Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за февруари

01.02 2023

Овен: трябва да се научите как да поддържате баланс

Трудните времена са към своя край, пред вас е оптимистично бъдеще от предишните месеци. През февруари на преден план ще излезе темата за връзките. Сега повече от всякога искате свобода и за да не развалите февруари с кавги и разправии с любимите хора, трябва да се научите да поддържате баланс. Ако все още сте необвързани, вашата общителност през този месец ще ви помогне да създадете полезни контакти, които могат да прераснат в нещо по-сериозно. Като цяло месецът изисква от вас положителен поглед върху нещата и умереност във всички сфери на живота.

Телец: възползвайте се от всяка възможност

Този месец темата за доверието излиза на преден план. Вселената ще ви изпраща знаци от време на време, разчитайки на интуицията, използвайте всички възможности. В началото на месеца може да получим атрактивно предложение за работа, което ще подобри финансовото ни положение. Доверието ще ви позволи да достигнете ново ниво в любовните отношения, ще почувствате партньора си повече, от което темата за отношенията ще разцъфти в истинския смисъл на думата. За тези, които все още не са намерили половинката си, е възможна съдбовна среща.

Близнаци: използвайте миналия опит

Този месец от време на време ще се сблъсквате със ситуации от миналото, хора, обстоятелства, събития, ще ви напомнят за нещо, което още не е завършено, но има нужда от решение. Миналото е опит, настоящето е живот, бъдещето е планове, използвайте опита от миналото, за да изградите по-добро настояще днес. Благодарение на анализа на миналото, в сферата на кариерата през този месец ще успеете да достигнете ново ниво на общуване с хора, с които само сте мечтали да общувате. В любовната връзка ще има много романтика.

Рак: в романтичната връзка ще се появи нова светлина

Съмненията ще ви атакуват, но неувереността в себе си и неувереността и в способностите ви ще бъдат унищожени този месец благодарение на доверието и вярата на вашето обкръжение. Особено силно ще ви подкрепят в работата и ще ви дадат възможност да покажете всичките си силни страни. Някои Раци ще се решат на волеви действия, които ще доведат до това да станат лидери. Ще има много нови задължения, но това няма да ви притеснява, до средата на месеца ще можете да отделите време за любимите хора, а в романтичните отношения ще се появи нова светлина.

Лъв: време е за голяма промяна

Месеца може да бъде натоварен месец за вас, в който цялото време и енергия отиват за работа, роднини и приятели. Сега е моментът да се забавлявате. Отделете повече време този месец за себе си, забавление и срещи с приятели. Февруарското пълнолуние във вашия знак ще подчертае темата за границите. Подредете правилно приоритетите си. Този месец можете ясно да почувствате, че е дошло времето за голяма промяна в живота ви, какво трябва да оставите и с какво е време да се сбогувате, независимо от всичко.

Дева: ново финансово ниво

Пълнолунието на 5 февруари ще изведе на преден план житейските проблеми, свързани с минали решения. Необходимо е да защитавате паричните си интереси на работа, без да проявявате агресия, но дипломатично и уверено. Вашата увереност и анализ на миналото ще ви позволи да вземете правилните решения и да достигнете ново финансово ниво. В личните отношения са възможни подозрения, които ще доведат до охлаждане във вашата двойка. Спокойно, през втората половина на февруари ви очакват приятни впечатления, особено за все още необвързаните.

Везни: не очаквайте пари

Везните също ще бъдат вдъхновени от любовта, те ще преминат февруари под знамето на творчеството. Везните ще рисуват, танцуват, пеят караоке. През този месец представителите на този знак ще имат много радости, ще има много развлекателни дейности. Ще има и голямо желание да се покажат. Този месец за Везните е по-насочен не към темата за парите, а към темата за любовта, семейството, вътрешния мир. Ако сте били в кавга със семейството си, тогава има много голям шанс да постигнете мир, да изградите вече по-добри, по-хармонични отношения в семейството. Този месец има възможност да премахнете това, което като цяло по принцип беше бреме.

Скорпион: посветете време на семейството

За Скорпионите февруари ще бъде посветен и на семейството. Ще има и моменти, свързани с недвижими имоти. Може би Скорпионите ще искат да си купят къща или може би говорим за тялото като за храм. Това е чудесен месец да се грижите за семейството, да се справите с къщата, да подредите нещата. Що се отнася до любовта, представителите на тази зодия ще я имат. Но не от пръв поглед и не до гроба. Със сигурност ще има възможност да се запознаете с някого. Но най-вероятно връзката ще бъде временна, особено ако съпругът разбере за това.

Стрелец: можеш да скочиш над главата си

Пари ще бъдат привлечени от Стрелците този месец, имат много финансова енергия. Много е вероятно представителите на този знак да успеят да скочат над главата си този месец. Може би ще имате хора, които ще ви помогнат да промените финансовото си положение. Стрелците през февруари просто ще живеят, печелят и ще се надрусват. В допълнение, този знак има голяма вероятност да премине обучение, може би Стрелец ще отиде да учи и да се развива. Съветвам ви да вземете курсове, не пропускайте обучението.

Козирог: гарантирано ви е интересно преживяване

Трудолюбивите Козирози, както винаги, чакат усилена работа в областта на кариерата. Вашите планове и перспективи са огромни, разбира се, ще се справите с целия стрес и ще извлечете максимума от това време. Любим човек ще ви подкрепя, което ще ви даде сила и увереност. Самотните Козирози, въпреки натоварения график, ще попаднат на "любовни приключения", тези връзки няма да са дълготрайни, но ви е гарантирано необичайно преживяване. Като цяло месецът е емоционален и богат на събития.

Водолей: ще се събудите от дълъг зимен сън

Този месец ще почувствате освобождаването на стреса, свързан с кариерата, който продължава от дълго време. Подкрепата на колеги и началници ще ви даде сили да продължите напред. Финансите все още няма да са в състоянието, в което бихте искали, избягвайте ненужните разходи. В личните отношения имате нужда от инициатива. Дори ако ви се струва, че трябва да имате връзка, опитайте се да поемете инициативата сами, пред вас ще се отвори нещо, което не сте забелязали преди. Като цяло това е месецът на вашето прераждане, сякаш се събуждате от дълъг зимен сън.

Риби: способни сте да разнообразите личния си живот

Бизнес, бизнес срещи, преговори, общуване с хора, сключване на договори. Месец на изкачване по кариерната стълбица. Зад целия този поток от събития има шанс да се натъкнете на безскрупулни хора, слушайте интуицията си, за да заобиколите възможните капани. Сферата на любовните отношения също ще бъде ясно проявена. Ревност, съперничество, страст. Риби в двойка сте способни да разнообразите личния си живот. Риби без партньор трябва да погледнат към някой нов и да спрат да инвестират в хора от миналото.

Сподели: