Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за ноември

06.11 2023
Хороскоп на LUCY за ноември

ОВЕН

Овните трябва да бъдат подготвени за неочаквани новини в областта на кариерата и бизнес отношенията през ноември 2023 г. Очакват ви важни повишения или възможности за кариера. Новините може да са свързани и с финансови инвестиции. Това предоставя уникални възможности за увеличаване на приходите. Вероятно решенията ще трябва да се вземат много бързо, те могат да променят кариерата ви към по-добро.

ТЕЛЕЦ

Телците трябва да се съсредоточат върху личния си живот. Ситуацията ще изисква много сериозни промени и ще бъде трудно да се справите с напрежението. Когато е необходимо, ще намерите повече смелост и разбиране, за да подобрите атмосферата. Дълбоко в себе си знаете, че сте също толкова отговорни за всичко в отношенията си колкото и вашият партньор. И вие сте преследвани от идеята отново да говорите откровено. Ако разберете, че с партньора ви всичко се е променило, освободете се от ситуацията и продължете напред.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците ще бъдат в центъра на вниманието през ноември: ще се консултират с тях и ще се изслушват мненията им. Представителите на знака ще се чувстват специални и приятни във всяко отношение. Те няма да се чувстват замаяни от успеха, но ще могат да повишат самочувствието си и под негово влияние да постигнат сериозни успехи във всички въпроси на живота. Това е вашия месец, действайте смело и се радвайте на совите победи!

РАК

През месеца Раците ще имат твърде много енергия за почивка. Ще почувствате как емоциите ви се издигат нагоре или надолу. Често може да изпуснете нервите си на обществени места. Не бива да използвате любимия човек като мишена за изпръскване на негативна енергия. Това не само ще ви разстрои, но и ще ви накара да осъзнаете, че това е вредно за  връзката. Вашият партньор ще инициира много промени, защото му е писнало да бъде в една и съща ситуация, има нужда от пространство, дайте му го.

ЛЪВ 

През ноември 2023 г. Лъвовете може да имат неочаквани новини в областта на връзките и личния живот. Очаквайте много любов, срещи или дори внезапни промени в своето лично положение. В допълнение, новините може да се отнасят за вашето здраве и благополучие, като ви предоставят неочаквани възможности да подобрите цялостното си здраве. Бъдете отворени за промяна, защото това може да има положително въздействие върху личния ви живот. Месеца ще ви даде много облаги!

ДЕВА

През ноември Девите може да имат много промени и събития в  отношенията с любимия човек. Били сте с партньора си от дълго време и сте започнали да се приемате за даденост. И това ще бъде невъзможно да се издържи. Възможно е внезапно да се наложи да внесете нова енергия и емоции, което да предизвика много положителни емоции и да се почувствате истински щастливи и одухотворени.

ВЕЗНИ 

За Везните неочаквани новини през ноември може да дойдат в областта на творчеството и себеизразяването. Може би ви очакват нови възможности да демонстрирате своите таланти. Може да бъде свързано и с подобрени взаимоотношения с деца или други членове на семейството. Освен това новините може да се съсредоточат върху образованието и обучението, което ви дава възможност да разширите своите знания и умения. Бъдете готови за неочаквани възможности за себеизразяване и растеж.

СКОРПИОН

Скорпионите ще навлязат по-дълбоко в самопознанието, така че ще трябва да оспорят предишните си идеи и вярвания. Възползвайте се от възможността да разширите разбирането си за живота. Позволете си да видите нещата от нова перспектива, като отдалечите ума си от твърдите граници. Не забравяйте, че вашите вярвания трябва да се развиват и адаптират, докато навигирате в трудни моменти. Бъдете отворени за промяна. Ще изпитвате силно желание да се занимавате с дейности, които носят радост и удоволствие. Сега също е благоприятен момент за изпълнение на задълженията ви и планиране на бъдещи начинания. Този месец е идеален за намиране на нови бизнес перспективи и укрепване на сътрудничеството.

СТРЕЛЕЦ 

През ноември Стрелците ще почувстват вътрешно пробуждане. Трябва да поемете отговорност и да вземете решения, променящи живота ви, особено ако се окажете в повратна точка в кариерата или връзката си. Това е подходящ момент да станете човека, който искате да станете. След дълго мислене е време да поемете по път, който е в съответствие с вашето истинско аз. Това е идеалният момент да търсите решения. Прегърнете този период на трансформация, тъй като той обещава лично израстване, професионален триумф и финансово благополучие.

КОЗИРОГ

Събитията през ноември ще шокират Козирозите. Но едва след това ще започнете да действате, защото ще стигнете до взаимно разбиране с партньора си, че връзката ви е преминала на ново ниво. Вие се възстановихте от последствията от изречените думи и започнахте да разбирате защо е необходимо всичко това. До месец ще откриете, че силите ви се връщат и предстоящият месец ще бъде успешен за вас. Ще мислите ясно и точно, а това ще ви позволи да погледнете реалистично какво ще се случи след промените около вас. Всяка промяна носи след себе си само позитиви, а не негативи, както вие си мислите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите, които искат отново да се скарат с любимия човек, едва ли ще могат да разчитат на такъв изход през ноември. В рамките на един месец - за разлика от други пъти - това няма да завърши със скандал, а напротив, ще доведе до рестартиране, благодарение на което ще бъде възможно да се отвори нова страница в отношенията. Месеца вещае много интересни и забавни събития, развлечения и запознанства, които ще са ви полезни изключително много. Ще имате настроение и ще се чувствате въодушевени!

РИБИ 

Може да има желание за творчество. Въпреки това, в разгара на творческите начинания е вероятно да възникне страх от критика и отхвърляне. Има важни уроци, които си струва да научите и да научите, защото те съдържат ключа към отключването на вашия истински потенциал. Помислете за организиране на уютна вечеря със семейството и приятелите. Между тежката работа е важно да намерите време за почивка и забавление. Ще трябва ефективно да използвате финансовите средства. Можете да поставите курс към финансова стабилност и просперитет.

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: