Намерете ни в

Ива Екимова: всяка пречка по пътя е за добро

17.07 2020

Първото нещо, когато един мъж види Ива Екимова, е да си каже: „Господи, каква жена!“. Първото нещо, когато една жена види Ива Екимова, е да си каже: „Господи, каква жена!“. Ива Екимова Екимова притежава онова рядко обаяние, което кара и мъжете, и жените да я харесват, а усмивката й е способна да разбие гранит. За нея важи в пълна сила мотото на блондинките „умна, но красИва Екимова“, а LUCY опитва да открие как се постига тази перфектна симбиоза.


LUCY: Какво е първото нещо, което правиш сутрин, и какво последното вечер?
Ива Екимова: Когато стана сутрин, преди да си направя кафе, изпИва Екимовам една чаша топла вода на гладно. После кафе, закуска, мейли и започва денят. Вечер преглеждам задачите за следващия ден, изтрИва Екимовам си грима, чета и - beauty sleep.

LUCY: Опиши личния си стил.
Ива Екимова: Личният ми стил е забележителен!

LUCY: Красивите дрехи способни ли са да променят самочувствието на една жена?
Ива Екимова: Красивите дрехи винаги са повод за добро самочувствие, но невинаги са основен фактор за това. Преди да се облечем, трябва да преминем през един много дълъг вътрешен процес на изграждане на самочувствие. Той е свързан със себенаблюдение и себепознание. Тези две действия ни водят до изграждане на увереност и чак тогава идва ред да се облечем. Дрехата е просто допълнителен елемент към цялостното ни излъчване.

LUCY: Какво би те накарало от блондинка да се превърнеш в брюнетка?
Ива Екимова: Абсолютно нищо! Когато избрах русото за мой цвят, знаех, че това е, което отговаря на светлината вътре в мен. Последвалото удължаване с Great Lenghts просто завърши и утвърди избора ми.

LUCY: Има ли нещо, което си казваш, когато нещата не вървят по план?
Ива Екимова: Да! Всяка пречка по-пътя е за добро и води до нещо изненадващо и още по-добро и позитивно. Вселената нарежда нещата така, че да се случват по възможно най-добрия начин.

LUCY: А какво е най-вълнуващото нещо, което някога си правила?
Ива Екимова: Всичко, което правя, е вълнуващо. Ежедневието ми е свързано с невероятни срещи с различни хора, които го обогатяват и го правят колоритно и пълноценно! Ако трябва да навляза в прагматиката на този въпрос, мисля, че най-вълнуващото нещо към момента за мен са заниманията с йога.

LUCY: LUCY винаги обръща внимание на аксесоарите - имаш ли си любими такива или аксесоари, които ти носят късмет?
Ива Екимова: Не бих казала, че натоварвам аксесоарите с това да ми носят късмет. Обичам разнообразието от обеци и гривни.


Ива Екимова се влюби в...
Рокля в синьо, колекция JEALOUS / Цена 88лв., #34829
Туника в сиво и черно с надпис / Цена 49лв., #60535

Сподели: