Намерете ни в

Августовската игра на LUCY е в Инстаграм!

18.08 2020

ПОБЕДИТЕЛИ!!!
Нашата игра приключи!

Ето кой ще ходи на плаж с луксозни дизайнерски плажни хавлии на LUCY - по един комплект грабват:
@ivka_p__
@velikovaa_
@nadqdjorovaa
@antoaneta.stoeva
@victorianeykova
@petkova.aaa
@biliana.p_
@alexk_vt
@vesislavva
@p.hristozova

 

GIVEAWAY !!!
10 комплекта луксозни, дизайнерски плажни хавлии за нея и за него - от LUCY Fashion! Не можеш да ги купиш, но можеш да ги спечелиш. Как?
Последвай и тагни:
1. последвай @lucyfashionhouse в Инстаграм и
2. тагни в коментар своята половинка или приятелка!
.
10 късметлии, изтеглени на случаен принцип, ще получат като подарък този комплект fashion плажни хавлии!
Без граничения в броя участия и в броя на хората, които тагваш! Искаш ли да направиш своето лято още по-вълшебно? Включи се в играта!
.

Играта продължава до 6 август включително.
Победителите ще бъдат оповестени и тагнати в коментар под поста на играта в Инстаграм на 7 август, както и тук.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

1. Организатор на играта
Организатор на играта е “ЛУЦИ2000” ООД, с адрес на управление Димитровград, ул. Гоце Делчев №62.
2. Място на провеждане на играта
Играта се организира и провежда на територията на Република България от сайта www.lucy.bg чрез използването на социалната мрежа Instagram и акаунта на модния бранд LUCY Fashion: https://www.instagram.com/lucyfashionhouse/.
3. Продължителност на играта
Играта стартира на 3 август 2020 г. и продължава до 6 август 2020 включително.
4. Условия за участие в играта
Всеки, който желае да участва в играта, трябва да е изпълнил условията за участие:
1/ да последва @lucyfashionhouse в Инстаграм
2/ да тагне своята половинка или приятелка в коментар под поста на играта
5. Награди
На случаен принцип ще бъдат изтеглени 10 победителя, които печелят 10 комплекта брандирани плажни хавлии от LUCY. Един комплект съдържа 2 броя хавлии. В случай, че участникът не отговори до 3 календарни дни, LUCY има право да предостави наградата на друг участник.
6. Право на участие
В играта имат право да участват всички, които са спазили условията, описани в точка 4, и са навършили 18 години. Всеки участник има право да участва с колкото коментара пожелае.
7. Публичност
Всеки участник при включването му в играта декларира, че е съгласен Организаторът на играта ЛУЦИ - 2000 ООД да използва и обработва личните му данни, във връзка с
участието му в играта и в случай, че спечели награда от игра. Организаторът има право с рекламна цел да публикува публично името и фамилията на спечелилите награда в Инстаграм, Фейсбук и на сайта на lucy.bg. Организаторът има право да публикува снимки в социалните мрежи с цел да даде публичност при спечелване на наградата.
8. Защита на личните данни
Участниците в играта предоставят на Организатора правото да използва техни лични данни с цел предоставяне на наградата и обявяване на победителите (имена, акаунт и снимки), с цел популяризиране на промоцията - на сайта lucy.bg, както и в акаунтите на LUCY във фейсбук и инстаграм.
Участниците в играта имат следните права:
a) Право на информация и достъп до личните им данни, съхранявани от Организатора;
b) Право да изискват коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните им данни;
c) Право да възразят срещу обработване на личните им данни, поради причини, свързани с техни легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Организаторът не докаже съществуването на причини, имащи приоритет пред правата на участниците, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции.
d) Право да могат по всяко време да оттеглят съгласието си за обработване на личните им данни, несвързано гореописаните цели;.
e) Всеки участник има право по всяко време да поиска от Организатора да заличи или коригира негови лични данни, като направи това писмено на електронната поща на организаторите: office@lucybg.com.
Организаторът “ЛУЦИ 2000” ООД обработва и съхранява предоставените лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и приложимите норми на българското законодателство.
Организаторът може да сподели Вашите лични данни с трети лица от маркетингова компания с цел обработка на данните от играта и свързване с победителя и предоставяне на неговата награда.
9. Общи условия
С участието си в играта участниците се съгласяват да спазват условията и разпоредбите на гореописаните общи правила. Общите правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на промоцията на тази страница.
Организаторът на играта си запазва правото да допълва или променя Общите условия, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на горепосочената интернет страница. Организаторът си запазва правото да преустанови провеждането на играта по всяко време.

 

ВНИМАНИЕ!
ФАЛШИВ АКАУНТ,
който заблуждава нашите последователи в Инстаграм!

Ако получите съобщение, че печелите от играта ни, моля бъдете внимателни! Акаунт с име lucyfashionhouse_ , който използва нашето лого, заблуждава нашите последователи в Инстаграм, че са спечелили награда и ги кара да попълват свои данни, вкл. банкови данни в сайт, който по никакъв начин не е асоцииран с нас и няма нищо общо с LUCY Fashion!

1. ЕДИНСТВЕНИЯТ легитимен акаунт на LUCY в Инстаграм е https://www.instagram.com/lucyfashionhouse/
2. ЕДИНСТВЕНИЯТ уебсайт на Луси е този!
3. Правила и условия за нашите игри винаги може да намерите в нашия сайт и ние НИКОГА няма да се свързваме с вас от други акаунти, освен нашите официални акаунти във фейсбук и инстаграм.
За фейсбук това https://www.facebook.com/Lucy.bgOFFICIAL/,
за инстаграм това е https://www.instagram.com/lucyfashionhouse/
4. Ние никога няма да поискаме от Вас да попълвате свои банкови данни или да се обаждате по телефона, за да получите своя награда!

Победителите от тази игра ще бъдат обявени на 7 август тук, на тази страница и в коментар под поста на играта: https://www.instagram.com/p/CDbAQpliK-s/

Сподели: