Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за септември

31.08 2022

LUCY подава най-свежата астро прогноза в началото на есента. Разчитаме на невероятния астролог Ивелина Рускова, за да разкрие тайните, които звездите предричат на дамите от всяка зодия през месец септември.

ОВЕН

Хороскопът за септември, мили дами от зодия Овен,  показва, че този месец ще бъде пълен с благословии за вас и време в което съдбата ще ви награди със своите награди. Кариерата ви ще върви по правилния и успешен  път  за да имате нужния успех. Здравето ви ще бъде добро, а отношенията ви с близките - отлични.  

Наслаждавайте се на уникалния месец септември и се възползвайте от всички благинки, които ви е подготвила съдбата.

Ще бъдете забелязана и оценена. Бъдете все така енергична, жизнена и пълна с енергия!

ТЕЛЕЦ

Хороскопът  за септември 2022 г. за  нежия пол от зодия Телец  показва, че вашата артистична страна ще бъде активна този месец. Активира се областта от вашата космограма, която управлява себеизразяването ви . Ще сте вдъхновена  да поемете творчески  нови проекти. 

Мили дами от зодия Телец, през този месец ще имате само един недостатък, а той е, че можете да бъдете прекалено критични и придирчиви към работата си. Ще искате всичко да изпипате до най – малката подробност, и това може да ви изнерви естествено. Позволете си почивка и се опитайте да се насладите на последния месец на лятото .

БЛИЗНАЦИ

По принцип дамите от зодия  Близнаци са толкова заети- като пчела, пърхаща от едно събитие/дестинация/дейност на друго. Септември наистина ви дава възможност да се отпуснете, като се фокусирате върху  личните взаимоотношения, които ви носят чувство за сигурност. Така ще успеете да балнасирате в живота си и да намерете време за малко спокойствие и релакс, който наистина ви е нужен. Все пак ви трябва време да заредите батериите, за да можете да пърхате навред в повечето време от годината .

РАК

Септември е чудесно време за дейности на открито за вас. Трябва да сте сред природата за последно преди да е дошла есената и лошото време навън, защото смяната на сезоните наистина ви влияее и то по един силен начин . Естествената ви харизма ще ви помогне да срещнете влиятелен и интелигентен човек, към когото ще се обръщате повече от веднъж в бъдеще за съвет или помощ.  Излезте и извън рутинните си задължения и отговорности, които имате. Ще се почувствате различно и ще повлияе отлично на настроението и поведението ви. Така че- не стойте вкъщи!

ЛЪВ

Хороскопът предсказва, че септември е идеалното време за бюджетиране или започване на дейности свързани с финанси. Сега е вашият звезден миг. Приоритизирането на вашите финанси ще ви спести много пари в дългосрочен план. Освен това-останете практични и уравновесени, докато се изправяте пред важни задачи през този месец. Септември ще ви даде много възможности за изява във всякакъв план и дейност . Не пропускайте да покажете на какво сте способни и какво можете. Все пак вие сте си го заслужила напълно!

ДЕВА

Според хороскопа дамите от зодия Дева този месец трябва смело да демонстрират своите таланти и да общуват с професионалисти. Това ще ви помогне да израснете бързо в работата си.  Отново и отново ще сте в работен план и ще сте съсредоточена само и единствено в работата си. Трябва да знаете кога да спрете, за да не се превърнете в работохоличка. Ще прегреете и това ще се отрази зле в психически и физически план. Не прекалявайте да  се гордеете със силните си страни.  Всичко трябва да е в мярка . Забавление ви е нужно, разнообразие и малко свобода! Отпуснете се и релаксирайте малко!

ВЕЗНИ

Септември месец Везните трябва да започнат с разбор на живота си. Може да се сблъскат с недостатъците и грешките от миналото. Преодоляването на препятствия ще изисква много енергия и време. Не очаквайте много от този месец. Използвайте периодa, за да постигнете последователност в желанията и действията си. Повишената възприемчивост и интуиция ще ви позволят лесно да разбирате тънкостите на собствения си живот и действията на хората около вас. Обърнете внимание на знаците около вас и на сънищатa. Древните астролози вярвали ,че месецът, предхождащ рождения ден, е време за натрупване на сила, както и за подреждане на плановете. Заемете се със стари дела. Освободете място за бъдещи победи. Възможни са периоди на апатия, меланхолично настроение. Най-добрият начин за преодоляване на това състояние е почивката. Затова, ако имате възможност и желание, отделете малко време.

СКОРПИОН

Хороскопът за септември 2022 г. съветва Скорпионите да поддържат добри отношения с околните и да се възползват от тяхната подкрепа. Ако сте искали да промените живота си, сега е вашето време. И нека да оставите настрана своя контрол и воля, които в повечето случаи влияят не много добре на хората около вас. Нека този месец да се отпуснете и да се наслаждавате на живота и да не бъдете в напрежение постоянно, което ви изморява. Време е за почивка !

СТРЕЛЕЦ

Според хороскопа за септември 2022 г. дамите от зодия Стрелец, през този месец, може да открият нови бизнес възможности, за които дори не са подозирали. Бъдете сигурни, че имате отворен ум. Ако се появи нов клиент, помислете за това. В крайна сметка можете да спечелите много пари. Вие винаги сте оптимстични мили дами и никога не губите надежда и вяра. Това определено винаги ви помага да изплувате и да успеете. Предавайте този свой пламък и тази позитивна енергия на другите. Бъдете ментори за вашите приятелки.

КОЗИРОГ

Въпреки че Козирогът е независим и трудолюбив знак, партньорствата ви правят по-силни. През септември можете да изразите благодарност и любов към вашата система за подкрепа с вербални утвърждения. Ще бъде добре наистина ако се опитате поне този месец, мили дами, да забравите за рамките, правилата и реда, макар че вие без тях се чувствате изгубени. Сега е моментът да му отпуснете края и да усетите спокойствието и насладата на живота!

ВОДОЛЕЙ

Септември е натоварено време за Водолеите, така че се опитайте да бъдете внимателни. Този месец трябва да отделите време да се срещнете със стари приятели, които могат да ви предложат подкрепа и помощ.  Всички мили дами знаем, че Вие без приятели не можете и те са важна част от вашия живот! Те ви дават сила и мотивация и заедно можете да постигнете много в целите и мечтите си ! Заедно можете много и вие го знаете, усетете подкрепата им точно сега !

РИБИ

За Рибите септември е идеалното време за справяне с отдавна назряващи проблеми. Ако планирате почивка през септември, опитайте се да съчетаете работата с удоволствието, за да не губите времето си. Емоции, чувства и много приятни изживявания ви очакват през този месец, дами. Отдайте се на красиви развлечения и  прекрасни  спомени! С тях ще се стопляте особено, когато сте унила и  разочарована в някои моменти! Вие сте на ход, нежни дами от зодия Риби !!!

Сподели: