Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за октомври

01.10 2023
Хороскоп на LUCY за октомври

ОВЕН

За представителите на огнената зодия хороскопът вещае нестабилен месец. Няма да е лесно да получите това, което искате, ще трябва да положите усилия. Може да възникнат и затруднения в комуникацията.

Очаква се спад в любовната сфера. Хороскопът предупреждава, че рутината  ще станат верни спътници за целия месец.

Въпреки това, сред негативизма ще дойде времето и мястото за успех. Финансовият сектор ще бъде много приятен, защото ще имате повече от достатъчно енергия за повишение и лична реализация.

ТЕЛЕЦ

Октомври ще бъде труден за тази зодия. Много разговори ще доведат до конфликтни ситуации, а служебните въпроси ще бъдат изчерпани и доведени до точката на кипене.

Въпреки това, ако разпределите силите правилно, тогава има голяма вероятност финансовото ви състояние да се подобри. Ще се наслаждавате на месеца активно и ще получите облаги .

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците октомври ще е спокоен. По-добре е за някой от вас които  активно търсят връзка, да се подготвят психически за липсата на желания резултат. А тези, които вече имат сродна душа, ви съветваме да обърнет внимание на рутинните проблеми. Във финансовия сектор също се очаква стагнация.

РАК

Раци за вас месец октомври ще донесе особен успех в живота на тази зодия. С малко концентрация и усилия финансовите резултати ще бъдат впечатляващи.

Много проблеми могат да бъдат решени достатъчно бързо, защото общуването с хората ще бъде много лесно. В деня на слънчевото затъмнение обаче трябва да внимавате, защото зодията ви ще бъде податлива на чувствителност, което ще ви накара дате  излезе извън зоната на конфорта си. Не прекалявайте с чувствата и емоциите, те ви разболяват физически и психически .

ЛЪВ

За Лъва през октомври основната задача ще бъде запазването на съществуващите и вече постигнати резултати: в кариерата, любовта и семейния живот. Есенният месец ще бъде труден за представителите на зодиакалния кръг поради огромния брой конфликти, емоции и събития. Но вие на губете кураж и не потъвайте в дълбоките води на психическата си неустойчивост. Вие сте силни и можете да преодолеете всичко.

ДЕВА

През този месец Девите трябва да обърнат внимание на здравето си: прегледи в медицински центрове, лечение на зъби. Не бива да се вманиачавате излишно в себе си. Не бъдете толкова критични и взискателни, защото ще бъде излишно както за вас така и за другите. Това ще доведе само до нагативни преживявания и събития. Разумността е вашата сила, както и търпението, наблегнете на него най–вече.

ВЕЗНИ

Слънчевото затъмнение ще засегне Везните повече от останалите: ще събуди съмнения и стари страхове. През октомври представителите на зодиакалния кръг ще имат малко енергия и добри възможности, но ще имате достатъчно грижи и вътрешни терзания.

Вашия знак знае най–добре как и по какъв начин да постигнете нужната хармония и взаимодействие с останалите за да получите всичко, което искате в този живот.

СКОРПИОН

За Скорпионите октомври може да доведе до ситуации на доброволен или принудителен избор. Възможно е някакво освобождаване, както в личен план, така и в други области, включително такива, които не са били предварително планирани.

От средата на месеца вашият вътрешен ресурс ще се увеличи, тъй като активният и борбен Марс преминава във вашия знак на 12 октомври. Използвайте този прилив на енергия, за да постигнете целите си и резултатите няма да отнеме много време. Дните около слънчевото затъмнение могат да изведат скрита преди това информация на повърхността. Бъдете внимателни и слушайте хората около вас.

СТРЕЛЕЦ

По-добре е да обърнете внимание на себе си и да се погрижите за физическото и емоционалното си благополучие. В противен случай съществува риск от апатия.

Не се очертават особени промени в живота ви. Времето ще тече спокойно, а емоциите на огнената зодия ще са стабилни.

Затова през октомври трябва да се насладите на нормалния си живот. Обърнете внимание на семейството и близките си, по-често се занимавайте с хобита и се развивайте духовно.

КОЗИРОГ

Коридорът на затъмнението ще издърпа късмета изпод краката на Козирозите, но те успешно и лесно ще го преодолеят. Този месец късметът определено е на страната на този знак. Козирозите могат да очакват напредък в кариерата, както и успех в личния живот.

За вас октомври предлага кариерно и социално израстване. Новите събития, чийто брой тепърва ще нараства, ще стимулират вътрешните резерви и активността. Приятни изненади ви очакват в началото на месеца.

Сред Козирозите има много работохолици; това умение ще ви бъде полезно през октомври и ще бъде възнаградено. Особено си струва да се вгледате по-внимателно в щастливите шансове, които се откриват в средата на месеца. През втората половина на месеца вашата харизма и сила на убеждаване ще се увеличат експоненциално. Използвайте това умение, където е необходимо.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите трябва да обърнат внимание на портфейла или банковата си сметка. Първата половина на месеца ще изисква следене на приходите/разходите, така че научете домашно счетоводство, независимо дали ви харесва или не.

Опитайте се да изчислите разходите си така, че да не надвишават баснословно доходите ви. Втората десетдневка на месеца е доста натоварена, ако искате да направите всичко наведнъж ще има възможности. Така че, ако не сте на свободна практика, демонстрирайте многозадачността си на работа и няма да останете незабелязани.

Не сте непознати за изненадите, така че дните близо до затъмнения може просто да подчертаят нови възможности за вас и след това сами да решите дали да се възползвате от тях или не.

РИБИ

Октомври активира темата за любовта и отношенията за чувствителните Риби. Тъй като сте хора, които са готови на много в името на любимия човек, искам да ви напомня, че би било хубаво понякога да оставите настрана жертвите и да помислите за близките си. Първата половина на месеца е като таралеж в мъгла - не е ясно къде се намирате, къде е партньорът ви, къде е истината и на какво да вярвате. Опитайте се да не се натъжавате и да не се затваряте в себе си, това ще отмине през втората половина на октомври.

От средата на месеца Рибите ще станат по-оптимистични. Ще се отворят нови възможности за взаимодействие с всичко. Можете да опитате да овладеете чужд език или нова дисциплина, както и да опресните знанията си в курсове за напреднали.

В последните дни на октомври астрологът съветва да се опитвате да говорите „с думи през устата си“. Важно е събеседникът да разбере, че го чувате и разбирате. И ако това не е така, тогава обсъдете спорни точки или нюанси, с които не сте съгласни, не забравяйте да спорите дипломатично.

 

Ивелина Рускова, астролог

 

Сподели: