Намерете ни в

Ивет Горанова стана почетен гражданин, облечена в LUCY Fashion

19.05 2022

Ивет Горанова- българската гордост в световния спортен елит- имаше повод да остави за миг обичайния си спортен екип и да облече изискан сет на LUCY Fashion. Олимпийската ни шампионка по карате от летните олимпийски игри в Токио 2020 г. бе удостоена с титлата почетен гражданин на град Плевен, на тържествена церемония, по време празника на града.

Официалните лица и почитателите на очарователната Ивет не скриха възхищението си от изключителния начин, по който изглежда тяхната любимка. Към осанката на победител, която Горанова безспорно притежава бе добавен и елегантният силует на българския премиум бранд LUCY Fashion.

За специалния си ден супер шампионката бе избрала Example of Beauty-бяло сако с черни кантове и ефектна бродерия на ръкава и еластичен черен панталон. Специфичната материя на сакото даде свобода на движенията на нашето „бойно момиче“, а финеса на кройката донесе усещане за женственост и момичешка нежност. Спортно-елегантният стил на Ивет бе удовлетворен и от еластичния черен панталон. Точно неговото свойство да прилепва към крака като втора кожа позволи на олимпийската шампионка да демонстрира спортните си възможности, макар и без кимоното си за карате. Снимката, на която Ивет позира в бойна поза стана една от най-споделяните в медиите и социалните мрежи и събра хиляди харесвания и коментари.

Повече от звездните моменти на нашето златно момиче, вижте в Instagram на LUCY Fashion.

 

Сподели: