Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за януари

02.01 2024
Хороскоп на LUCY за януари

ОВЕН

Водовъртеж от идеи, събития и впечатления–толкова приказна ще бъде годината на Дракона за Овните. Те буквално ще спечелят  във всяко свое действие. Пролетта ще бъде особено продуктивна за положителни събития. Любовните отношения за Овните ще искрят с нови емоции–няма да им липсва страст. Но звездите  ги предупреждават да внимават за да не бъдат измамени и да попаднат в празни илюзии. В бизнеса и в кариерата си упоритият и активен Овен ще бъде успешен. Но ще трябва да положите усилия-генерирайте нови идеи. Намалете стреса и подсилете имунната си система.

ТЕЛЕЦ

Дългогодишната надпревара с препятствия за упоритите представители на тази зодия най-накрая приключва. Телецът може да се отпусне и да изчака приятни промени. Всички задачи през следващата година ще бъдат за тях! Телците лесно ще могат да се адаптират към нови за себе си роли–от професионална до родителска.

Финансовото ниво на представителите на този знак ще се увеличи значително-но няма нужда да бъдете алчни, по-добре е да инвестирате и да гледате уверено в бъдещето. Печалбата ще тече като река към Телеца.

Личният живот на Телците ще бъде в разгара си и ще кипи през април-май и вероятността да срещнат съдбата си ще се увеличи.

БЛИЗНАЦИ

Общителните и приятелски настроени Близнаци ще изчакат своя късмет и ще могат да намерят лично щастие или да заздравят връзката си с партньора.

Може да открият нови парични потоци-доходите могат да дойдат в областта на транспорта и образованието.

Ще направите големи големи покупки и успешни инвестиции.

Може да имате обостряне на хронични заболявания-трябва да се обърне специално внимание на зъбите и опорно-двигателния апарат.

РАК

Вечните романтици и интровертни Раци не винаги са на себе си и малко се „отдръпват“ в определни моменти. Прекалената предпазливост може да попречи на този знак да стане щастлив.

От момента в който Драконът влезе, Раците трябва да започнат да спестяват, да създават солидна материална база и да не правят необмислени покупки. В средата на годината може да очаквате появата на нов източник на доходи.

В личния живот Раците ги очаква укрепване на отношенията с партньорите. Самотните представители на този знак могат да намерят щастието си през юни-юли.

ЛЪВ

Гордите Лъвове и Лъвици през 2024 г. ще могат да си отдъхнат истински и вярвайте силно в своите желания и амбиции. Ще постигнете всичко!

Очакват ги много приятни запознанства през юли-август, които могат да прерастнат в нещо значимо.

Може да правите сериозни покупки-но не забравяйте за планирането на бюджета ви. Гледайте да избягвате сериозните стресови ситуации, за да не попаднете в мрежата на паниката.

Не забравяйте да се наслаждавате на живота-доброто настроение ще изглади всички грапавини и ще ви помогне да се справите с дребни трудности.

ДЕВА

Красива и ранима, но практична и целеустремена–тази зодия често постига успех както в кариерата, така и в личния живот. В годината на Дракона Девата може да разчита на енергия и вдъхновение, може да имате развитие на творчески и интелектуални способности-всичко това ще бъде много полезно за кариерата ви и ще ви помогне да постигнете успех.

Укрепване на финансовото ви състояние Инвестирането в съмнителни неща не си струва, те може да не са оправдани;

Може да имате приятни изненади в любовта–но не са изключени и разочарования. Девите могат да попаднат в неприятни зависими отношения, така че винаги трябва да сте нащрек.

ВЕЗНИ

2024 година ще бележи началото на нов жизнен път за разумните Везни.

Ако Везни е вашата зодия, време е да се подготвите за сериозни събития - брак, раждане на деца, смяна на професия, рязко покачване в кариерата,повишен доход .

Това е важна година за вас, затова й обърнете нужното внимание и действайте във всички сфери на живота ви с мисъл и много любов. Мечтите ви могат да се реалзират именно сега !

Можете да повишите своята енергия, но ще трябва да се откажете от лошите навици.

Време е за повече релакс и да обърнете внимание на важните хора в живота ви.

СКОРПИОН

През 2024 г. може да  срещнат сериозни финансови проблеми волевите, капризните  и загадъчни Скорпиони. За да ги избегнете, не трябва да се забърквате в авантюри с пари или да извършвате рисковани операции. Също така е по-добре да изчакате малко, докато започнете нов бизнес. През втората половина на годината нещата ще се стабилизират. Много Скорпиони ще могат да изкарват пари от хобитата си–ще се активизира творческият им потенциал.

Не трябва да си поставят сериозни цели за 2024 г. Ако планирате ремонт или преместване, трябва да бъде до ноември-декември.

Темата за любовта едва ли ще бъде разкрита, ако представителите на този знак не поемат инициативата .

СТРЕЛЕЦ

„Трудно, но възможно“ това е мотото, под което ще премине 2024 г. за Стрелец. В личните отношения са възможни раздяли и кавги. Самотните представители на знака ще могат да срещнат половинката си през октомври-ноември. Но връзката няма да е проста.

Финансовите дела ще останат на същото ниво, но се очакват парични потоци през януари и февруари. През следващата година е по-добре Стрелците да наблегнат на екипната работа. Вашето здраве няма да се влоши ако обърнете внимание на профилактиката и малко повече спокойствие няма да е излишно.

Но март-април може да се окажат критични заради натрупаните проблеми.

КОЗИРОГ

2024 г ще отвори нова страница за успеха за волевите Козирози. Всички върхове, постигнати през годините на упорит труд, ще останат с тях. 

В периода от януари до май има голям шанс да подобрите финансовото си състояние -тези представители на зодиакалния знак може неочаквано да получат наследство, помощ от роднини или увеличение на заплатата. Основното нещо е да работите и да не забавяте.

Звездите препоръчват на Козирозите да не пренебрегват отпуските–в средата на годината са възможни обостряния на хронични проблеми.

Страст, любов, романтика, хармония и взаимно разбиране-има достатъчно от всичко. Козирозите могат спокойно да посрещнат 2024 г. и да не се страхуват от разногласия в личния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Спокойствие, стабилност, позитивизъм във всички области–Водолеите няма от какво да се притесняват през следващата година. Този знак ще има шанс да срещне любовта си и да започне щастлива и хармонична връзка, да получи добра позиция поради покровителството на влиятелен човек и стари връзки.

Прекрасна и различна година ви очаква, насладете й се с пълна сила и работете в правилната посока, включете вашия изследователски и креативен ум.

Водолеите също няма да се оплакват от здравето си. Леките неразположения ще отшумят.

РИБА

Нови хоризонти, красив и интересен живот ще пленят красивите Риби с пристигането на Новата 2024 година, тя ще благоприятства водния знак и ще му даде различни и важни събития като-брак, среща с отговорен и надежден човек, просперитет и много реализирани цели и проекти .

Може да направите някой дългосрочни инвестиции, за да може да гледате уверено в бъдещето и да бъдете спокойни.

Не се притеснявайте и не се заблуждавайте в някои събития и хора около вас, просто бъдете реалисти и стъпете здраво на земята с много разум .

 

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: