Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за февруари

02.02 2024
Хороскоп на LUCY за февруари

ОВЕН 

Хороскопът за зодия Овен за февруари 2024 година съветва да включите въображението си. Сега в живота ви могат да се случат напълно неочаквани обрати, защото няколко планети във Водолей влияят на вашия знак едновременно. Непредсказуемост, креативност и свободомислие. Всичко това ще бъде в изобилие през следващите 30 дни. Опитайте се да не обръщате внимание на удивените погледи и коментари на околните - въплътете най-смелите си и луди идеи и импулси.

Опитайте се да обмислите най-парадоксалните варианти за развитие на сценария и не се колебайте да поискате съвет от онези, които вече са извървели път, подобен на вашия. Приятелите и екипът ще играят важна роля в живота сега и особено през втората половина на месеца. Вслушвайте се в мнението им, интегрирайте се в общата кауза, пропийте се с екипния дух- февруари не е благоприятен за успеха на отделните хора.

ТЕЛЕЦ 

Хороскопът за Телец за февруари 2024 г. изглежда максимално разнообразен и непредвидим. Първата десетдневка на месеца обещава късмет и успех по въпроси, свързани с партньорства, взаимоотношения, себереализация и напредък в обществото. Вторият рязко се обръща и внася хаос, напрежение и сътресения в същите тези сфери на живота. Затова звездите съветват всички сериозни цели, планове и въпроси да се реализират от 1 до 10 февруари.

БЛИЗНАЦИ 

Хороскопът за февруари 2024 година за Близнаци носи глътка свобода на представителите на този знак. През първата половина на месеца ще успеете да се измъкнете от оковите на ежедневието, рутината и задълженията. Неочаквана ваканция, бизнес пътуване, пътуване или просто уикенд с приятели ще ви позволи да усетите духа на приключението и да се заредите с нови впечатления. Запознанства, срещи, нови места, лица, информация, открития - като цяло през февруари животът ви ще прилича на вълнуващ роман.

РАК 

Хороскопът за зодия Рак за февруари 2024 г. предлага да вземете всичко в свои ръце и да не го изпускате, докато не постигнете желаните резултати поне през първата половина на месеца. Защото околните ще бъдат напълно неспособни на каквито и да било градивни действия, решения и диалози, изпадайки в агресия, депресия или капризи. И ще бъдете натоварени с много малки, но необходими задачи и отговорности.

ЛЪВ 

Хороскопът за февруари 2024 година за Лъв призовава представителите на знака да разпалят пламъка на творчеството или страстта в сърцата си, защото студените и мрачни (във всякакъв смисъл) дни на последния зимен месец заплашват да угасят обичайния ви огън от бодрост и оптимизъм. Първата половина на февруари ще бъде трудна за вас: психологически, физически и финансово. Затова не забравяйте да намерите изход, който няма да ви позволи да паднете духом.

ДЕВА 

Хороскопът за февруари 2024 година за зодия Дева благоприятства и материалните сфери на живота: доходите, кариерата, домакинската работа и фините, невидими сфери. Февруари ще помогне на Девите да свалят защитните си бариери, които предпазват (и всъщност блокират пътя) от силни чувства и преживявания. Не винаги ви е лесно да се отворите напълно към друг човек. Това, което ви пречи, е липсата на увереност в силите и възможностите ви и страхът, че някой ще се възползва от доверието ви и ще ви обиди. Или още по-лошо – ще те предаде.

ВЕЗНИ 

Хороскопът за зодия Везни за февруари 2024 година отново рисува подобна на януари картина: началото на месеца ще е доста нервно и напрегнато, а от 10-12-и напрежението ще спадне и ще се появят поводи за радост. През първите 10 дни ще се усетят някои задължения, с които сте се „поробили“ преди време. Това ще бъде много неудобно, но нищо не може да се направи - ще трябва да действате за да разрешите проблемите.

СКОРПИОН 

Хороскопът за зодия Скорпион за февруари 2024 г. казва: време е да намерите солидна опора под краката си. Ако все още не сте придобили независимост - жилищна, финансова, психологическа - време е да предприемете стъпки в тази посока. Хубавото е, че през февруари самият живот ще ви тласне към това, и то много нежно, без напрежение и драми. Вашата задача е просто да не се съпротивлявате на естествения ход на събитията.

СТРЕЛЕЦ 

Хороскопът за зодия Стрелец за февруари 2024 година радва с ярки емоции от една страна и стабилност от друга. Първите две десетилетия обещават някакъв празник или парти, където можете да покажете всички аспекти на вашите таланти и добродетели. Може би и вие ще участвате в подготовката на това събитие. В крайна сметка кой, ако не вие, ще може да организира всичко толкова първокласно: изберете музика, програма, украсете стаята, забавлявайте се ...това е вашия момент и месец 

КОЗИРОГ 

Хороскопът за зодия Козирог за февруари 2024 г. продължава тенденциите от януари, но до средата на месеца концентрацията на събития, вълнения и новини постепенно ще спадне. Началото обаче обещава да бъде много горещо, не се отпускайте! Съвпадът на Венера, Марс и Плутон в Козирог ще отвее вашата сдържаност, спокойствие и рационализъм. Спонтанните импулси, инстинкти и емоции ще управляват живота ви този месец .Очаква ви много интересен месец, насладете му се.

ВОДОЛЕЙ 

Хороскопът за Водолей за февруари 2024 година предсказва раждането на нещо ново: идея, проект, план за бъдещето, чувства, взаимоотношения и много творчески идеи. Тези тенденции ще се усетят особено ясно в средата на месеца. Ще бъдете обладани от невероятен емоционален и творчески подем, благодарение на който можете да преместите цели планини и да постигнете невъзможното. Доверявайте се повече на себе си и не гледайте на мнението на другите - вече твърде често действате в своя вреда в полза на другите. Вярата в самия себе си ще ви е от полза. 

РИБА 

Хороскопът на Риби за февруари 2024 г. е трамплин за шеметен скок в нова реалност. Сега сте „в полезрението“ на звездите, цялото им внимание е насочено към вас. Все пак идва периодът на вашите рождени дни. Винаги е специално време от годината. Времето на преход от един цикъл към друг, времето на раздяла с нещо от миналото и среща с нещо от бъдещето. Времето, когато Вселената започва да се върти около вас, предлагайки нови избори, нова среда, нови възможности. Очаква ви щастлив месец!

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: