Намерете ни в

Хороскоп на LUCY за юли

01.07 2023

ОВЕН

Този месец предупреждава, че представителите на знака ще се съсредоточат върху семейните дела, кариерата ще ви остане на заден план. Някой от вас ще се заемат  с подреждането на собствения си дом и всички дейности и проблеми свързани с него. В личния живот на самотния Овен го очакват приключения и нови запознанства. Семейните представители на знака се насърчават да внасят ярки усещания във връзката. Вкарайте малко нова енергия в живота си!

ТЕЛЕЦ

Телците през юли ще бъдат заети с установяване на контакти, създаване на нови запознанства и възстановяване на изгубени връзки. В началото на месеца ще се радвате на прекрасни хармонични отношения с близките и семейството. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно. Някои от представителите на знака могат дори да започнат ремонт или закупуване на жилище. В личния живот се очаква хармония, баланс и много положителни емоции и събития.

БЛИЗНАЦИ

Хороскопът за юли предупреждава Близнаците да не влизат в битка, ако не са сигурни в успеха си. Прекомерните изисквания към себе си и другите могат да доведат до разочарование и вътрешно безпокойство. Въпреки това, ако се съсредоточите върху конкретна цел, можете да я постигнете и резултатите да са чудесни. Във финансов план се очаква развитие и разширяване на дейността. През юли Близнаците ще покажат чудеса от дипломация във всяка конфликтна ситуация, което ще се отрази положително на бизнес и личните ви отношения.

РАК

Раците през юли ще имат много възможности да демонстрират силните си страни пред другите, време е да ги покажете. Някой от вас ще поискат нова позиция или увеличение на заплатата, а други от вас ще намерят нова работа. Във финансов план се очаква стабилност, но личният живот ще отстъпи на заден план. Време е за работа и нови подвизи независимо, че е лято и е вашия сезон.

ЛЪВ

Хороскопът за юли 2023 година препоръчва на Лъва да се отпусне и да си почине малко. Трябва да си вземете ваканция и да откъснете мислите си от нещата. Време е за релакс и много приятни изненади. В професионален план ви очаква повишение и много подвизи . Успехът обаче може да предизвика завист сред вашите недоброжелатели, така че е по-добре да не споделяте плановете си с другите. Също през юли необвързаните представители на знака могат да срещнат любовта. Юли е вашия месец, мечтайте и действайте!

ДЕВА

Юли 2023 г. ще се окаже положителен месец за Девите. Липсата на предразсъдъци ще помогне на стабилността в работните ви моменти и отношенията ви с любимия човек. Възможно е да има финансови затруднения, но вашите спестявания ще ви помогнат да останете на повърхността. В личния живот се очаква сигурност, която винаги търсите и искате. Някои Деви ще имат желание да създадат семейство, други от вас ще се радват на плодовете на своя труд във взаимотношенията си.

ВЕЗНИ

Този месец ще донесе на Везните нови възможности и предизвикателства. Трябва да сте готови за промяна и да използвате своята изобретателност и креативност. Бъдете отворени към нови идеи и се свързвайте с различни хора. Можете да намерите голямо вдъхновение в света около вас. Не забравяйте и за важността на самосъхранението и намерете време за почивка и релаксация. Пътуванията и новите преживявания могат да станат важен аспект от живота ви този месец. Време е за почивка все пак!

СКОРПИОН

Юли ще бъде период на вътрешна трансформация и интроспекция за Скорпионите. Може да почувствате нужда да преосмислите своите цели, ценности и вярвания. Бъдете отворени за вътрешно израстване и желание да промените начина си на мислене. Съсредоточете се върху саморазвитието и надграждане  на лични умения. Също така, внимавайте за вашето физическо и емоционално здраве. Участвайте в практики за самосъхранение, медитация и други подобни. Не е за време за работа и бизнес дела.

СТРЕЛЕЦ

Юли ще бъде време за Стрелците да разширят кръгозора си и да се развиват. Може да почувствате жажда за приключения и нови преживявания. Прегърнете новите възможности, които идват пред вас и не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Този месец можете да придобиете нови знания, да откриете нови интереси и да придобиете нови умения. А все пак нали това търсите в живота, и всекидневно желаете да обогатявате себе си и да опознавате света.

КОЗИРОГ

През юли Козирозите ще се съсредоточат върху постигането на целите и реализирането на амбициите си. Ще имате голям капацитет за работа и постоянство, което ще ви помогне да успеете в различни сфери на живота. Все пак не забравяйте за важността на баланса между работата и личния живот. Намерете време за почивка и общуване с любимите хора. Освен това внимавайте за здравето си. Може би си струва медицински преглед и малко профилактика. Няма да ви навреди в никаквъ в случай.

ВОДОЛЕЙ

Юли ще бъде време на творческо себеизразяване и разкриване на потенциала за Водолея. Ще почувствате желание за иновации и новаторства, така че използвайте въображението и креативността си, за да оживите своите идеите. Фокусирайте се върху проекти, които ви вдъхновяват и ви позволяват да изразите своята уникалност, защото вие я имате, и е време да я видят и оценят другите. Също така, бъдете внимателни към вашите емоционални потребности. Дайте си достатъчно време за самооткриване и вътрешен растеж, например чрез медитация или размисъл.

РИБИ

През юли Рибите трябва да се съсредоточите върху развитието на отношенията си и общуването с другите. Бъдете внимателни към нуждите и желанията на отсрещния човек; Опитайте се да поддържате хармонични отношения. Може да сте много емоционално чувствителни, затова е важно да се погрижите за емоционалната си стабилност. Знаете си слабото място, затова не потъвайте в емоциите си. Очаква се финансова стабилност през този месец!

Ивелина Рускова, астролог

Сподели: