Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за май

30.04 2024
Хороскоп на LUCY за май

ОВЕН

Представителите на зодия Овен през май може да се окажат в ситуация, в която ще трябва да изберат какво е най-добре да направят. Животът ще ви предостави възможност да постигнете няколко цели наведнъж и вие сами ще трябва да решите коя е вашият приоритет. В течение на един месец ще изпитате или решителност, или апатия, и това ще бъде свързано с опити да прегърнете необятността. Не бива да се укорявате, ако не можете да направите всичко, което сте планирали: почивката е важен компонент от живота ви, така че не се натоварвайте. Май е месец на глобални дела за вас, така че не хабете енергията си за дребни неща, фокусирайте се върху общия резултат.

ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец трябва да се подготвят за голям успех: през май ще има всички възможности за това. Очаква ви успех във всички области на живота, от семейството до наистина глобални професионални проекти. Вашите амбиции през май ще бъдат доста смели, но не се страхувайте да си поставяте големи цели. Финансова стабилност и нови придобивки ви очакват.

БЛИЗНАЦИ

Май за представителите на зодия Близнаци е време на изненади, а за да бъдат те изключително приятни, трябва да се възприемат със здрав хумор и оптимизъм. Успокойте чувството си на нетърпение: много от вас биха искали нещата да се развиват малко по-бързо, но всичко има своето време. Месеца вещае динамика свързана с много успехи и надграждане на вече постигнатото.

РАК

Очаква ви много интересен месец: няма да е спокоен, но ще бъде много продуктивен. Освен това ще имате чудесна възможност да оцените силните си страни и да разберете на какво сте способни. Съсредоточете се върху целите си и започнете да ги изпълнявате и ще имате много мотивация за големи постижения през май. Не драматизирайте прекалено, гледайте по рационално и здраво стъпили на краката си.

ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв през май ще бъдат по-самоуверени, силни и целеустремени от всякога. В миналото сте работили усилено и май ще ви възнагради щедро за това с приятни събития, срещи и признание за заслугите ви. Ще трябва да прецените собствените си сили, тъй като в много близко бъдеще отговорността за живота ви ще падне изцяло върху вас. Вие сте способни да се справите, така че ще успеете да завършите блестящо сложните проекти и задачи.

ДЕВА

За представителите на зодия Дева май ще бъде хармоничен, спокоен, стабилен и малко скучен месец. И тъй като през изминалите месеци Девите имаха много ярки и неочаквани събития, такова спокойствие ще ги задоволи напълно. Така че можете да се отпуснете и да се забавлявате. Звездите съветват представителите на този знак да посветят месец май на нещата, които им доставят удоволствие. Помислете малко и за себе си все пак, не само за другите.

ВЕЗНИ

За представителите на зодия Везни май ще бъде прекрасно време, през което ще се чувстват хармонични и уверени в почти всички сфери на живота. Везните могат да планират всичко за май: от сватба до откриване на собствен бизнес. Но трябва да се обърне специално внимание на семейните въпроси, особено ако отдавна планирате да закупите недвижим имот или да направите основен ремонт или по някакъв начин да модернизирате собствения си дом. Месец свързан със семейни въпроси.

СКОРПИОН

За представителите на зодия Скорпион май може да се нарече решаващ месец: звездите ще ви дадат възможност да промените някои сериозни неща в живота си за дълго време. Може да се наложи да поемете риск, но е важно първо да го обмислите внимателно. Това може да се отнася както за кариерата и личния ви живот, така и за здравето. Ако сте планирали профилактични прегледи, то тогава май е точното време за това.

СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец май ще бъде наистина вълнуващ месец: очакват ви приключения и мистерии, някои събития във вашия живот ще изглеждат наистина мистични. Ще ви бъде интересно, ще можете да постигнете успех дори в онези въпроси, които сега ви изглеждат напълно необичайни и нетипични. Ще трябва да научите неща, които по-късно ще помогнат да се развиете в напълно нова сфера на дейност. Много нови перспективи и възможности идват при вас.

КОЗИРОГ

За представителите на зодия Козирог месец май ще бъде двусмислен: ще се движите между желанията си и очакванията на другите. В резултат на това ще похарчите много нерви, опитвайки се да съчетаете всичко това. Не е нужно да го правите: очакванията на другите непрекъснато се променят и само вие знаете кое е най-добро за вас. Обърнете внимание единствено на поставените си цели и проекти, вкарате цялата си енергия там и ще има резултат.

ВОДОЛЕЙ

За представителите на зодия Водолей май ще бъде един от най-интересните месеци в годината. Ще ви даде възможност за творческа реализация, може да изразите себе си и да потърсите нови посоки. Това ще бъде месец на активен социален живот, признание, успехи и нови хоризонти. Ще комуникирате и пътувате много!

 РИБИ

За представителите на зодия Риби май ще бъде труден месец: може да възникнат ситуации, когато просто не разбирате какво точно трябва да направите и как да реагирате. Но не се отказвайте: може да има решение, но то не е толкова очевидно, колкото си мислите. Въпреки това през втората половина на месеца подобни спорни ситуации ще изчезнат и всичко ще се оправи. Вярвайте в доброто 

Ивелина Рускова, астролог

 

Сподели: