Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за януари

01.01 2023

Хороскопът на LUCY се изготвя персонално от професионалния астролог Ивелина Рускова

 

ОВЕН

Първият месец от годината ще донесе на Овните предимно положителни впечатления. Ще се случат много приятни изненади, а късметът ще ви помага в малките неща. В началото на месеца обърнете внимание на несвършените дела. По-добре е да ги довършите, в противен случай те могат да ви напомнят за себе си в най-неподходящия момент.

В средата на януари обърнете внимание на здравето си. Стресовете от миналата година са ви осакатили сериозно нервите и могат да ви подведат в критичен момент. Не се натоварвайте до краен предел – намерете време да се отпуснете и да се насладите на хобитата си. В края на януари Овенът го очаква изгодно предложение за работа. Дори и да не сте твърде уверени в способностите си, не отказвайте веднага - помислете за това. В любовната сфера избягвайте лекомислието: това може да ви донесе големи проблеми.

ТЕЛЕЦ

Януари за Телците определено ще бъде добър период. И в началото може да не ви харесва това, което се случва, но колкото по-нататък отивате, толкова повече ще усещате предимствата му. Първата десетдневка на месеца ще ви позволи да създадете много необходими запознанства. Новите приятели ще ви помогнат да разберете истинските си стремежи и да започнете да действате в желаната посока.

Във финансов план всичко ще се развие повече от успешно. Ще можете да направите голяма покупка, за която отдавна сте мечтали, да подпишете изгоден договор, да инвестирате пари с добра печалба. Ако сте планирали преместване, то най-подходящото време за това е средата на януари. В личен план всичко ще е стабилно. Самотните Телци осъзнават, че щастието трябва да търсят преди всичко в себе си. А семейните представители на знака ще разберат, че в живота им е започнал период на хармония.

БЛИЗНАЦИ

Звездите казват, че януари ще отпусне атмосферата около вас и ще добави мотивация за да вървите смело напред. Вашите амбиции ще бъдат много големи, а отношенията ви с хората ще се развиват все повече към по-добро. Очаквате нови възможности, които ще ви позволят да се справите с финансови затруднения. Ако работите на нископлатена работа или сте потънали в дългове, не се притеснявайте, звездите ще направят всичко възможно, за да се оправят нещата.

Ако сте необвързани, ще имате голям шанс да срещнете сродната си душа, а ако сте във връзка, ще бъдете изпълнени с щастие. И не забравяйте да вземате мъдри решения и да действате мъдро!

РАК

През януари Раците най-накрая ще могат да живеят тук и сега, без наистина да мислят за бъдещи планове. Нещата ще вървят добре и гладко на всички фронтове. Работата ще бъде умерено рутинна и в същото време ще ви остава време за творчество. В средата на месеца е възможно да получите интересно предложение от началството. Преди да се съгласите, помислете: да, ще има повече пари, но ще трябва да инвестирате изцяло себе си в новата си професия.

През втората декада на януари са възможни големи постъпления, както под формата на пари, така и под формата на ценни активи. Не харчете пари за домакински разходи. По-добре си създайте една финансова възглавница за в бъдеще. В личния живот всичко ще зависи от вас. През януари всяко от вашите желания в тази област може да се сбъдне, основното е да формулирате правилно своя списък с желания за да не бъдете разочаровани по-късно.

ЛЪВ

През януари Лъвовете ги очакват промени към по-добро в много сфери на живота. Основното нещо за вас сега е да не се опитвате да контролирате ситуацията от всички страни, а да наблюдавате и използвате всички възможности, които ви се отварят. Това ще ви позволи да постигнете по-добър резултат от очаквания. Въпреки това, засилвайки кариерната стълбица, погрижете се за репутацията си. Избягвайте съмнителни партньори и сделки.

Във финансовата сфера Лъвовете ще имат късмет, но само ако внимателно обмисляте всяка своя стъпка. Невнимателните действия могат да доведат до големи загуби. Второто десетдневие на януари ще бъде плодотворно време за всякакви начинания. Това важи и за любовната сфера. Свободните представители на знака могат да започнат романтична връзка, която да прерасне в нещо повече. Семейните Лъвове ги очакват приятни срещи и събирания в тесен кръг.

ДЕВА

През януари Девите ще имат много планове и идеи, които на пръв и дори на втори поглед ще изглеждат фантастични и леко налудничави. Но не забравяйте за тях: времето ще покаже, че те са напълно осъществими. В работата не се стремете към драстични промени. Опитите ви да се подобри нещо са изпълнени с влошаване на ситуацията. Изчакайте до пролетта и обмислете добре какво точно искате да направите.

Януари е един от малкото месеци на тази година, когато можете да превърнете хобито си във финансово. Но дори и да не сте готови да отворите собствен бизнес, тогава определено няма да ви се налага да се изтощавате, като си изкарвате прехраната.

На любовния фронт нещата не вървят толкова добре. В отношенията с партньорите са възможни сериозни разногласия. Те могат да бъдат свързани с ревност и с вашето нежелание да се подчинявате на принципите на втората половина. Ако искате да спасите връзката, опитайте се да разрешите спора отрано.

ВЕЗНИ

Януари за Везните ще бъде може би най-важният месец в годината. Направеното през този период ще донесе тройна полза и печалба. Затова най-добрият начин да прекарате времето си през януари е да работите. Достатъчно сила имате - енергийните ви запаси ще бъдат равни на амбициозните ви планове. За да не бъдете разпръснати по дреболи, изберете най-важните области и се движете по тях. Самодисциплината ще ви поддържа. Финансите през януари ще бъдат точно толкова, колкото ви трябват, нито повече, нито по-малко. Затова не мечтайте за ексцесии, тяхното време ще дойде по-късно. Но планирането на разходите ще бъде много полезно. На любовния фронт пред Везните ще се открият нови хоризонти. Те ще бъдат свързани не толкова с нови запознанства и красиви принцове и принцеси, а с вашето преосмисляне на реалността. Ще се научите да виждате любовта в малките неща и Вселената ще ви отвърне във всеки смисъл.

СКОРПИОН

През януари Скорпионите ще изпитат цялата гама от емоции заради любовта си да отлагат неразрешените проблеми за по-късно. Представителите на знака ще наваксат несвършената работа от изминалата година и ще бъдат принудени да се справят със себе си. Връщането към нормалния живот след празниците също ще донесе известно разочарование. Както обикновено, буквално един ден няма да е достатъчен за пълно възстановяване и няма да е лесно да се адаптирате бързо към работата.

В средата на месеца ситуацията ще започне да се подобрява. Много от събитията, които ще се случат по това време, ще бъдат трудни за обяснение от гледна точка на обикновената логика. Нещо мистично ще се намеси в живота на Скорпионите, но както и да реагирате на това, в крайна сметка ще ви е от полза. Финансовите дела ще се подобрят магически, а в романтичната сфера ви очакват приятни запознанства с лека нотка на магия.

СТРЕЛЕЦ

Януари ще бъде празник на живота за Стрелците в истинския смисъл на думата. Всеки ден ще носи събития, които могат да се нарекат подаръци. Ще има толкова много хубави неща, че ще си помислите: какво сте направили, че богинята Съдба толкова ви благодари? По един или друг начин, ако сте имали някакви планове, не се колебайте да поемете тяхното изпълнение. Проявявайки инициатива, можете да получите дори повече, отколкото сте поискали.

По отношение на парите януари ще бъде изключително благоприятен месец. Този път няма да бъдете засегнати от традиционното очакване на февруарската заплата. Планирайте за това време големи покупки, за които отдавна сте мечтали, дори и да не са необходими. В личен план не се увличайте много по лекия флирт. Това, което виждате като лесна комуникация, може да се окаже Любов с главна буква за вашия партньор.

КОЗИРОГ

Януари Козирозите ще прекарат в атмосфера на мир и спокойствие. На новогодишните празници представителите на знака за първи път сте се отпуснали от много време на насам и сте се наслжадавали. В средата на месеца обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще ви позволят напълно да разкриете своите таланти: както очевидни, така и неочевидни. В живота ви може да се появят нови хобита и то толкова сериозни, че с течение на времето те ще засенчат основната ви дейност. Няма да има проблеми с финансите, но не се очакват големи приходи. Ако се съмнявате в  някаква покупка, не я правете. Интуицията ви е права– тя ще  ви помогне този месец в много ситуации. В любовния план очаквайте драстични промени. Те могат да бъдат приятни. Промяната ще започне с малки неща, които могат значително да променят мнението ви за хората около вас.

Очаква ви море от нежност и романтика, семейна топлина, и прекрасни моменти с любим човек .

ВОДОЛЕЙ

Януари ще бъде изпитание за силите на Водолеите. Всички внимателно направени планове ще се развалят още в първите дни на месеца. Не трябва да се паникьосвате, но все пак трябва да имате няколко резервни опции в случай на драстични промени. Старите връзки, рационалният подход към хаоса наоколо и способността да не губите главата си в спешен случай ще помогнат да оцелеете наистина.

Решаването на финансови проблеми ще изисква предпазливост. Не че всичко е лошо, но за пореден път е по-добре да не излагате на показ всичко. И ако приходите надвишават разходите, спестете пари за черни дни. Възможни са кавги и конфликти на любовния фронт. Вашата половинка редовно ще тества нервите ви, поне на вас така ще ви се струва. Най-разумно ще бъде да не се замесвате в разправии и да проявите малко повече внимание от обикновено.

РИБИ

Първият месец от следващата година ще донесе много приятни моменти в живота на Рибите. Началото на януари ще бъде изпълнено с всякакви тържества, посещения, празненства. Не без подаръци. Възможно е някой да отгатне тайното ви желание и на този фон да започне ярък романс. Семейните през януари месец Риби ще помогат да закрепят отношенията си, колкото и да са били разклатени и трудни през последните дни.

По отношение на кариерата не разчитайте на лесен успех. Временните трудности обаче само ще стимулират гордостта ви и ще ви накарат да оцените повече постигнатото. Следете състоянието на портфейла си- разходите могат значително да надвишат приходите. За кратко време ще наваксате, но ще съжалявате за екстравагантността си.

 Риби през януари ще получите шанс да ви се сбъдне дългоочаквана мечта. След като сте получили това, което искате, ще разберете, че то е дошло при вас точно в този момент

Сподели: