Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за ноември

01.11 2022

Хороскопът на LUCY се изготвя персонално от професионалния астролог Ивелина Рускова

ОВЕН

Коридорът на затъмнението през октомври и ноември ще накара Овните да се замислят най– много по финансовите въпроси. През този период Овните не трябва да взимат и дават пари назаем, тъй като има риск да не успеете да си върнете парите. Трябва да бъдете по-внимателни при провеждането на бизнес проекти, не нарушавайте банковите разпоредби и редовно плащайте данъците и заемите си ако имате такива. Отношенията с партньорите ви и в личното и в бизнес партньорството ви ще играят голяма роля през месеца, очаквайте неочакваното. Краят на есента ще позволи на представителите на зодия Овен да отделят време за себеразвитие и време с любимите хора.

ТЕЛЕЦ

Телците ще претърпят голяма лична трансформация през ноември месец. Старите проблеми най-накрая ще изчезнат- и Телецът ще може напълно да отдели време на любимите си хора и на себе си, това ще е приоритетно за вас сега. Влиянието на ретроградния Марс върху вас все пак ще се отрази малко зле на финансивите ви източници, така че е по-добре да отложите всички важни въпроси за началото на следващата година. Сега е момента да вървите само по старите си навици. Промените като решат да дойдат ще си дойдат и без да ви питат.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците ноември месец обещава постижения в професионалната сфера, както и творчесско вдъхновение в много сфери. Близнаците ще трябва да се сбогувате с миналото, за да разгърнете максимално своите таланти, идеи и амбиции. На несъзнателно ниво представителите на този въздушен знак на зодиака ще почувстват пречистване и вътрешно освобождение. Очакват ви ярки емоции и приятни преживявания. Това е вашият месец на вдъхновение и много положителни емоции.

РАК

От 2 до 20 ноември Раците могат да бъдат завладени от униние, но не трябва прибързано да осъждате хората и да приемате лично критиката за себе си. Представителите на този воден знак на зодиака трябва да се откажат от негативизма и да се опитат да запълнят свободното си време с творчество и нови емоции. Обкръжението ще подтикне Раците към публично говорене и самопредставяне- точно подходящият момент за това. Не потъвайте дълбоко и се стремете да плувате във високите вибрации на живота. Можете ако желаете.

ЛЪВ

За Лъвовете ноември ще бъде месец на големи промени както в кариерата, така и в личния живот. Въпроси за статус, недвижими имоти, бизнес и приятелства ще излязат на преден план за представителите на тази огнена зодия. Ще има желание да прекъснете някои контакти или да нарушите споразумения с някой институции и организации, но всичко ще бъде поправимо. Основното нещо е да търсите подкрепа в собствените си сили и да не се опитвате да търсите фигурата на родител в други хора. Вие сте достатъчно способни и можещи стига да поискате.

ДЕВА

Ноемврийските дъждове за Девата могат да преминат през четене на книги и усвояване на нови умения– това е най-доброто време за това. Девите ще могат да се почувстват като експерти в професионална област и дори да вземат някого под крилото си. Като цяло тази зодия ще трябва да се сблъска с много документаиции и бумащина. Краят на месеца укрепва не само напредъка в областта на международните отношения, но и активизира нови контакти. Месец ноември ще ви зарадва и ще ви даде нова енергия и нови сили за действие .

ВЕЗНИ

За Везните месец ноември ще бъде чудесно време да подобрят личния си живот ако имат някой проблеми и несгоди там. Въпреки това през предпоследния месец на есента е по-добре да отложите решаването на въпроси, свързани с инвестиции и заемни средства. По-добре е да сключите всички важни договори за заеми след 24 ноември- в противен случай представителите на въздушния знак на зодиака ще трябва да изплащат дълговете си много дълго време. Везни вие сте хора на умерените и спокойните отношения, покажете го и сега и не бързайте!

СКОРПИОН

За Скорпионите отношенията с партньора ще бъдат важна тема през ноември. Вярно е, че представителите на този воден знак на зодиака не трябва да се поддават на негативни емоции. Поради ревността и желанието да притежавате напълно партньора си, Скорпиони сега трябва да разберете, че не всичко е във вашите ръце. Вероятността от кавга е много голяма, така че се съсредоточете върху доброто между вас и човека до вас. Вие сте прекалено контролиращи, затова е време сега да отпуснете юздите и да се наслаждавате на живота на 100 процента.

СТРЕЛЕЦ

От 13 до 29 ноември Стрелците ще могат да се реализират като експерти и ментори. Този период е най-подходящ за обучение, лекции, пътувания и подобряване на позицията в йерархията. Има шанс да получите одобрението на властите, но не прекалявайте– през този месец за тази зодия е особено важно да се грижите за здравето. Не се нервирайте излишно и не приемайте нещата от външния свят прекалено навътре, което ще доведе само до емоционални сривове и проблеми

КОЗИРОГ

През ноември Козирозите ще се интересуват най-много от партньора и децата ви. Представителите на тази зодия ще искат да направят всичко, но е по-добре да изчакат малко със срещите. Този месец трябва да бъде посветен на вас и само на вас. Приоритет ще бъде попълването на собствената ви енергия. Вие сте много организирани, точни и сериозни.Човек винаги може да разчита на вас във всяко и едно отношение, затова покажете силните си качества и позитивните си страни.

ВОДОЛЕЙ

Краят на есента пред Водолеите ще отвори нови кариерни възможности. Тъй като понятията „дом“ и „работа“ са еквивалентни за представителите на този въздушен елемент, в един момент ще трябва да направите вашия избор. В края на месеца хората от въздушния знак на зодиака може да се наложи да се потопят в неразрешени конфликти, свързани с жилищния въпрос или с делата на роднини. Сега е момента да не бъдете чак такива бунтари и екцентрици, а да потушите за малко непремиримия си дух .

РИБИ

Ноемврийският студ ще срещне Рибите със семейни разногласия. Много бумащина ще се стовари върху представителите на този воден знак от зодиака, което ще предизвика напрежение и раздразнение. През този период подписването на всякакви договори ще стане съдбоносно, така че е най-добре да ги отложите за края на месеца- ще имате късмет от 24-ти ноември. Освен това ви очаква романтично приключение, което ще ви донесе много положителни емоциии и приятни прецивявани. От 3 до 17 ноември необвързаните Риби могат да се влюбят. Време за Любов

 

Сподели: