Намерете ни в

Кампанията „Жените, които променят“ отличи генералния мениджър на LUCY Fashion, Виолета Борисова

23.05 2021

Първият нежен алманах на успеха, наречен “Жените, които променят”, събра между своите страници историята на любимия моден бранд LUCY Fashion. С гордост и вълнение споделяме, че генералния мениджър на компанията – Виолета Борисова е сред отличените дами на България, които със своя вдъхновяващ пример променят света на жените към по-красивото му „аз“ и движат тяхното самочувствие до върховете на успеха.

Екипът на марката благодари за вниманието и отношението на вестник и онлайн издания „24 часа“, както и на онлайн платформата mila.bg , които инициираха кампанията и номинираха фантастичните дами от света на бизнеса, образованието, изкуството и финансите. Журналистите обявиха, че търсят историите на най-мотивиращите жени в страната и това ги провокира да разкажат личната легенда на една малка семейна фирма от Димитровград, която се превръща в най-мащабния моден бранд в България.

Защото модата променя… и не случайно е в женски род.

Мега изданието “Жените, които променят” е вече на пазара, като между страниците ще откриете най-откровеното интервю на Виолета Борисова, в което тя разкрива всички трудности, премеждия и предизвикателства на една жена в модерния бизнес свят. Виолета отговаря на въпросите, зададени от 8 момичета на възраст между 14 и 24 години, желаещи да разберат къде е разковничето на онази магия, която й дава сила за промяна, сила за развитие, сила за успех. Как се става истинска жена, която променя!

Очаквайте пълното интервю с Виолета Борисова онлайн или го открийте в колекционерското книжното бижу „Жените, които променят“.

Сподели: