знаете как да го правите и то много добре.

ДЕВА

Това е страхотно време за обучение и придобиване на нови знания, които ще ви бъдат полезни в близко бъдеще. Ще имате нови възможности за общуване и намиране на съмишленици, които споделят вашата гледна точка и цели. До края на месеца е препоръчително да завършите цялата започната работа и да си поставите нови цели. Чудесно време за планиране на бъдещето. Започва един невероятен месец за вас, възползвайте се максимално .

ВЕЗНИ

Ще имате  възможност да погледнете на себе си от друга гледна точка, може да се разкрият нови способности и ще се почувствате креативни и общителни. Прекарвайте време с приятели и семейство и не забравяйте да се грижите за себе си. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново. Използвайте всички възможности и месецът ще донесе просперитет и късмет.Това е вашия месец, действайте и ще ви се получава.

СКОРПИОН

Постоянството и упоритата работа ще донесат чудесни резултати в постигането на вашите цели. Не се затваряйте от света, бъдете отворени и комуникативни-това ще ви помогне да постигнете успех. Трябва да обърнете внимание на външното и вътрешното си състояние - наблюдавайте баланса си. Основното е да имате баланс, и да не ви изяждат емоциите отвътре, защото това може да ви разклати емоционално и физически.

СТРЕЛЕЦ

Това е време на промяна и растеж, особено в професионалните дейности. Вие сте пълни с ентусиазъм и вдъхновение, това ще ви държи силно за постигане на целите ви. Този месец се възползвайте от възможността да анализирате целия си живот, да видите къде можете да направите промени и какви промени можете да направите. От средата на месеца ще има желание да пътувате и да научите нещо ново-това е отличен период за ваканция.

КОЗИРОГ

Месецът ще бъде малко натоварен откъм работа, но това е чудесна възможност да използвате всичките си ресурси и потенциал за постигане на максимални резултати. Можете да поемете риск и да започнете нещо ново: слушайте интуицията си, това ще ви помогне да вземете важни решения. Вярвайте в себе си и способностите си, не позволявайте на страха и несигурността да ви пречат.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен месец да се съсредоточите върху мечтите и целите си. Анализирайте изминалата година и вижте какво можете да направите през следващата, за да я изживеете още по-щастливо. Декември е чудесен за прекарване на време с любими хора. Не крийте чувствата си, не се страхувайте да бъдете отворени за нови преживявания.

РИБИ

Креативността и вдъхновението ще бъдат в най-добрия си вид. Ако правите малки стъпки към постигането на целта си, успехът ще последва. Интуицията е едно от най-силните ви качества, използвайте я винаги, когато е възможно. Поемете инициативата и общувайте с нови хора.

 

Сподели: