Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за декември

01.12 2022

Хороскопът на LUCY се изготвя персонално от професионалния астролог Ивелина Рускова

ОВЕН

През декември Овните може да имат силно желание да учат и да пътуват повече. Ще бъдете готови да се отворите към света и да се откажете от рутината на живота. Началото на зимата ще бъде идеален период за придобиване на нови знания и квалификации. В личния ви живот също ще има изненади. Декември ще бъде толкова наситен с общуване и с други хора, че ще можете да забравите за проблемите си. В същото време необвързаните Овни ще имат много шансове за нови запознанства, които могат да прераснат в успешен роман или дори брак. Има голяма вероятност да се влюбите в човек, ако не сте обвързани. Радвайте се на живота! Той ви дава своите дарове

ТЕЛЕЦ

Декември за Телците ще бъде период на трансформации и дълбоки промени, но в същото време съществува риск от изпадане в кризисна ситуация. Промените могат да се проявят в управлението на финансите и на  собствените ви ресурси, както и в личния живот. Има шанс да получите нови постъпления. Трябва да разберете какво искате да запазите и от какво искате да се откажете. През първия зимен месец ще имате желание за малко да се откъснете от всичката рутина и да избягате. Прекарайте време сами или с любимия човек. Трябва да внимавате и с физическата активност. Прекомерното желание да изглеждате най-добре може да доведе до неприятни последици и то съвсем скоро.

БЛИЗНАЦИ

През декември Близнаците ще трябва да заздравявате отношенията с хората около вас. Не трябва да правите всичко сами и то в ниакъв случай  С партньора си ще се справите много по-бързо и по-добре отколкото предполагате. Времето  е идеално за изграждане на романтични връзки. Можете да разрешите конфликта с любимия човек или дори да надградите своите взаимоотношения. Високото ниво на концентрация ще ви помогне в професионалните ви дейности. Близнаците този месец вие също ще успеете да почувствате неискреността и да устоите на манипулациите около вас . Препоръчително е да се занимавате със саморазвитие и да увеличите физическата си активност. Тя ще ви се отрази изключително добре.

РАК

Раците през декември 2022 г. ще бъдете съсредоточени върху работата, здравето и помагането на всички около вас. Ще ви е по-лесно да се фокусирате върху дребни детайли и задачи, но все пак ще трябва да изпълнявате многото си преки задължения. Във всеки случай вашата ефективност няма да остане незабелязана. Можете да спечелите уважението и признанието на ръководството си. Възможно е и увеличение на заплатата. В деловите въпроси ще трябва да покажете умения за комуникация и понякога да правите компромиси. В личния живот през втората половина на месеца ще можете да отделите повече време на любимия човек. Самотният Рак може активно да търси любов през декември. Също така си струва да почивате повече и да провеждате профилактика на имнунната си система.

ЛЪВ

Последният месец от годината за Лъвовете ще бъде един безгрижен период. Ще бъдете пълни с вдъхновение и жажда за творчество. Търсете своето  приключение и риск. Това е най-доброто време за лично  развлечение, хоби, както и за почивка със семейството или с  децата ви. В работата звездите  ви съветват да се съсредоточат върху решаването на текущи задачи, например съставяне на планове и цели. Може да се наложи да научите нови умения и да се включите във въвеждането на някой нови технологии лично за вас. Един самотен Лъв може да има и служебен роман . Също така през този месец трябва да обърнете внимание на здравето и да подържате своето физическо и психическо здраве.

ДЕВА

Девите през декември месец. ще се фокусират върху ситуации, които включват дома или семейството. Можете да закупите някой нови неща, мебели, уреди, за да промените средата за да внесете положителна енергия в дома си. Ще имате и повече семейно време с любимите хора. В работата си Деви вие  ще можете да се проявите с повече креативност, но ще имате и много рутинни задачи, които ще ви се сторят скучни или ще се случват много трудно. Самотните представители на знака през декември ще могат да срещнат сродната си душа с помощта на някой от близките си. Тези, които вече имат любим човек, нека да се насърчат да го представят и пред обществото си. Деви това е един специалнен месец за вас и не го забравяйте!

ВЕЗНИ

За Везните месец  декември ще бъде идеалният месец за решаване на съществуващи проблеми и изграждане на взаимоотношения, но в същото време си струва да се научите да слушате другите хора. Възможно е също така да имате идеи, които си заслужава да бъдат реализирани. Чувствайте се свободни да споделяте мислите си и с другите. В любовта се очаква сближаване с партньора ви. Може би ще прекарате повече време заедно или ще отидете заедно на пътуване което ще ви сплоти много. Самотните Везни може да са твърде заети този месец за нови романтични връзки. Никога обаче не знаете къде ще ви намери любовта. Съдбата може да ви подготви изненади и да ви зарадва много. Вярвайте в чудесата!

СКОРПИОН

Скорпионите през последния месец на годината трябва да се съсредоточат върху собственото си благополучие. Като цяло всичко трябва да е наред с вас, ако не проявявате прекомерно самочувствие и лекомислие. Ще има възможности за увеличаване на доходите ви. Според астрологичните прогнози вероятно през декември ще получите положителни новини в семейството си. В работата си този месец ще можете да покажете невероятна ефективност. Но в личния си живот Скорпионите ще излъчват голяма привлекателност, което ще помогне да добавите страст към съществуващите връзки и да спечелите нечие сърце на самотни представители на знака. Също така се препоръчва разумен подход към спорта. Изчислете вашите умения, опит и физически възможности.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът този месец вече няма да остане в сянка. През декември ще се проявите във всички сфери на живота и ще бъдете забелязани от всеки по всяко време. Амбицията ви също ще се увеличи във всяко направление. Оптимизмът и концентрацията ще ви помогнат за преодоляване на всякакви кризисни ситуации. Декември ще бъде чудесен период за вашата работа или бизнес, ще можете да увеличите доходите си. Този месец можете да поемете водеща роля в романтичните си срещи. Но Стрелците, които вече са във връзка,трябва да бъдат по-внимателни към нуждите на партньора си. Бъдете по компромисни и давайте и вземайте равномерно. Също така се препоръчва да си обърнете внимание на физическото и психическото си здраве.

КОЗИРОГ

Козирозите трябва да намерят възможност за релакс и уединение през месец декември. В професионалните си дейности ще бъде възможно да  демонстрират високо ниво на общителност и целенасоченост. В любовната сфера ще искате сериозна връзка. В същото време ще имате повишено влечение към противоположния пол, особено към средата на месеца. Прекалената самоувереност обаче може да ви обърка и да ви донесе нарцистични черти. Също през декември 2022 г. трябва да се обърне внимание на здравето. Не бъдете изцяло затворени и разчупете себе си, не трябва да бъдете винаги стегнати!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще се съсредоточат върху социалните отношения и комуникациите. Може би някой от вас  ще се занимават с благотворителност или доброволчество. Ще разчитате повече на емоциите си, а здравият разум и логиката ще останат на заден план. Струва си да разберете слабостите си, за да не правите грешки в бъдеще. В любовната сфера Водолеите ще бъдат потайни и меланхолични, но в същото време ще бъдете романтични. Взаимоотношенията може да се разпаднат поради вашето нежелание да ги правите публично достояние. Възможно е обостряне на някой  хронични заболявания. Трябва да сте внимателни и в сексуалните приключения.  Декември месец е много интересен от към събития!

РИБИ

През декември Рибите ще могат да покажат своите амбиции и смелост. Чувствайте се свободни да поискате повишение или увеличение на заплатата. Можете да работите върху екипен проект и да го  изпълните пред голяма публика. Вашият партньор или съпруг може да ви помогне да постигнете професионален успех. Някой от Рибите могат да изживеят романтично запознанство с човек от по-висок социален кръг или по-възрастен. Също така е важно  да се погрижите за здравето си, защото през декември може да ви хване евентуално вирусно заболяване.

 

 

Сподели: