Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за юли

03.07 2024
Хороскоп на LUCY за юли

ОВЕН

Звездите предупреждават, че първата половина на юли може да донесе на Овните много дребни проблеми, които ще изискват незабавно решение. Намирането на правилния изход от трудни ситуации може да бъде трудно. Доверете се на инстинктите си. Възможни са и разногласия с близките. Опитайте се да не реагирате по обичайния си упорито рязък начин, но все пак потърсете компромис. В средата на юли желанието да се отличите в очите на началството и да се отличите от колегите си може да ви подтикне към необикновени неща. За да повишите авторитета си сред колегите, измислете по-креативни идеи, променете имиджа си и покажете най-добрите си качества. Вашите усилия няма да бъдат напразни. Ще имате поддръжници и помощници, които ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

ТЕЛЕЦ

През юли на много Телци ще им е трудно да вземат решение както за настоящи цели, така и за планове за бъдещето. Посоките за бъдещия път може да станат неясни и нещата ще започнат да излизат извън контрол. Съществува риск от избухлив нрав и раздразнителност. За да възстановите нервното равновесие, правете йога или дихателни практики, ако чувствате нужда да говорите и да успокоите душата си, в никакъв случай не казвайте нищо на любимия човек или близки приятели - сега това ще бъде само вредно. Но не променяйте всичко наведнъж, движете се на малки стъпки. В личния живот този месец ще донесе много изненади, макар и не винаги приятни. Опитайте се да не се намесвате в събитията, ако смятате, че не разбирате напълно същността на случващото се.

БЛИЗНАЦИ

Много изгодна оферта очаква Близнаците през юли. След като го приемете и успешно приложите, ще можете да преминете към следващото кариерно ниво или ще имате възможност да влезете в тесен кръг от елита. Успехът в бизнеса ще ви помогне да увеличите доходите си. Ще успеете да направите това, което сте отлагали дълго време поради липса на налични средства. В средата на месеца има шанс ежедневните проблеми, които внезапно ви сполетят, силно да попречат на деловата ви дейност. След 17 юли ще трябва да се върнете към задачи, които по някаква причина не сте изпълнили през пролеттаКраят на месеца е благоприятен период за започване на дългосрочно обучение или придобиване на нови знания и умения, започнете да отделяте повече енергия и време за това.

РАК

Представителите на този знак ще трябва да блеснат с талантите си през юли. Възхищението и различните облаги няма да ви накарат да чакате. Има голяма вероятност през първата половина на месеца да получите нови интересни предложения за работа. Не се колебайте – приемете ги и смело реализирайте своя потенциал! Скоро не само ще направите голяма печалба, но и ще преминете към следващото ниво на професионални умения или към по-обещаваща позиция. Ако сега търсите работа, то до средата на месеца ще намерите доходоносна работа. Внимавайте – не подписвайте документи, които не сте прочели от първата до последната буква.. От 10 до 16 юли не позволявайте на емоциите да повлияят на отношенията ви. Запазете хладнокръвие и трезв поглед върху нещата, не се поддавайте на провокации.

ЛЪВ

Лъвовете може да се сблъскат с доста сериозни пречки в началото на юли. Всички неща внезапно ще спрат или дори ще спрат напълно. Не изпадайте в паника! Просто трябва да си починете и да оставите нещата да се развият в продължение на три дни. Ситуацията ще се коригира от само себе си и всичко отново ще започне да работи във ваша полза. След 14 юли подхождайте по-креативно към професионалните задачи. Няма да навреди да проявите лична инициатива и да дадете воля на въображението си - новаторският подход ще бъде само от полза. В края на месеца може да възникнат финансови затруднения. В края на месеца приятелите и семейството ще окажат значителна подкрепа и ще допринесат за вашите настоящи и бъдещи успехи. И още един важен момент: опитайте се да контролирате настроението си, за да не зависи от внезапни емоционални сътресения.

ДЕВА

Хороскопът съветва Девите да се заемат интензивно със саморазвитие през юли. Сега е подходящият момент да разберете кои таланти трябва да се развиват активно и кои е най-добре да оставите настрана засега. Бъдете готови за факта, че до средата на месеца все повече ще започнете да се оказвате в светлината на прожекторите. В личен план това ще бъде от полза: запознанства, срещи, лек флирт или сериозни връзки - всичко ще се развие така, както искате. Но в бизнеса, уви, да си в очите на обществеността е опасно. Юли е много благоприятно време за закупуване на автомобил.

ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни ще трябва да свикнат с нова реалност през юли. Промените идват във всички посоки, но звездите предсказват, че тези промени ще бъдат по ваш вкус. Те ще донесат със себе си много положителни емоции и в същото време ще ви помогнат да вземете дългоочаквано съдбоносно решение. В деловата сфера също ви очакват положителни промени. Това, което ви подлудява, ще спре да ви безпокои. Най-вероятно нов бизнес партньор ще помогне с това или вие сами несъзнателно ще повлияете на ситуацията. В началото на юли е възможно неприятно ехо от миналото - появата на бивш на хоризонта или нов кръг от продължителен конфликт. В средата на месеца не са изключени разправии с колеги. В края на месеца се очакват големи успехи и големи печалби.

СКОРПИОН

Звездите предупреждават, че през юли много ще зависи от психологическото настроение на Скорпионите. Какъвто и плик с емоции да отпечатате, така ще се получи всичко - или плюс, или минус. Заредете се с положителни мисли, поставете си важна цел в началото на месеца и я постигнете, въпреки трудностите и препятствията – ентусиазъмът ще ви стигне за трима. Но от средата на юли си струва да помислите за предстоящата си ваканция. Вярно е, че е възможно пътуването да струва малко повече, отколкото сте очаквали, но всички разходи ще се изплатят по-късно. В края на месеца може да решите да се образовате или ще получите свежи впечатления. Не забравяйте да отделите време, за да се свържете тясно с тези, на които държите.

СТРЕЛЕЦ

За Стрелец всички важни дела, започнали през юни, плавно ще преминат през юли. Хороскопът предупреждава, че в началото на месеца може да станете отчайващо уморени от всичко и да искате промени. Бъди търпелив. Опитайте се да изпълнявате изцяло задълженията си. Работете върху грешките си и вземете мерки, за да предотвратите това да се случи отново. В средата на месеца може да се влошат отношенията с любимия човек и то не по ваша инициатива. Ще трябва да положите много усилия, за да ги уредите, но ако партньорът ви е скъп, опитайте. През втората половина на юли може да се влоши здравословното ви състояние и да се засили главоболието. Обърнете специално внимание на диетата си – не е ли време да я направите по-лека и здравословна?

КОЗИРОГ

Юли ще бъде много успешен месец за представителите на този знак. Каквото и да предприемете, всичко ще бъде във вашите ръце. Но звездите препоръчват на Козирозите да не се разпръскват в няколко области на дейност едновременно. По-добре е да изберете едно нещо, но действайте със сигурност. Сега имате много енергия, която буквално плиска през ръба. Най-важното е да го използвате правилно. Колегите и началниците ще се вслушат в мнението ви през юли. Ще усетите това разположение към себе си, което ще ви даде още по-голяма вътрешна увереност. След 11 юли може да възникнат финансови затруднения, но до началото на август финансовото ви състояние ще се изравни поради факта, че ще можете да намерите допълнителни източници на доходи. В края на месеца може да възникнат някои недоразумения с ваш любим човек или роднини.

ВОДОЛЕЙ

През първата десетдневка на юли Водолеите ще бъдат изцяло погълнати от решаването на делови въпроси. В повечето случаи това ще са проблеми, свързани с работата и кариерата. Сега е особено важен етап за тези представители на тази зодия, които променят посоката в живота или започват нов важен етап, било то обучение, нова работа или ново семейство. Не се застоявайте твърде дълго и вземете окончателни решения възможно най-скоро. Юли е добър месец да покажете всичките си таланти. Отделете време сега, за да разработите маршрут и финансов план за вашата почивка, а след това през август ще получите ярки впечатления от почивка с приятели, приятна комуникация и нови запознанства. Не поставяйте здравето си на последно място, бъдете по-внимателни към себе си .

РИБИ

През юли Рибите имат всички шансове да постигнат големи успехи в деловата сфера. Но бъдете готови за факта, че някои препятствия и ограничения ще застанат на пътя ви. Звездите съветват да не ги нападате челно, а да ги заобикаляте по заобиколен начин - дори и повече време, но е по-надеждно. Новият опит ще бъде само от полза и това впоследствие ще ви позволи значително да увеличите доходите си или да улесните постигането на следващите си цели. В средата на юли притесненията или проблемите на роднини ще изискват вашето внимание. Възможно е плановете да се променят, а удоволствията и развлеченията да са под въпрос. В края на месеца внезапни препятствия ще ви принудят да проявите чудеса от изобретателност. След 25 юли се очаква пик на деловата активност.

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: