Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за март

01.03 2023

ОВЕН

През март Овенът ще бъде в центъра на вниманието. През първата половина на месеца се очакват много срещи с приятели, и роднини, както и малки пътувания. Това е страхотно време да излезете от града и да си направите кратка почивка в компанията на близки приятели.

Повишаването на популярността ще бъде свързано и с бурна делова активност в работата.

От 17 март Венера преминава в своя знак Телец, където се чувства отлично, а за Овенът започва успешен финансов период.

 След 19 март Овните ще имате възможност да се изявите ярко и да създадете нови запознанства. Можете спокойно да говорите публично и да реализирате идеите си - звездите обещават късмет в отношенията с хората. От 25 март Марс ще смени знака си в Рак, така че Овните трябва да бъдат изключително внимателни при шофиране и е препоръчително за известно време напълно да спрат да шофират, защото концентрацията и вниманието ви ще се влошат.

ТЕЛЕЦ

В началото на пролетта финансовите проблеми на Телците ще излязат на преден план. Вие ще искате активно да инвестирате пари в нови бизнес проекти и да организирате бизнес срещи, но звездите препоръчват да не се натоварвате толкова много и ви трябва повече почивка и време за себе си. Парите ще дойдат от неочакван източник.

За вътрешния ви мир не пречи да включите редовна йога, пилатес или медитация в графика си. Това ще ви помогне да подредите мислите си и чувствата си. Ще бъде полезно да отидете на почивка и да забавите темпото си, и да обърнете внимание на дейност, която отдавна е отлагана. Вероятно скоро хобито ви ще се превърне в източник на доходи.

БЛИЗНАЦИ

През март Близнаците ще имат време да се съсредоточат върху кариерата си. От една страна, представителите на въздушния елемент ще трябва да се съберат и стриктно да изпълняват професионалните си задължения, а от друга страна, да наблюдават психо-емоционалното си състояние и да избягват емоционалното си прегаряне.

Ако имате възможност да избягате за малко от работната суматоха, то определено трябва да се възползвате от нея и да отидете на почивка около морето. Това нулиране ще помогне за възстановяване на вътрешния баланс. Пътуването ще даде не само вихрушка от положителни емоции, но и идеи, които ще бъдат полезни в работата в бъдеще.

След 17 март зодията трябва да се поглези с по – голяма  покупка, като скъп часовник, нов смартфон или костюм. Тези неща ще ви бъдат полезни за самопредставяне в бизнес преговори.

РАК

Време е Раците да поставят себе си на първо място. Активността ще намалее през март, така че е важно да пестите енергия и да не се натоварвате. Всичко ще се случи навреме.

Първата третина на пролетта е подходяща за интроспекция и трансформация на съзнанието. Танци, йога, акупунктура и различни практики за подобряване на здравето ще помогнат за укрепване на тялото и духа. Няма да е излишно да се подложите на пълна диагностика на тялото, да дарите кръв за тестове, да отидете на зъболекар и други специалисти.

Голямо удоволствие ще донесе нови знания, закупуване на книги, посещение на галерии, майсторски класове по публично говорене, бизнес обучение или уроци по дизайн. Усвояването на нови умения в дългосрочен план ще помогне за повишаване на професионалния статус.

ЛЪВ

За Лъвовете месецът обещава драстични промени. Може би някои надежди и стремежи няма да се сбъднат, но не трябва да бързате със заключенията. В крайна сметка ситуацията ще се развие в полза на зодията.

Трябва да сте по-внимателни с паричните инвестиции. До19 март е по-добре да не подписвате бизнес документи, свързани с инвестиции. Също така, представителите на огнения елемент могат да сменят работата си през първата третина на пролетния сезон. Още повече, че новите отговорности ще бъдат коренно различни от досегашните дейности.

Освен това за Лъвовете е важно да обръщат внимание на здравето си. Важно е да се храните правилно, да укрепвате имунната система с витамини и редовни тренировки. Това е идеалният момент да се откажете от пушенето и другите лоши навици.

ДЕВА

Отношенията ще излязат на преден план при Девите. Представителите на земната стихия майсторски ще завържат полезни бизнес и приятелски връзки. Много време ще отделят на семейството и любимия човек.

До 19 март зодията трябва да внимавате с всякакви в документите. Тъй като Меркурий е в падането си, трябва да бъдете безгрижни и спокойни, а това  може да притъпи вниманието ви към някои неща. В резултат на това подписването на важни документи в бъдеще ще се окаже срещу вашите лични интереси.

17 март е чудесно време за командировки и пътувания в чужбина. Освен това, по време на пътуване, самотните Деви ще могат да срещнат своята сродна душа.

ВЕЗНИ

Мартенското време обещава на Везните късмет в кариерата. Дългогодишните заслуги най-накрая ще бъдат оценени, което пък ще донесе увеличение или приятни парични бонуси на зодията. Очаква се добра печалба след 17-ти.

Този месец представителите на въздушната стихия ще бъдат привлечени да пътуват, но от 25 март трябва да се внимава изключително много по пътищата. На пътуване в чужбина самотните Везни ще имат възможност да завържат приятни романтични запознанства.

СКОРПИОН

Връзките и семейството са на преден план за Скорпионите. Почти през целия месец представителите на водния елемент ще трябва да поддържат мира в дома си. Тук е важно да покажете максимален такт и изкуството на дипломацията: понякога е по-добре да се спрете, отколкото да продължите напред, налагайки своето мнение.

В началото на пролетта не се препоръчва да се занимавате с екстремни спортове, особено около втората половина на месеца.

В същото време този зодиакален знак има отлични перспективи за кариера: можете да очаквате повишения или бонуси. Втората половина на март е идеална за брифинги и срещи с бизнес партньори.

Краят на март обещава обещаващи романтични срещи за самотните Скорпиони.

СТРЕЛЕЦ

Домакинските задължения напълно ще завладеят Стрелците. За да поддържате хармония в семейството, не трябва да се намесвате в спорове с близки, особено с родители и по-възрастни роднини. Важно е да намерите време да им се обадите или още по-добре да ги посетите лично.

Неочаквано могат да възникнат проблеми с наследството: по-добре е да ги отложите до края на месеца. Но началото на пролетта е добър период за покупка или продажба на недвижими имоти.

Тъй като този месец ще бъде малко труден, препоръчително е този знак да отдели свободно време за саморазвитие и хобита. Рисуването, моделирането, бродирането, четенето, гледането на филми, слушането на образователни подкасти ще ви помогнат да облекчите стреса и да получите заряд от жизненост и вдъхновение.

КОЗИРОГ

През този месец Козирозите ще имат много общуване с роднини и съседи. Ще има и добри възможности за ремонт и подобряване на битовите условия. Това ще помогне да се задоволи нуждата на зодиакалния знак от естетика: да се създаде приятно за очите осветление, звукоизолация, да се заменят стари мебели и да се купят декорации. Не пренебрегвайте съветите на другите, но трябва сами да вземате отговорни решения.

Не по-малко важни за представителите на земния елемент ще бъдат здравословните проблеми. Рискът от травматични ситуации се увеличава, така че ще трябва повишено внимание и предпазливост. Не шофирайте бързо и при заледени условия, не се разсейвайте с телефона по пътищата.

За да избегнете настинки, трябва предварително да укрепите имунитета си: пийте чай с лимон и джинджифил, спортувайте, яжте правилно и си лягайте навреме. Полезно е да се направи пълна диагностика на тялото.

ВОДОЛЕЙ

Жаждата за бурна дейност ще завладее Водолеите в началото на пролетта. Спокойните представители на въздушния елемент активно ще изграждат бизнес проекти, ще пътуват и активно ще разширяват кръга от познати.

Вярно е, че в кариерно отношение зодията ще преживее леко затишие. Въпроси от материален характер ще предизвикат известно безпокойство, но парите определено няма да бъдат по-малко. Просто трябва да ги харчите възможно най-рационално. Не е желателно да поемате рискове и да инвестирате големи суми пари. Но е необходимо да се извърши ревизия в бизнес делата и да се подредят нещата в документите.

РИБИ

В началото на март Рибите ще бъдат под прицела на другите. Поради тази причина е важно да се обърне внимание на външния вид. Знакът на зодиака очаква вдъхновяващи перспективи за стартиране на собствен бизнес.

Представителите на водната стихия ще имат желание за общуване и създаване на нови контакти. Освен това много запознанства могат успешно да се превърнат в работни отношения.

През втората половина на месеца Рибите трябва да прекарват повече време със семейството си. Семействата наистина може да се нуждаят от повече грижи.

 

Сподели: