Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за март

04.03 2024

ОВЕН 

За Овен началото на март може да бъде малко нервно и има много причини: някой е надценил силата си и не е изчислил натоварването поради амбиция, някой е завладян от рутина и наближаващо прегаряне. Важно е поне малко да мислим напред, а не да изгаряме мостове, като се откажем някой ден и шумно затръшнем вратата и хукнем нанякъде, защото на всички им е писнало.

Ако все пак искате тръпка, опитайте нещо и ново и различно, улавяйте вълнението, но без да рискувате себеуважението си.

ТЕЛЕЦ

За Телците март обещава социално признание. В допълнение към общуването в тесни кръгове от приятели, можете също да създадете своя собствена общност по интереси, да популяризирате качествата си.

В първите дни на месеца е по-добре да не започвате конфликти с ръководството, а също така бъдете по-внимателни с финансите си и харчете разумно; помислете особено добре, ако някой ви предложи да инвестирате в нещо. 

Към края на март трябва да обърнете внимание на здравословния начин на живот. Ако ви е станало навик да изяждате напрежението и да облекчавате стреса с различни видове напитки, тогава е време да промените ситуацията и да погледнете по-отблизо здравословното хранене, като постепенно въвеждате здравословни навици в живота си.

 БЛИЗНАЦИ 

За Близнаците първият пролетен месец ще бъде относително спокоен. Тези интересни идеи, креативни прозрения и креативни мисли, които неочаквано идват при вас, незабавно ги запишете, за да ги съживите по-късно с реализация. 

В средата на месеца е добре повече да слушате, отколкото да говорите. Ако приятели идват при вас за съвет или препоръка, опитайте се да предоставите цялата възможна помощ.

Последната седмица на март ще създаде ситуации, в които можете да изразите себе си и своята харизма. Самопредставянето на най-добрите ви страни може да работи във ваша полза и да се окаже много обещаваща идея.

 РАК

За Раците март може неочаквано да измести приоритетите от семейството и любовта към домашните събирания. Далечното и непознатото започва да ви привлича, интересно е да разширите хоризонтите и мирогледа си.

Краят на март може да донесе интересни промени, включително важни въпроси с дома и близките ви.

Може да демонстрирате чудеса от манипулация и магнетизъм през март. Да виждате слабостите на другите хора и да ги използвате успешно за собствените си цели е нещо, което може да ви отведе до ново ниво на развитие, ако го използвате правилно без да прекалявате.

ЛЪВ 

В партньорствата Лъвовете ще продължат да търсят баланса и да се стремят към хармония. В същото време не забравяйте да защитавате интересите си и не позволявайте да се нарушават личните ви граници (това се отнася както за личните, така и за бизнес отношенията).

Към края на март не се колебайте да реализирате идеите в действията си! Прилив на дързост и увереност във вашата неустоимост ще ви помогнат много за това.

ДЕВА

Първите десет дена на март неочаквано ще откъсне Девите от реалността. Конкретни цели и практически резултати ще се размият през стъклата на розовите ви очила. Опитайте се да се отпуснете и да се отдадете на течението. В средата на месеца реалността ще ви върне на земята, насочвайки вниманието ви към рутинни и ежедневни въпроси. Мислите вече няма да са за красивото и възвишеното, а за утрешния ден и финансовите въпроси. 

Последните дни от месеца могат да бъдат по-успешни и с идеи за инвестиции, чиито плодове определено могат да бъдат събрани по-късно. Последната седмица на март ще помогне за решаването на доста наболял финансов въпрос, който ви безпокои напоследък.

ВЕЗНИ

За Везни март е доста благоприятен месец, особено за тези представители на знака, които по някакъв начин са свързани с творчеството.

Първата половина на месеца ще премине под егидата на близки партньорства. Освен това проблемите, свързани с децата, ще отнемат много от времето ви, а вашият собствен проект или бизнес ще изисква  много от времето ви.

По-близо до втората половина на март трябва да обърнете внимание на здравето си, както и да регулирате работния си график. Краят на март ще донесе осезаеми резултати за тези Везни, които през последните месеци усърдно работят върху някаква идея.

СКОРПИОН

Март моли Скорпионите да бъдат търпеливи, защото техният партньор може значително да дърпа само и единствено към себе си и да изисква вашето повишено внимание.

Първата половина на месеца може да поднесе неочаквани ситуации, при това не винаги приятни. Опитайте се предварително да подготвите план Б в случай на непреодолима сила. Втората половина на месеца е благоприятна да прекарате повече време с децата си. Тези представители на знака, които са свързани с творчески професии, могат да уловят прозрения и да се почувстват вдъхновени.

Последната седмица на март ще помогне за разрешаването на проблеми, които ви притесняват напоследък, включително и свързани със здравето. Като цяло март за Скорпионите е чудесен месец за работа върху себе си .

СТРЕЛЕЦ

Март за Стрелец може да подчертае теми свързани с вашето психологическо състояние, особено ако наскоро е било невъзможно да се намерят причините за влошаването на емоционалното ви здраве 

Още от средата на март Стрелците ще усетят подобрение както във физическото си състояние, така и по-приповдигнато настроение и завръщане на оптимизма.

Освен това вниманието на Стрелците ще бъде насочено към темата за семейно гнездо, ремонт или покупка на недвижим имот. Важно ще бъде и общуването с по-възрастните роднини.

КОЗИРОГ

За Козирозите първият пролетен месец ще бъде относително гладък. Единственото нещо, което значително ще привлече вниманието на представителите на този знак, са децата. За Козирозите, които са напълно преуморени, препоръчвам да си намерят хоби извън основната си сфера, за да облекчат психиката си, като преминат към друг вид дейност.

Към края на месеца неочаквано и много подходящо може да се появят както нови познати, така и стари приятели, които могат да ви издигнат напред в кариерата или да повишат социалния ви статус.

ВОДОЛЕЙ

През март на Водолеите не се препоръчва да започват с обратно салто отношението си към промяна на вида на приходите. Внезапната промяна в тази сфера на дейност може да се отрази негативно на финансовото ви състояние.

Въпреки това си струва да направите някои опити, просто го направете по-внимателно, особено ако имате подкрепа под формата на силен семеен гръбнак.

Последната седмица от месеца може да подчертае безразсъдството в харченето, така че е по-добре да се подготвите във финансов план за разходите през месеца.

РИБА 

За Рибите март ще бъде доста натоварен месец. От една страна, настроението се подобрява, сякаш се зарежда от слънчевото време- появяват се и интересни мисли. От друга страна, никой не е отменил суровата реалност и няма да сте доволни от всеки и всичко. Така че до средата на месеца е по-добре да преминете от състояние „по течението“ към работно настроение. В средата на месеца обърнете внимание как и с кого общувате. Вслушвайте се повече в това, което се говори и в интуицията ви за събеседника ви.

Тези представители на знака, които все още не са намерили сродна душа, в средата на месеца ще имат отлична възможност да влязат в отношения, които могат да прераснат в нещо сериозно и фундаментално.

Втората половина на месеца ще изисква вътрешен ресурс за преодоляване на онези ситуации, които животът ще ви постави.

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: