Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за септември

01.09 2023
Хороскоп на LUCY за септември

ОВЕН

Този месец Овните трябва да си спомнят за себелюбието и гордостта - през този период мнозина, особено колегите, ще искат да се възползват от вашата доброта. Не забравяйте, че не сте товарно муле, за да понасяте търпеливо лудориите на колеги и началници. Вслушвайте се повече в собствения си глас и ако сте едва в началото на кариерната стълбица, научете се да вземате решения сами, ясно и бързо. В бъдеще това качество ще бъде полезно.

В отношенията си в дома, напротив, трябва да сте по-меки и по-внимателни. С вашия нрав можете много да ги обидите. В отношенията с любимите хора Овните чакат промени: възможно е преместване, промяна в семейното положение, раждане на дете или други положителни събития.

Началото на есента е благоприятно за смяна на сферата на дейност – търсене на нова работа или започване на собствен бизнес. Въпреки това не вземайте прибързани решения.

Време е за промяна за Овните навсякъде. Не губете главата си в цикъла на събитията и слушайте хората, които вече са минали през това. Обръщайки достатъчно внимание на планирането и отказвайки да вземате прибързани решения, можете да заемете водеща позиция в много области.

ТЕЛЕЦ

Началото на есента готви много изпитания за Телците. Особено опасни са новите запознанства. Силно не се препоръчва да говорите за вашите планове и постижения. По-добре е да пазите успехите си в тайна, тогава няма да станете обект на завист или злорадство.

За необвързаните представители на знака започва благоприятен период за търсене на съдбата им. Въпреки това трябва да сте внимателни при избора на партньор. Не забравяйте, че на първо място трябва да обърнете внимание на вътрешните качества на човек, а не на това, което той излага на показ.

В семейството на Телците настъпват значителни промени. Може би са свързани с деца, преместването или други приятни задължения. През това време някои членове на вашето семейство може да се нуждаят от вашата помощ. Обърнете достатъчно внимание на всички и подкрепете най-взискателните.

БЛИЗНАЦИ 

Самотните Близнаци през септември ще могат да завържат много романтични запознанства. Освен това можете да срещнете хора, които ще ви станат истински приятели в продължение на много години. Сега е благоприятно време за сключване на съюзи и бракове, някои представители на знака очакват дългоочаквана положителна новина.

В отношенията с роднините хороскопът препоръчва да бъдете нежни. Дори понякога да ви се струва, че членовете на семейството ви претоварват с тревогите си, не отказвайте всякаква възможна помощ и подкрепа - вие също не трябва да се оставяте да ви натискат.

Може би вие сами сте поставили някои бариери по пътя на вашето развитие. Те са малки и невидими и можете лесно да ги премахнете сами. За да направите това, е много важно да разберете възможно най-бързо, че това не са нищо повече от условности и само вашите собствени страхове ви разделят от огромния успех.

Тези представители на знака, които работят усърдно за постигане на целите си, ще бъдат облагодетелствани от ръководството, ако не под формата на повишение или увеличение на заплатата (което също не е изключено), то поне под формата на добро отношение. Ако сте се отнасяли с пренебрежение към служебните си задължения, тогава е време да започнете да работите усилено, в противен случай рискувате да влошите съществуващото си финансово състояние.

РАК 

Раците трябва да положат много усилия, за да постигнат целите, които са си поставили. Освен това може да има някои трудности в работния процес. Ако незабавно не прогоните тъгата от вътрешния си свят, тогава има риск това време да ви подмине - някой друг ще получи изгодни договори, а вашите близки и роднини могат да ви натоварят с вълна от неразбиране.

Самотните Раци могат да срещнат своята сродна душа. Това ще бъде неочакван подарък от съдбата, на който някои не са разчитали. Идва неприятно време за тези, които вече са създали семейство: може би чакате преместване в нов дом или може би някой от вашите роднини ще се жени. Каквото и да е, няма да скучаете.

Хороскопът силно съветва да общувате повече с по-старото поколение. Отстрани може да ви изглежда, че техните възгледи и концепции са остарели, но можете да научите много ценни уроци от техния житейски опит. При решаването на бизнес въпроси можете да се вслушате в съветите на роднини, но все пак оставете основната дума за себе си - това все още е вашият живот.

В работната зона можете да си направите кратка почивка, посветете първата половина на месеца на завършване на съществуващи проекти. В този случай ще можете да завършите започнатото навреме и ще бъдете отворени за ново сътрудничество в близко бъдеще 

ЛЪВ 

Звездите препоръчват на Лъвовете да прекарват повече време със семейството си. Това важи особено за онези представители на знака, които са посветили значителна част от свободното си време на решаване на работни моменти. През това време както роднини, така и любим човек могат да бъдат обидени от вас.

Действайте решително и поднасяйте приятни изненади на любимите хора. Това може да бъде съвместен уикенд, разходка в парка или просто неочакван знак на внимание. Можете да сте сигурни, че ще разтопи сърцата на тези, които обичате.

Лъвовете трябва да обръщат по-малко внимание на дребните проблеми. Те разпиляват вниманието ви и ви пречат да се концентрирате върху наистина важните неща.

На работа представителите на знака трябва по-малко да се намесват в собствения си бизнес, както колегите, така и ръководството могат да се ядосат за това. Вашата задача е да си вършите добре работата и да не се стеснявате да се заемате с нови проекти. Те могат да ви пленят толкова много, че да решите да започнете собствен бизнес.

ДЕВА

Девите през септември ще бъдат много търсени. Техните съвети и препоръки ще бъдат поискани от всички роднини и приятели. Не отказвайте на никого да помогнете, защото може да дойде момент, когато ще поискате подкрепата им в трудна житейска ситуация. Погледнете по-отблизо вътрешния си кръг и ще видите колко искрено ви обичат хората.

Не винаги ще е лесно да намерите компромис със сродната си душа - в повечето случаи това ще се дължи на придирчивостта, присъща на представителите на знака. Трябва да вземете предвид и собствените си недостатъци, защото близките хора могат да бъдат много обидени от вашата грубост. Опитайте се да не обиждате хората, които са ви близки и искрено ви обичат.

По отношение на работата Девите трябва да си поставят реалистични цели, представителите на знака са добри работници, които винаги се справят с поставените задачи. Но в този момент е по-добре да се погрижат за реализацията си в други области на живота, като доведат започнатите проекти до логичния им край.

За тези, които отдавна обмислят намирането на нова работа, звездите обещават благоприятен период. Нови печеливши проекти ще сбъднат всички ваши финансови мечти. Трябва внимателно да слушате интуицията си, която ще ви помогне да различите печелившите проекти и инвестиции от загубата на време и пари.

ВЕЗНИ 

Септември е благоприятен месец за Везни, смело го използвайте и не се страхувайте от никакви пречки. Звездите ви дават възможност да защитите с блясък правата си и да имате успех в материални и финансови дела, не пропускайте момента. На фокус са финансовите и материалните въпроси, ще има шанс – и то не един! - печелете и увеличавайте инвестициите си.

В края на месеца ще започне особено благоприятен период: ще можете да разкриете най-добрите си социални качества – проницателност, интуитивно разбиране на нещата, харизма и ерудиция.

Самотните Везни могат да създадат нови и полезни връзки, този месец има голям шанс да срещнете важен човек, който може да им стане приятел и опора за дълги години.

Не давайте прекалено много усилия на работа, изпълнявайте задачите съвестно, но без много ентусиазъм усърдието за работа няма да бъде оценено и рискувате да получите нервно напрежение с дълготрайни последици. Не трябва да обръщате внимание на кавги и раздори на работното място, позицията на отделен наблюдател ще бъде най-благоприятна. Но тук си струва и дори е необходимо да помогнете на близък колега със съвет.

СКОРПИОН 

Скорпионите чакат период на съперничество и възможно предателство. Затова е по-добре предварително да изключите подозрителните личности от социалния си кръг. Няма нужда да си спомняте за миналата любов, особено ако вече имате връзка.

В същото време близо до вас има много хора, които са готови да ви помогнат с практически съвети. Вслушайте се в съветите, които ви дават. Бъдете особено внимателни към по-възрастните роднини: в допълнение към безценния опит, който те са готови да споделят, има безгранична любов към вас.

Този месец е особено важно да избягвате конфликти със сродната си душа: това може да доведе до огромен скандал, изпълнен с прекъсване на отношенията. Опитайте се да се поставите на мястото на партньора си – така ще можете да го разберете по-добре.

Ако се вярва на хороскопа, през септември 2023 г. Скорпионите ще имат изключително много работа. Дори е трудно да се оцени мащабът му. НО и наградата се очаква да е подходяща. Ако получите няколко изгодни оферти, тогава не трябва да приемате всичко наведнъж. Изберете няколко конкретни проекта, които могат да бъдат реализирани по възможно най-добрия начин.

СТРЕЛЕЦ 

През септември хороскопът съветва да дадем приоритет на здравето. Помислете за превантивни процедури, витаминни комплекси, физическа активност. Дори обикновените разходки вечер - дори и да не са ежедневни, но все пак повече или по-малко редовни - ще донесат много ползи.

За Стрелците, които вече са срещнали своята половинка, през септември е важно да бъдат по-лоялни и отстъпчиви, да се въздържат от остри забележки, ако искат да запазят съществуваща връзка. За тези, които все още са сами, този месец няма да донесе съдбовна среща. В отношенията с хората като цяло се опитайте да бъдете по-избирателни: не всеки, когото срещнете през този период, ще бъде искрен.

Бъдете внимателни с всякакви предложения, които получавате през този период. За да не навредите на репутацията си и да загубите заслужения си авторитет, не вземайте прибързани решения.

По това време властите могат да ви поверят много печеливши проекти. Чувствайте се свободни да се заемете с тях и да ги вземете на сериозно - финансовото ви състояние до голяма степен зависи от отношението ви към работата. Не се колебайте да вършите дори дребни задачи. Не отказвайте финансовата и морална помощ на близки, които ще ви помогнат при решаването на работни проблеми. Ще можете да им се отплатите със същото, когато се нуждаят от вашата помощ при решаването на определени проблеми.

Специален съвет на хороскопа: покажете издръжливост и постоянство и ако успеете да направите това, тогава последната декада на месеца ще донесе заслужена награда.

КОЗИРОГ 

През септември 2023 г. Козирозите ще бъдат изправени пред много въпроси: личната сфера, финансите и много други ще бъдат засегнати. Внимателно заобикаляйте клопките, които се появяват по пътя. Вярвайте в себе си и дори най-трудните изпитания преминавайте с високо вдигната глава. И помнете: не е нужно веднага да се занимавате с всички области на живота. Разрешавайте проблемите, когато възникнат.

Не забравяйте за вашите близки роднини и приятели, които може да са пропуснали вашето внимание. Избягвайте да лъжете във връзки от всякакъв вид, това е изпълнено със сериозни последствия. Дори една малка лъжа, изречена автоматично и случайно, може да се превърне в истински скандал.

Според хороскопа Козирозите трябва да насочат всичките си усилия към укрепване на финансовото си състояние. Освен това, ако вие сами сте започнали да разбирате, че разпределяте бюджета неправилно, тогава трябва да вземете драстични мерки и да премахнете ненужните разходи.

Козирозите, които искат да започнат собствен бизнес, не трябва да бързат. Внимателно анализирайте сферата, в която искате да правите бизнес, преценете своите рискове и възможни ползи. Сега не е моментът да поставяте летвата твърде високо. Във всеки случай трябва да започнете постепенно и внимателно.

Специален съвет на хороскопа: бъдете по-внимателни към предстоящите големи промени: те ще бъдат от полза за мнозина, дори ако на пръв поглед може да изглежда друго.

ВОДОЛЕЙ 

Водолеите ги очаква натоварен период от време, особено внимание трябва да се обърне на баланса между личния живот и работната сфера. Не носете работа вкъщи и не се преуморявайте през уикендите, особено ако не ви се плаща за нея.

В семейството на Водолеите може да цари истински смут. Представителите на знака ще бъдат привлечени от роднини и близки хора, които се нуждаят от помощ при решаването на различни видове проблеми. Не отказвайте на никого съвети, особено ако ги давате въз основа на личен житейски опит.

Самотните представители на знака този месец не очакват много романтични срещи, особено тези, които се затварят в себе си и прекарват дните си в телевизионни предавания. Тези, които вече са във връзка, ще трябва да направят избор в личния си живот и да решат какво е по-ценно за тях - свободата или търсенето на компромисни решения в отношенията с партньора. Тези теми могат да бъдат особено остри в края на септември.

Ако през първата половина на месеца трудностите, които се проточват през целия август, все още могат да продължат, то от втората половина на месеца Водолеите ще почувстват забележимо подобрение по много въпроси. Може да се появи темата за заеми, заеми, инвестиции, така че бъдете внимателни при избора на партньор, участващ в тези сделки с вас.

Специален съвет от хороскопа: не вземайте пари назаем и не давайте пари в този момент

РИБИ 

Звездите съветват да не възприемате живота като призив за битка, да реагирате на случващото се спокойно и да не се поддавате на емоциите. Обърнете специално внимание на създаването на комфортни отношения в семейството и общуването с близки приятели. Може би сега мнозина чакат вашата подкрепа и участие. Не поставяйте амбициите си на преден план, бъдете внимателни към другите, за да избегнете лоши и несправедливи постъпки.

Добро време за движение и всякакви други промени в начина на живот. Всички ще се възползват от това и домакинството ще оцени работата ви, може би не веднага, но това съзнание определено ще дойде.

За самотните Риби звездите обещават шанс да започнат романтична връзка. Но повечето хобита нямат шанс да създадат траен съюз. Месецът обещава да бъде изпълнен с множество, но като цяло празни запознанства. Не се разстройвайте - вие заслужавате най-доброто, бъдете търпеливи.

На работното място началото на месеца обещава да е изпълнено с нови и стари задачи и проекти. Редувайте натоварването и почивката равномерно, не провокирайте конфликти. Периодът ще е благоприятен за хора, работещи в голям колектив. Добър месец за финансови операции.

Специален съвет от хороскопа: слушайте съветите на по-мъдри хора, собствената ви интуиция понякога може да се провали.

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: