Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за октомври

01.10 2022

ОВЕН

Хороскопът показва, че месец октомври ще бъде доста притеснителен за Овните. През първата декада на месеца всичко ще излезе извън контрол. Това вероятно се дължи на факта, че ще загубите така желания контрол над личните си взаимоотношения. Ще имате и желание да промените радикално нещо в живота си. Според хороскопа ви нещата може да се случат, но с много усилия и време. Ще мислите върху промените, които ще се случат и няма да са много желани от вас, но няма как да ги спрете, а вие сте свикнали да сте господар на положението. Вероятно всичко това идва в живота ви, за да разберете, че не можете да контролирате всичко в света. Просто живейте и се наслаждавайте на живота.

Хороскопът показва, че през втората и третата декада на октомври Овните трябва да са готови за сериозни изпитания. Те ще бъдат свързани с изграждането на лични граници. Съдейки по хороскопа ви, може да избухнат конфликти сред близки хора. Вие обаче винаги искате да наложите себе си, но сега е дошло времето да направите крачка назад.

ТЕЛЕЦ

Хороскопът обещава на Телците през октомври, че определено ще имат късмет. В последните дни на месеца обаче ще се натрупат истински трудности. Бъдете особено внимателни с другите хора и с финансите си. За вземанете на заем сега не е най-подходящият момент. Прегледайте разходите си. Най-вероятно, като се откажете от ненужните разходи, ще освободите финанси за това, от което се нуждаете сега.

Хороскопът съветва Телците през октомври да бъдете нащрек. Лесно можете да се увлечете в илюзии. Ако в живота ви се появят нови хора, погледнете ги по-отблизо, преди да им се доверите. Ако имате отдавнашна връзка, между вас и партньора ви могат да възникнат стари, почти забравени теми. И тези теми  вероятно ще обострят  личния  ви живот. Така или иначе не можете да промените миналото. Затова просто не ескалирайте ситуацията и не отваряйте отново стари рани.

БЛИЗНАЦИ

Според хороскопа първата част на октомври ще бъде добра за Близнаците. Ще проведете успешно срещи и преговори, ще получите информация, която ще ви свърже с правилните хора. Но втората половина на месеца ще бъде много по-трудна. Хороскопът съветва да се подготвите за факта, че не всички ваши идеи ще се сбъднат. Опитайте се да не планирате нищо важно за втората половина на октомври. В противен случай съществува риск да се разстроите поради липсата на резултати.

Хороскопът показва, че тази зодия ще се прояви в целия си блясък през октомври. Включете цялата интелигентност, красноречие и се възползвайте от ситуациите, защото вие го можете. Сега сте невидими за вашите врагове и имате преднина, за да разберете кои са вашите конкуренти. Всичко, което се случва, има голямо значение. Съдейки по хороскопа, бъдещият успех зависи от резултатите от вашите действия.

РАК

През първата половина на октомври представителите на тази зодия ще продължат да се борят за място под слънцето. Раците обиконовено винаги очакват много тревожни моменти и сякаш си ги предизвикват сами. Въпреки това, ако изпитвате страх, тревожна мисъл или имате лошо събитие не бързайте да се разстройвате. Хороскопът показва, че подкрепата ще дойде през втората половина на месеца. Висшите сили ще бъдат на ваша страна. Късметът ще ви се усмихне -  ще имате пари и любов. Например, можете да върнете дълговете си, а в същото време любим човек ще ви направи подарък.

Хороскопът сочи, че за Раците през първата половина на октомври всичко ще върви както обикновено. Всичко ще се развива  и ще върви по план, почти от самосебе си. Въпреки това е важно за вас да бъдете в добра форма, тъй като други Раци ще се нуждаят от борбен дух и от вашата подкрепа. През втората половина на октомври късметът според  хороскопа ще свърши и ще трябва да се положат усилия за постигане на желаното. В края на месеца рискът от финансови загуби е голям.

ЛЪВ

През октомври ще се случат удивителни неща с Лъва според хороскопа. Ще попаднете в различни не толкова приятни ситуации, но всеки път вашият ангел пазител ще бъде там. Представителите на зодия Лъв трябва да се опитат да не влизат в съмнителни и тъмни истории, или да се забъркват с хора които не отговарят на техните ценностни системи. Намерете по-безопасни начини да се забавлявате, вие умеете и знаете как да го направите.

Хороскопът показва, че началото на октомври ще бъде весел за Лъвовете. Семейните проблеми обаче скоро ще започнат да притискат някой от вас. Вашата воля ще бъде победена в даден момент и има възможност да паднете малко повече духом, но бързо ще съумеете да се вдигнете. Изведнъж осъзнавате, че не можете да контролирате ситуацията и да я промените. Хороскопът съветва да не се изнервяте, ще бъде излишно и ще можете да действате, но нека да е примерено .

ДЕВА

Водещата тема на октомври за Девите според хороскопа ще бъде зависимостта от мнението на другите. Вашите идеи може да не бъдат признати и дори осмивани. Най-неприятното е, че дори роднините може да не ги приемат. Но не бързайте да ги приемате толкова бързо и да се разстройвате. Съдейки по хороскопа, в някои отношения хората наоколо ще бъдат прави, но не винаги. Те могат да станат забележими за вас, но за други от вас изобщо няма да ги отразят. Във всеки случай, ако чувствате, че нямате този  ресурс, който да ви помогне за вашите планове и проекти, оставете всичко настрана за известно време.

Девите през октомври ще продължат да участват в шпионски войни. Но не бързайте да разобличавате враговете си, ще имате правилния момент. Откритата конфронтация в момента може да ви навреди. Няма да можете да докажете нищо и позицията ви ще бъде разклатена. Хороскопът съветва да обърнете внимание на исканията на другите, а не само на вашите желания !

ВЕЗНИ

Везни, според хороскопа в началото на октомври ви очакват приятни изненади, подаръци и всякакви удоволствия. Чувствайте се свободни да се поглезите и не се колебайте да правите комплименти. В края на месеца има риск да бъдете принудени да действате против волята си. Или напротив, ще трябва да бездействате, въпреки желанието да се докажете. Това е временно явление. Хороскопът съветва просто да преживеете този период. Сигурно ще ви се наложи да излъжете в даден момент. С цялото желание да не правите това, животът ще ви принуди да се решите тази стъпка.

Хороскопът показва, че октомври ще бъде много противоречив месец за вас Везни. Вие буквално трябва да бъдете разкъсани на парчета. По една тема от живота ви нещата ще вървят добре, по друга – напротив. Хороскопът ви съветва просто да намерите баланса. Сега идва много важен момент за вас през октомври

СКОРПИОН

Хороскопът показва, че Скорпионите в началото на октомври трябва да внимават какво, как и на кого го казват. Сега вашите думи и дори мисли имат почти магическа сила. Хороскопът предупреждава да не прекалявате с лоши и негативни мисли, защото през втората половина на месеца всичко може да се сбъдне. А какво точно ще се превърне в реалност зависи от това, което сте посяли по-рано, затова само положителни и красиви мисли.

Скорпионите през октомври ще продължат много от тенденциите от миналия месец. Нищо извънредно няма да се случи. Но, съдейки по хороскопа, контекстът на живота ви е важен. Колко добре ще издържите на това затишие? Във ваши ръце ли е всичко, или не? Ако успеете, тогава ще се насладите на мир и стабилност. А чакате ли промени и пробиви? Това ще се превърне в период на мъчително чакане, защото нещата няма как да се случат ако мълчите, трябва да ги казвате!

СТРЕЛЕЦ

Тази зодия през октомври очаква повторение на сценарии от миналото. Вашият вътрешен демон отново ви въвлича в истории със съмнително естество. Ако един ангел обикновено ви помага да избегнете последствията, то този път не очаквайте неговата подкрепа. Ако нарушите правилата, ще  получите изцяло своя урок. Помислете добре, преди да направите крачка. Съдейки по хороскопа, въпросът засяга не само вас, но и вашето семейство.

Хороскопът показва, че през октомври ще започне неспокоен период за Стрелците. Някой от вас ще започнат да се включват в различни организации, базирани на някакви не толкова истински идеологии. За да направите това ще бъдат давани сладки обещания, не се подхлъзвайте и не вярвайте толкова. Пазете се от влизане в различни финансови спекулативни сделки. Съдейки по хороскопа, трябва да разчитате на логиката и здравия разум.

КОЗИРОГ

През октомври представителите на тази зодия ще трябва да осъзнаят ограничеността на материалните ресурси. Затова трябва спешно да увеличават финансите си, намирайки начин и път за това. В края на месеца хороскопът ви обещава стабилизиране на ситуацията. Но какво ще ви струва - само Господ знае. В най-трудния момент потърсете подкрепа от своите бизнес или брачни партньори. Ще се изненадате, но светът изобщо не е против вас.

През октомври представителите на тази зодия ще трябва да се разкъсват между работата и дома. В средата на месеца ще възникне ситуация, която ще иска да се откажете от едно нещо. Вероятно може дори да влезете в конфликт за това. Хороскопът обаче съветва да не бързате и да не взимате прибързани решения. Не забравяйте, че периодът на тестване ще премине и резултатите няма да са толкова ефективни от прекалено решителните ви действия.

ВОДОЛЕЙ

Хороскопът обещава на въздушния знак на зодиака доста спокоен и дори успешен октомври. Напрежение ще възникне едва в края на месеца заради някакви ваши стари дългове. Ако искате вземете назаем, ако съвсем случайно някой дойде при вас за да си поиска своя дълг. Съдейки по хороскопа, ще трябва да разрешите проблема, макар и да сте измъчвани от етични принципи. Все още нямате правилен отговор на въпроса как да действате. Не се притеснявайте, а действайте интуитивно!

Хороскопът показва, че октомври ще бъде много успешен за Водолеите. Можете да разчитате на подкрепата на други хора, колеги или партньори. Някои от тях ще ви помогнат много. Ще има и някой негативни моменти, но те се крият зад поредица от успешни. Съдейки по хороскопа, някои събития, които смятате за положителни, по-късно могат да излязат не толкова във ваша полза.

РИБИ

Хороскопът показва, че през октомври Рибите ще правят каквото си искат. Запитайте се дали имате мъдростта да не унищожавате нещо ценно в живота заради всепозволеност. Най-вероятно ще искате да отидете отвъд границите на разумното. Пазете се от фанатизъм във всичко до което се докоснете. Съдейки по хороскопа, въпросът за последствията може и да бъде остър.

Представителите на тази зодия през октомври ще бъдат провокирани да правят не толкова добри неща на други хора, което не е им е присъщо. Етичният избор ще бъде много труден. От едната страна на везните ще бъдат личните ви интереси, от другата – интересите на другите. Съдейки по хороскопа, ще трябва отново да страдате от вина или неудовлетвореност. Изберете по-малкото от злините. Вие сте родени да бъдете човечни и добронамерени, моля ви продължавайте да се придържате към тази положителна страна на хороскопа си !

Сподели: