Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за май

30.04 2023

ОВЕН

През май Овните трябва да започнат да търсят нови начини за печелене на пари. Можете да станете по-практични и рационални, да бъдете особено успешни в търговските сделки. Не се препоръчва да харчите пари необмислено. Непланираните покупки няма да донесат ползи, но инвестициите ще бъдат успешни. В личния живот мирът и хармонията ще царуват през май, дори ако преди това е имало конфликти. Успешен месец !

ТЕЛЕЦ

Телците през май ще бъдат пълни с енергия, която ще им помогне да се справят с всякакви задачи или предизвикателства по пътя им в живота. През този месец другите няма да се справят без вашата помощ, а вие ще се радвате да сте в центъра на вниманието. В случай на конфликтни ситуации се препоръчва дипломация и разговори. В личния живот ще успеете да поддържате баланс. Самотните Телци през май очакват запознанство, възможна е романтика.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците през май 2023 г. трябва да се откажат от всякакви интриги. Не се опитвайте да получите това, което искате нечестно, в противен случай репутацията ви ще бъде застрашена. Опитайте се да работите съвестно, изпълнявайки задълженията си и наградата няма да ви накара да чакате. През този месец се препоръчва изплащане на дългове или затваряне на заеми, ако има такива. В личния живот промени не се очакват. Отделете време за психическо и физическо здраве.

РАК

През май 2023 г. Раците трябва да се научат да молят за помощ. Работата в екип ще ви донесе повече успех и ще ви помогне да създадете печеливши връзки. Добър период за правене на планове и постигане на нови цели. Финансовото състояние ще се подобри. В личния живот необвързаните Раци през май не трябва да разчитат на сериозна връзка. Възможен е флирт и кратък романс. Наслаждавайте се на месец май с усмивка на лице!

ЛЪВ

Хороскопът за май 2023 година предсказва успехи в кариерата на Лъвовете. Този месец ще трябва да посветите много енергия и внимание на работата. Възможни са неприятни моменти, така че трябва да сте готови да отговорите на предизвикателствата. Някой от представителите на знака може да получи изгодно предложение за работа. В личния живот ще се появи обект на въздишки. Дали ще бъде възможно да се изгради връзка с този човек- времето ще покаже. Имайте търпение и ще бъдете възнаградени !

ДЕВА

През май 2023 г. Девите ще могат да сбъднат мечтите си. Основното нещо е да положите усилия и да не бъдете мързеливи. Също така си струва да избягвате конфликтни ситуации на работното място, тъй като те могат да повлияят негативно на вашата репутация. Опитайте се да поддържате приятелски отношения с колегите. В случай на спор, търсете компромис. В семейните Деви ще цари хармония и спокойствие. Но самотните представители на знака чакат запознанство, което ще прерасне в романтика. Месец май за вас ще е месец на Любовта !

ВЕЗНИ

Везните през май 2023 г. ще могат да подобрят ситуацията във всички сфери на живота си. Ще можете да се справите с всяка задача. Финансовото състояние ще бъде стабилно, очаква се ръст на печалбата. Има голяма вероятност за любовна връзка с някой от близкия ви  кръг. Освен това май е чудесен период за проява на творчески способности. Проявете способностите и качествата си , които напират във вас.

СКОРПИОН

Хороскопът за май 2023 година съветва Скорпионите да се притесняват по-малко за неща, които не са във вашия контрол. За да успеете, изберете една цел и се съсредоточете единствено върху нея. Скорпионите през май може да преразгледат отношението си към партньора. Ако не може да се постигне взаимно разбиране, е възможна раздяла. Някои от самотните представители на знака може да срещнат любовта си през втората половина на месеца. Всичко се случва в точното време и в точния момент, не се притеснявайте излишно!

СТРЕЛЕЦ

През май 2023 година Стрелците трябва да положат усилия, за да постигнат успех в работата си. Не трябва да разчитате на късмет в бизнеса, така че покажете решителност и постоянство. Този месец обърнете специално внимание на здравето си. Това е отличен период за профилактичен преглед. Очаква се финансова стабилност. В личния си живот трябва да прекарвате повече време със семейството си. Самотните представители на знака могат да се влюбят, но не бива да разчитате на сериозна връзка през този месец. Време за движение и новости!

КОЗИРОГ

Козирозите през май 2023 г. ще могат да покажат своята романтична природа. Дайте воля на чувствата: общувайте повече с приятели, любим човек и семейството. Оставете се да се отпуснете и да се забавлявате. През този период може да имате много причини да пътувате. През май Козирозите ги очакват и нови финансови възможности. Препоръчва се да бъдете внимателни, за да избегнете нараняване. Май ще ви даде всичко от което имате нужда! Благодарете на съдбата!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите през май 2023 г. ще отделят повече време на домакинските задължения и битовите проблеми. Струва си да прекарвате повече време със семейството, децата и родителите. Професионалните дела ще отстъпят на заден план. В същото време финансовата ситуация обещава да бъде стабилна. Също така се препоръчва внимателно да разгледате всички документи и разписки, свързани с жилище. Май е месец на недовършените ви дейности, които сте оставили !

РИБИ

За Рибите май 2023 може да изглежда като натоварващ месец, но със сигурност не е скучен. Възможно е забавяне на делата ви, трябва внимателно да подписвате всякакви документите. Вероятни са нови запознанства, които могат да бъдат много полезни. В същото време май е много подходящ за забавление, творчество, забавление със семейството. Отпуснете се и се наслаждвайте на живота, както вие си знаете и умеете!

 

Ивелина Рускова, астролог

 

 

Сподели: